Merhaba. Geçen ay çikolata kistlerim vardı. Açıkçası rahimi ve tüpleri varsa enfeksiyon doğal yönden içimi temizlemek amaçlı yaptım kullandım.
Saraçoğlunun dediği gibi 15 gün yaptım adetim bittiği gün hemen başladım ben. 15 gün öğle (aç) gece (yatarken) kullandım. Ardından ara verdim. Öteki ayki adet dönemim başlamadan başladım Saraçoğlu yazdığı zamanın aynısı, şuan tam aralığı hatırlamıyorum.Yaptım içtim ama o ikinci başlangıcı yarıda kestim, adetim gecikti tam 10 gün :) soğan suyu adeti getirmeliydi oysa değil mi :) o arada göğüs uçlarım adet zamanındaki ağrı gibi değil daha farklı sızım sızım sızladı ve göğüslerime dokunamaz oldum, normalde ısınmam ama daha çok üşümeye başladım, dedim birşeyler var herhalde bu soğan suyu düzenimi bozdu derken doktora gittim, çok şişti karnım çünkü gelecekse gelsin artık yeter dedim. Adetim en fazla 3-4 gün gecikirdi bu arada 10 gün mümkün değil... Neyse doktorda beta 1,20 çıktı, Tarlusal adet söktürücü verdi, 4 gün kullan 10 gün de bekle dedi. 4 gün kullanıp bitirdim 2.gün o sızılarım geçmeyince eczaneden test alıp yaptım silik çizgi ile pozitif gördüm hastaneye gittim beta artmış 31 olmuş :) şimdi işte devam ediyor, adet de kaymış yumurtlama zamanım da, ama aslında asıl konu Yaradanın ol demesi ve ummadığım zamanda sevindirmesi :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği, sağ salim bana da inşallah...
Evet göğüs ucu sızlamamın, üşümemin yanında, bel ağrılarım da oldu kopacak gibi tutulacak gibi... Her an adet görecekmiş gibi hala kasık yumurtalık batmalarım oluyo ara ara. Bu arada 13.gün kullanırken mi kullanmayı bitirdiniz mi kürü anlamadım... Kürü tam tarifteki zamana göre uygulamalısınız. İkinci kürü ben akıntı falan gelmeyince rahmimin temizlendiğini anlayınca yanı kullanmayı yarıda bıraktım. Zaten 5 gün mü neydi 2 gün yaptım bıraktım. Soğan kürü kullanırken öteki adet dönemine kadar Bebek aspirini kullandım, günde 1 kere gece yatarken. Kan akışı hızlanıyor düşük doz sağlıklı.