• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar merhaba ben geçen ay soğan kürü yaptım .fakat adetim 3 gün erken oldu ve çok aşırı kanamam oldu.adetim bittikten 11 gün sonra yeniden lekeler gelmeye başladı iki gün geldi ve bitti .daha adetime 8 gün var neden böyle oldu acaba içinizde böyle olan varmı cevap veren olursa sevinirim teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ben geçen ay soğan kürü yaptım .fakat adetim 3 gün erken oldu ve çok aşırı kanamam oldu.adetim bittikten 11 gün sonra yeniden lekeler gelmeye başladı iki gün geldi ve bitti .daha adetime 8 gün var neden böyle oldu acaba içinizde böyle olan varmı cevap veren olursa sevinirim teşekkürler
Benim adet duzenszdi ictim adet olmayi bekledim olmadim bir gun lekelenmem oldu tam olcam heraldr dedim olmadi hamile kalmisim.

Bende de hem kist hem miyom varmis bu ay bende sogan suyu icecem cook umutluyum insallah faydasini gorurum.

4 aydır olmuyordu..çok şükür 5. ayda mutlu haberi aldık.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesle beraber. bende de göğüs hassaiyeti dışında hiçbir belirti yoktu açıkçası yine ümitsizdim.

Arkadaslar reglinin 5. günü bugün başlıyrm soğan kürüne inş. dualarınızı eksik etmeyin inş faydası olur

Kızlar ben de polikistik over nedniyle hamile kalamıyordum soğan kürünü sadece 1 sefer uyguladım ve 2 gün önce mutlu haberi aldım.. Darısı isteyen herkese.. Deneyin mutlaka
Kızlar ben de polikistik over nedniyle hamile kalamıyordum soğan kürünü sadece 1 sefer uyguladım ve 2 gün önce mutlu haberi aldım.. Darısı isteyen herkese.. Deneyin mutlaka
Hayırlı uğurlu olsun
Ne zaman nasıl uyguladıniz bilgi verebilir misiniz

Kizlar sogan suyunu denicem bugün itibariyle suyu kaynatıp mi atiyoruz sogani soyup yoksa suyla birliktemi kayniyor bide arkadaşimin annesi sabahlari ac adet bitince 3 kez iç demis o ay hamile kalmis 15 gün icince yumurtlamayada denk geliyor sakincali degilmi?

Kizlar sogan suyunu denicem bugün itibariyle suyu kaynatıp mi atiyoruz sogani soyup yoksa suyla birliktemi kayniyor bide arkadaşimin annesi sabahlari ac adet bitince 3 kez iç demis o ay hamile kalmis 15 gün icince yumurtlamayada denk geliyor sakincali degilmi?
Kaynayan suya atip 5 dk kaynatiyorsun..

Arkadaşlar merhaba, ben soğan kurunu bu ay ilk defa denedim. Iki kere tüp bebek yaptırdık olmadı. Bu ay da kendiliğimden başladım.bugün soğan kürü bitti.....tabi son adet günümü not etmediğim için adetim geçti mi onu bilmiyorum. Yalnız dün akşam gebelik testi yaptım sonuç negatifdi.

O kadar tüp bebek yaptırdım olmadı da bir soğan suyuyla hamile kalırsam valla bir mucize olur.bu ay iki defa ilişkiye girdik. Burda herkes denemiş en azından sağlığıma faydası olur diye denedim. Eğer perşembe gününe kadar adet olmazsam size burdan sonucu yazacağım. Pek umudum yok ama belki bir mucize olur.

Back