- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 98
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet duzenszdi ictim adet olmayi bekledim olmadim bir gun lekelenmem oldu tam olcam heraldr dedim olmadi hamile kalmisim.Arkadaşlar merhaba ben geçen ay soğan kürü yaptım .fakat adetim 3 gün erken oldu ve çok aşırı kanamam oldu.adetim bittikten 11 gün sonra yeniden lekeler gelmeye başladı iki gün geldi ve bitti .daha adetime 8 gün var neden böyle oldu acaba içinizde böyle olan varmı cevap veren olursa sevinirim teşekkürler
Sağolasın canım bende adeti bekliyim o ZamanBenim adet duzenszdi ictim adet olmayi bekledim olmadim bir gun lekelenmem oldu tam olcam heraldr dedim olmadi hamile kalmisim.
Rica ederim icme amacin neyse insallah o amaca ulasirsin.Sağolasın canım bende adeti bekliyim o Zaman
İnşaallahRica ederim icme amacin neyse insallah o amaca ulasirsin.
Göğüs hassesiyetin olmuşmuydu cnm? Bi belirti varmıydı?Benim adet duzenszdi ictim adet olmayi bekledim olmadim bir gun lekelenmem oldu tam olcam heraldr dedim olmadi hamile kalmisim.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım cnm.. ne zamandır olmuyodu?Kızlar ben de polikistik over nedniyle hamile kalamıyordum soğan kürünü sadece 1 sefer uyguladım ve 2 gün önce mutlu haberi aldım.. Darısı isteyen herkese.. Deneyin mutlaka
Yok gogus hassasiyetim 8.haftadayim hala hissetmiyorum sadece sizlama oluyo hafif suanda ama ben hic anlamadim gebeligi tesadufen ogrendim hicbir belirtim olmadi yani.Göğüs hassesiyetin olmuşmuydu cnm? Bi belirti varmıydı?
Çok sevindim Allah hayırlı etsin sağlıkla kucagina almak nasip olur insallahKızlar ben de polikistik over nedniyle hamile kalamıyordum soğan kürünü sadece 1 sefer uyguladım ve 2 gün önce mutlu haberi aldım.. Darısı isteyen herkese.. Deneyin mutlaka
4aydır olmuyordu.5. ayda mutlu haberi aldık çok şükür.aslında hiç beklemiyordum.sadece göğüs hassasiyetim oldu.onun dışında adet belirtilerim vardıSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım cnm.. ne zamandır olmuyodu?
Kızlar ben de polikistik over nedniyle hamile kalamıyordum soğan kürünü sadece 1 sefer uyguladım ve 2 gün önce mutlu haberi aldım.. Darısı isteyen herkese.. Deneyin mutlaka
Hayırlı uğurlu olsunKızlar ben de polikistik over nedniyle hamile kalamıyordum soğan kürünü sadece 1 sefer uyguladım ve 2 gün önce mutlu haberi aldım.. Darısı isteyen herkese.. Deneyin mutlaka
Kaynayan suya atip 5 dk kaynatiyorsun..Kizlar sogan suyunu denicem bugün itibariyle suyu kaynatıp mi atiyoruz sogani soyup yoksa suyla birliktemi kayniyor bide arkadaşimin annesi sabahlari ac adet bitince 3 kez iç demis o ay hamile kalmis 15 gün icince yumurtlamayada denk geliyor sakincali degilmi?