• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

O kadar tüp bebek yaptırdım olmadı da bir soğan suyuyla hamile kalırsam valla bir mucize olur.bu ay iki defa ilişkiye girdik. Burda herkes denemiş en azından sağlığıma faydası olur diye denedim. Eğer perşembe gününe kadar adet olmazsam size burdan sonucu yazacağım. Pek umudum yok ama belki bir mucize olur.
Hadi insallah mucizene kavusursun.. bende bu ay ilk defa yapiyorum daha bitmedi insallah bizde fayda goruruz :dua::dua:

merhaba bayanlar bende soğan kürünü bu ay ilk defa uyguladım bitmesine 3 gün kaldı pek bi fark göremedim içerkende gayet rahat içiyrm rahatsız etmedi beni bir yandanda ovulasyon testi yapıyrm ne yazıkkı bu aralar negatif reglinin 5. günü başladım küre bu kürü yapan arkadaslar içtikleri dönemde farklııklar görmüşlermiydi acaba akıntı sancı vs gibi

Hiç bi fark yoktu ben de.bugünde idararda test yaptım yine negatif...sabah ilk idrar ile yapın denmiş.benim umudum tek o kaldı.yoksa sonuç ikidir negatif

Kızlar ben de polikistik over nedniyle hamile kalamıyordum soğan kürünü sadece 1 sefer uyguladım ve 2 gün önce mutlu haberi aldım.. Darısı isteyen herkese.. Deneyin mutlaka
Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucaklayın insallah. Hangi gün baslıyoruz ne kadar İçiyoruz ayrıntılı bilgi yazarsanız çok sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucaklayın insallah. Hangi gün baslıyoruz ne kadar İçiyoruz ayrıntılı bilgi yazarsanız çok sevinirim
BİRCOK KİŞİ REGLİNİN 5. GÜNÜ DEMİŞTİ BEN ÖYLE BASLADIM AMA VİDEOLARDA REGL BASLANGIC GÜNÜNÜ 1. GÜN KABUL EDEREK 7.GÜNDE YANİ ORTALAMA 5 GÜN SÜREN BİRİNDE BİTTİKTEN 2 GÜN SONRA SABAH AKSAM 1 YEMEKLİK SOGAN SOYUP 1-1,5 SU BARDAĞI KAYNAR SUYA EKLEYİP 5 DK KAYNATIYRSUNUZ VE İLK SICAKLIĞI GİDİP İÇİLEBİLECEK KIVAMA GELDİĞİNDE İÇİN 2 HAFTA BOYUNCA DAHA SONRA İLK REGLİNİZİ OLUYRSUNUZ DİĞER HASTALIĞINIZA 5 GÜN KALA TEKRAR BAŞLAYIP Bİ 5 GÜN DAHA İÇİLİYR BEN BU SEKİLDE BİLİYRM YANLISIM VARSA DÜZELTİN LÜTFEN UYGULAYAN VE SONUC ALAN ARKADASLAR SANIRIM MUTLU SONDAN SONRA UGRAMAZ OLDULAR:( KİMSELER YOK NE ZAMANDR İİ HABER ALAN YENİ ARKADSLAR SÜRECİNİZİ ANLATIRSANIZ EN AZINDAN HİKAYENİZ HERKEZE UMUT OLUR

merhaba bayanlar bende soğan kürünü bu ay ilk defa uyguladım bitmesine 3 gün kaldı pek bi fark göremedim içerkende gayet rahat içiyrm rahatsız etmedi beni bir yandanda ovulasyon testi yapıyrm ne yazıkkı bu aralar negatif reglinin 5. günü başladım küre bu kürü yapan arkadaslar içtikleri dönemde farklııklar görmüşlermiydi acaba akıntı sancı vs gibi
Bende aynen senin gibiyim 5. Gun basladim 3 gun kaldi bitmesine ama bi degisiik you akinti falan kimisinden kahverengi lekenme oluyomus yok bende hic birsey hissetmedim

Hiç bi fark yoktu ben de.bugünde idararda test yaptım yine negatif...sabah ilk idrar ile yapın denmiş.benim umudum tek o kaldı.yoksa sonuç ikidir negatif
Bende soğan kürü yaptım bu ay, ben de 1 defa aşılama ve bir kaç kez tedavi yaptım olmadı, soğan kürüyle olursa çok Mutlu olacam. Benim adetim 19 unda hiç şaşmaz yani daha test yapmaya çok var. Ben de bir de her ay kist oluşuyordu, hamile kalmasam da şu kistler geçse keşke diyorum. :((

Bayanlar bişi sorcam benimde soğan kürü yarın biticek pek bi fark göremedim ama inş.bi faydası olmstur en azından çalıstıgım için öğlen ve aksam içtim sadece bikac gün işlerimden dolayı aksam ve yatmadan önce yani 17:00 / 22:00-23:00 gibi içtim aynı saatlerde içsek daha ii tabi ama birz aksadı inş. faydasını azaltmamıstr fikri olan varmı?

