• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar günaydın bişey danışmak istiyorum izninizle pko var bende ve bu ay soğan kürüne başladım 3 gün adet periyodum 13 ekim de adet oldum 16 ekimdede soğan kürünü yapmaya başladım tam düzenli takip edemedim çalıştığım için ama hergün kullandım (( ya sabah unuttum ya akşam unuttum )) sorum şu dün adetin 14.günüydü ve ovulasyona girdim çok özür dilerim affınıza sığınarak birliktelik oldu asıl sorum şu ? Şimdi bu aşamada soğan kürüne devam etmelimiyim yoksa ovulasyon dönemine kadar mı soğan kürü kullanılıyor?Hani acaba zararı olur mu:mapus:olursa bu aşamalarda kullanmayım:KK56:

Kızlar günaydın bişey danışmak istiyorum izninizle pko var bende ve bu ay soğan kürüne başladım 3 gün adet periyodum 13 ekim de adet oldum 16 ekimdede soğan kürünü yapmaya başladım tam düzenli takip edemedim çalıştığım için ama hergün kullandım (( ya sabah unuttum ya akşam unuttum )) sorum şu dün adetin 14.günüydü ve ovulasyona girdim çok özür dilerim affınıza sığınarak birliktelik oldu asıl sorum şu ? Şimdi bu aşamada soğan kürüne devam etmelimiyim yoksa ovulasyon dönemine kadar mı soğan kürü kullanılıyor?Hani acaba zararı olur mu:mapus:olursa bu aşamalarda kullanmayım:KK56:
Adetin biter bitmez düzenli biçimde (günde 2 kere) kullanmalısın ki için temizlensin. Atıyorum 15.gün yumurtlama dönemin, bu yüzden adet döneminde bile başlayabilirsin, önemli olan onun içerde temizliği yapıp zararlı şeyleri söktürüp attırması. Düzenli olmazsa da etkili olmaz. Ben 1. Kürü düzenli yaptım aksatmadan. İkincisinde 5 günlük ya zaten baktım akıntı falan gelmiyor kestim 2.3. Gününde

Yumurtlama döneminde kullanma. Bununla beraber düzenli uygularken Bebek asprini kullan günde 1 tane öteki adet dönemin gelinceye kadar kullan, aspirin tutunmayı sağlıyor, bununla birlikte tabi Bebek istiyorsan sabah kahvaltılarına akşam yemeklerine dikkat edeceksin. Proteinli vitaminli besleneceksin. Kızartmadır pilavdır yeme onların yerine bulgur pilavı falan ye mesela kuru fasulye gibi, brokoli gibi sebzeler yaşam biçimin olsun, folik asit dü kullan rahim içi ve yumurtalıkların sağlığı için bunlar gerekli

L
Evet onunla alakalı. Özellikle pko hastasıysan olabiliyor. Bende turuncu sarı karışımlı yoğun akıntılar gelmişti. Kan leke şeklindeyse sıkıntı yok ama aşırı ise kullanma sakın.
Leknmee seklinde bnde adet duzensizligi var bunun icin doktora gtmiatim hic bisey yok dedi kist veya baska bisey yok aslnda

Merhaba. Geçen ay çikolata kistlerim vardı. Açıkçası rahimi ve tüpleri varsa enfeksiyon doğal yönden içimi temizlemek amaçlı yaptım kullandım.
Saraçoğlunun dediği gibi 15 gün yaptım adetim bittiği gün hemen başladım ben. 15 gün öğle (aç) gece (yatarken) kullandım. Ardından ara verdim. Öteki ayki adet dönemim başlamadan başladım Saraçoğlu yazdığı zamanın aynısı, şuan tam aralığı hatırlamıyorum.Yaptım içtim ama o ikinci başlangıcı yarıda kestim, adetim gecikti tam 10 gün :) soğan suyu adeti getirmeliydi oysa değil mi :) o arada göğüs uçlarım adet zamanındaki ağrı gibi değil daha farklı sızım sızım sızladı ve göğüslerime dokunamaz oldum, normalde ısınmam ama daha çok üşümeye başladım, dedim birşeyler var herhalde bu soğan suyu düzenimi bozdu derken doktora gittim, çok şişti karnım çünkü gelecekse gelsin artık yeter dedim. Adetim en fazla 3-4 gün gecikirdi bu arada 10 gün mümkün değil... Neyse doktorda beta 1,20 çıktı, Tarlusal adet söktürücü verdi, 4 gün kullan 10 gün de bekle dedi. 4 gün kullanıp bitirdim 2.gün o sızılarım geçmeyince eczaneden test alıp yaptım silik çizgi ile pozitif gördüm hastaneye gittim beta artmış 31 olmuş :) şimdi işte devam ediyor, adet de kaymış yumurtlama zamanım da, ama aslında asıl konu Yaradanın ol demesi ve ummadığım zamanda sevindirmesi :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği, sağ salim bana da inşallah...

Evet göğüs ucu sızlamamın, üşümemin yanında, bel ağrılarım da oldu kopacak gibi tutulacak gibi... Her an adet görecekmiş gibi hala kasık yumurtalık batmalarım oluyo ara ara. Bu arada 13.gün kullanırken mi kullanmayı bitirdiniz mi kürü anlamadım... Kürü tam tarifteki zamana göre uygulamalısınız. İkinci kürü ben akıntı falan gelmeyince rahmimin temizlendiğini anlayınca yanı kullanmayı yarıda bıraktım. Zaten 5 gün mü neydi 2 gün yaptım bıraktım. Soğan kürü kullanırken öteki adet dönemine kadar Bebek aspirini kullandım, günde 1 kere gece yatarken. Kan akışı hızlanıyor düşük doz sağlıklı.
Hayirli olsun canım ne güzel bi haber
İnşallah bizde böyle güzel haberler veririZZ
Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah

Hayirli olsun canım ne güzel bi haber
İnşallah bizde böyle güzel haberler veririZZ
Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah
Amin inşallah. Lekelenme şeklindeyse endişe etme, zaten bebek bile olsa soğan suyu düşük yapmaz. Yapsa yemeklerde soğan yiyoruz sarımsak yiyoruz o bile yapardı :) düşün ben Tarlusal adet söktürücü kullandım çok şükür o da yapmıyormuş doktorum söyledi. Rahmin temizleniyor işte iyice... Dün gittiğim özel doktor bana rahim için yumurtalıkların çok temiz sağlıklı bak dedi ultrasonda, geçen ay görse kist vardı :) soğan kürü çok güzel temizliyor düzenli kullanırsan doğal söktürücü temizleyici Allah'ın verdiği doğal şifa kaynaklarından biri işte, ne mutlu güzel birşey bunu bize tanıştırıp dua alana

• Beğen
Reactions: Eva
kizlar ben bugun sogan kurunun 6ci gunundeyim, bugun doktora gitdim yumurtalarin cok, adet gunun yaklasiyor, yumurta buyumesi icin hangi hapi kullaniyorsan simdi kes 8 kasimda gel ovulasyon takibi yapicaz dedi. Benim normalde adetim cok duzensizdir shu an bile 20 gun gecikme var. Merak ettigim sey sogan kurune devam ederken yumurta buyutmek yada catlatmak icin havuc ve incir kurunude ayni anda kullansam olurmu acaba? Onlar kendi kendine buyumeyecek sanki, zaten yumurta buyutmek icin hap kullanmiyordum sogan kurunun etkisi diye dusunuyorum.

kizlar ben bugun sogan kurunun 6ci gunundeyim, bugun doktora gitdim yumurtalarin cok, adet gunun yaklasiyor, yumurta buyumesi icin hangi hapi kullaniyorsan simdi kes 8 kasimda gel ovulasyon takibi yapicaz dedi. Benim normalde adetim cok duzensizdir shu an bile 20 gun gecikme var. Merak ettigim sey sogan kurune devam ederken yumurta buyutmek yada catlatmak icin havuc ve incir kurunude ayni anda kullansam olurmu acaba? Onlar kendi kendine buyumeyecek sanki, zaten yumurta buyutmek icin hap kullanmiyordum sogan kurunun etkisi diye dusunuyorum.
Soğan kürü ile aynı anda yapma hepsini etkili olmaz

Ben ekimin başında soğan kürü kullandım 15 gün bitti ama hiç bir değişiklik olmadı, adet oldum sonra adetimde de diğerlerinden farklı bir akıntı bir kanama gibi bir şey olmadı, her zamanki gibiydi. Artık bu ay adetime 10 gün kala 5 gün boyunca tekrar deneyecem bu soğan kürünü umarım işe yarar

Sevgili arkadaslar hepinixe merhabalalr.umaraim Hayirki haberlerinizi burdsn alirim.Ben 4. Yillik evliyim 've 27 yasindayim o kadar hastane gittim geldim sorun yok dedi evimin yakininda hastane Ozel oraya gittim kesin pko teshisi koydu 've inanin en azindan sebebini biliyorum Artik ons gore davranitorum.simdi klomene baslafim Yarin bitecek 've ertesi gun sogan suyu yapacam sizce dogru mu?

Bence bi sıkıntı olmaz insaAllah tez zamnda kucagina alrsn bebegini

Cok tesekkur ederim Canm.Cok yakin arkadasimds Kist ameliyati gecirdi 've Hamile kalmasi zorlasti ilk ayinda sogan kuruyle Allahin izniyle Tabi Hamile kaldi o hic bir sekilfe ilac kullajilmamali deyinve sizlere sormak istedim.

B
Cok tesekkur ederim Canm.Cok yakin arkadasimds Kist ameliyati gecirdi 've Hamile kalmasi zorlasti ilk ayinda sogan kuruyle Allahin izniyle Tabi Hamile kaldi o hic bir sekilfe ilac kullajilmamali deyinve sizlere sormak istedim.
Bede bu ay kullandim sogan suyu ama hala adet olmadim insallah bnd3 hamileyimdir

Back