Bayanlar bişi sorcam benimde soğan kürü yarın biticek pek bi fark göremedim ama inş.bi faydası olmstur en azından çalıstıgım için öğlen ve aksam içtim sadece bikac gün işlerimden dolayı aksam ve yatmadan önce yani 17:00 / 22:00-23:00 gibi içtim aynı saatlerde içsek daha ii tabi ama birz aksadı inş. faydasını azaltmamıstr fikri olan varmı?

Benim adetim hala başlamadı arkadaşlar, okadar cumartesi ve pazartesi toplamda üç tane test yaptım. Hepsi de negatif...sol göğsüm şişti ve ikiside çok hassas.sizce gebelik testini ne zaman yaptırayım.3 negatif sonuçtan sonra bidaha umutlanmak saçmalık mi sizce? Lütfen yardım edin

BİRCOK KİŞİ REGLİNİN 5. GÜNÜ DEMİŞTİ BEN ÖYLE BASLADIM AMA VİDEOLARDA REGL BASLANGIC GÜNÜNÜ 1. GÜN KABUL EDEREK 7.GÜNDE YANİ ORTALAMA 5 GÜN SÜREN BİRİNDE BİTTİKTEN 2 GÜN SONRA SABAH AKSAM 1 YEMEKLİK SOGAN SOYUP 1-1,5 SU BARDAĞI KAYNAR SUYA EKLEYİP 5 DK KAYNATIYRSUNUZ VE İLK SICAKLIĞI GİDİP İÇİLEBİLECEK KIVAMA GELDİĞİNDE İÇİN 2 HAFTA BOYUNCA DAHA SONRA İLK REGLİNİZİ OLUYRSUNUZ DİĞER HASTALIĞINIZA 5 GÜN KALA TEKRAR BAŞLAYIP Bİ 5 GÜN DAHA İÇİLİYR BEN BU SEKİLDE BİLİYRM YANLISIM VARSA DÜZELTİN LÜTFEN UYGULAYAN VE SONUC ALAN ARKADASLAR SANIRIM MUTLU SONDAN SONRA UGRAMAZ OLDULAR:KK43: KİMSELER YOK NE ZAMANDR İİ HABER ALAN YENİ ARKADSLAR SÜRECİNİZİ ANLATIRSANIZ EN AZINDAN HİKAYENİZ HERKEZE UMUT OLUR
Şimdi ekim ayı reglimin başladığı 1.gününden 7.gününe kadar hergün taze kaynattıgım sogan kürünü sabah akşam içiyorum. Kasım ayı reglime
Benim adetim hala başlamadı arkadaşlar, okadar cumartesi ve pazartesi toplamda üç tane test yaptım. Hepsi de negatif...sol göğsüm şişti ve ikiside çok hassas.sizce gebelik testini ne zaman yaptırayım.3 negatif sonuçtan sonra bidaha umutlanmak saçmalık mi sizce? Lütfen yardım edin
aslına bakarsan biz anne olmak isteyen kadınlar bu dönemlerde fazlasıyla hassas oluyoruz yani vücudumuzdaki değişikliklere daha çok dikkat ediyoruz . Altında olduğumuz stresle beraber reglimiz gecikiyor ya da renkli belirtilerini gebeliğe bağlıyoruz . Ben de her ay senin gibiyim stresten gecikiyorum ve sürekli test yapıyorum . Regli gecikmenden üçbeş gün sonra test yapman ya da en sağlıklısı kan testi vermeni tavsiye ederim ama umarım inşallah dilediğin Sonuçlara kavuşursun

Mrb kuri kullandiktan ne kada sure hamile kaldin ve ne gibi belirtiler yasadin bn bugun 13. Gundeyim ve belim cok agriyo sizce hamilelik belirtisi olabilirmi bide 11 ve 12. Gunlerde akintimla birlikte cok az kan geldi
Merhaba. Geçen ay çikolata kistlerim vardı. Açıkçası rahimi ve tüpleri varsa enfeksiyon doğal yönden içimi temizlemek amaçlı yaptım kullandım.
Saraçoğlunun dediği gibi 15 gün yaptım adetim bittiği gün hemen başladım ben. 15 gün öğle (aç) gece (yatarken) kullandım. Ardından ara verdim. Öteki ayki adet dönemim başlamadan başladım Saraçoğlu yazdığı zamanın aynısı, şuan tam aralığı hatırlamıyorum.Yaptım içtim ama o ikinci başlangıcı yarıda kestim, adetim gecikti tam 10 gün :) soğan suyu adeti getirmeliydi oysa değil mi :) o arada göğüs uçlarım adet zamanındaki ağrı gibi değil daha farklı sızım sızım sızladı ve göğüslerime dokunamaz oldum, normalde ısınmam ama daha çok üşümeye başladım, dedim birşeyler var herhalde bu soğan suyu düzenimi bozdu derken doktora gittim, çok şişti karnım çünkü gelecekse gelsin artık yeter dedim. Adetim en fazla 3-4 gün gecikirdi bu arada 10 gün mümkün değil... Neyse doktorda beta 1,20 çıktı, Tarlusal adet söktürücü verdi, 4 gün kullan 10 gün de bekle dedi. 4 gün kullanıp bitirdim 2.gün o sızılarım geçmeyince eczaneden test alıp yaptım silik çizgi ile pozitif gördüm hastaneye gittim beta artmış 31 olmuş :) şimdi işte devam ediyor, adet de kaymış yumurtlama zamanım da, ama aslında asıl konu Yaradanın ol demesi ve ummadığım zamanda sevindirmesi :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği, sağ salim bana da inşallah...

Evet göğüs ucu sızlamamın, üşümemin yanında, bel ağrılarım da oldu kopacak gibi tutulacak gibi... Her an adet görecekmiş gibi hala kasık yumurtalık batmalarım oluyo ara ara. Bu arada 13.gün kullanırken mi kullanmayı bitirdiniz mi kürü anlamadım... Kürü tam tarifteki zamana göre uygulamalısınız. İkinci kürü ben akıntı falan gelmeyince rahmimin temizlendiğini anlayınca yanı kullanmayı yarıda bıraktım. Zaten 5 gün mü neydi 2 gün yaptım bıraktım. Soğan kürü kullanırken öteki adet dönemine kadar Bebek aspirini kullandım, günde 1 kere gece yatarken. Kan akışı hızlanıyor düşük doz sağlıklı.

• Beğen
Reactions: Eva
Y
Merhaba. Geçen ay çikolata kistlerim vardı. Açıkçası rahimi ve tüpleri varsa enfeksiyon doğal yönden içimi temizlemek amaçlı yaptım kullandım.
Saraçoğlunun dediği gibi 15 gün yaptım adetim bittiği gün hemen başladım ben. 15 gün öğle (aç) gece (yatarken) kullandım. Ardından ara verdim. Öteki ayki adet dönemim başlamadan başladım Saraçoğlu yazdığı zamanın aynısı, şuan tam aralığı hatırlamıyorum.Yaptım içtim ama o ikinci başlangıcı yarıda kestim, adetim gecikti tam 10 gün :) soğan suyu adeti getirmeliydi oysa değil mi :) o arada göğüs uçlarım adet zamanındaki ağrı gibi değil daha farklı sızım sızım sızladı ve göğüslerime dokunamaz oldum, normalde ısınmam ama daha çok üşümeye başladım, dedim birşeyler var herhalde bu soğan suyu düzenimi bozdu derken doktora gittim, çok şişti karnım çünkü gelecekse gelsin artık yeter dedim. Adetim en fazla 3-4 gün gecikirdi bu arada 10 gün mümkün değil... Neyse doktorda beta 1,20 çıktı, Tarlusal adet söktürücü verdi, 4 gün kullan 10 gün de bekle dedi. 4 gün kullanıp bitirdim 2.gün o sızılarım geçmeyince eczaneden test alıp yaptım silik çizgi ile pozitif gördüm hastaneye gittim beta artmış 31 olmuş :) şimdi işte devam ediyor, adet de kaymış yumurtlama zamanım da, ama aslında asıl konu Yaradanın ol demesi ve ummadığım zamanda sevindirmesi :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği, sağ salim bana da inşallah...

Evet göğüs ucu sızlamamın, üşümemin yanında, bel ağrılarım da oldu kopacak gibi tutulacak gibi... Her an adet görecekmiş gibi hala kasık yumurtalık batmalarım oluyo ara ara. Bu arada 13.gün kullanırken mi kullanmayı bitirdiniz mi kürü anlamadım... Kürü tam tarifteki zamana göre uygulamalısınız. İkinci kürü ben akıntı falan gelmeyince rahmimin temizlendiğini anlayınca yanı kullanmayı yarıda bıraktım. Zaten 5 gün mü neydi 2 gün yaptım bıraktım. Soğan kürü kullanırken öteki adet dönemine kadar Bebek aspirini kullandım, günde 1 kere gece yatarken. Kan akışı hızlanıyor düşük doz sağlıklı.
Insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin cnm yok bn 13. Gundeyim iki gunum kaldi bitmesine bide sende sogan kuru uygulark3n hic kan geldi mi sogan suyu ile mi alakali acaba bu kanama

Y

Insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin cnm yok bn 13. Gundeyim iki gunum kaldi bitmesine bide sende sogan kuru uygulark3n hic kan geldi mi sogan suyu ile mi alakali acaba bu kanama
Evet onunla alakalı. Özellikle pko hastasıysan olabiliyor. Bende turuncu sarı karışımlı yoğun akıntılar gelmişti. Kan leke şeklindeyse sıkıntı yok ama aşırı ise kullanma sakın.

Back