• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de 1 yıllık evliyim. Yeni düşünmeye başladık. İlk denemelerimiz... Hamilelik belirtileri varken geçen ay, minik çikolata kistimin olduğunu öğrendim ve o kistin hamilelik belirtileri ile birebir olduğunu söyledi doktor.

Adetim 4 gün gecikince soğan suyu içtim, içtiğimin akşamı geldi adetim, ve kistlerimin adetimin parça parça dökülerek gittiğini gördüm, çok ağrılı oldu o ayrı...

Adetim bitince tekrar başladım.
Yaklaşık 7 gündür içiyorum. Tam olarak 15 güne tamamlayacağım ama sonrası kaç gün sonra devam edeceğim ne kadar süre kullanmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz?

Merhaba kızlar...
Belki bilen vardır, Haziran sonunda düşük dolayısıyla kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43:
Doktorum 2 3 ay korunma önermişti.
Geçen hafta doktora kontrole gittiğimde artık korunmayı bırakabilirsin dedi ama ben bu süreçte farklı nedenlerden dolayı bazı ilaçlar kullanmak zorunda kaldım ve bunlar ağır ilaçlardı.
Reglim 4 5 gün önce bitti, ilacımı da 2 gün önce bitirdim.
Prospektüsü okurken çocuk sahibi olmak isteyenlerin ilaç bitiminden sonra 1 regl dönemi daha bitirip korunmayı bırakması gerektiği dikkatimi çekti fakat doktorum ovülasyona denk gelmediği için korunmaya gerek yok dedi.
Bu konuda eşimle ortak kararımız 1 regl dönemi daha beklemek çünkü tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum.
O dönem bizi çok yıprattığı için ince eleyip sık dokur olduk.
Ben de bu süre içerisinde soğan kürünü de denesem mi diye düşünmeye başladım ama midem aşırı hassas.
Sadece akşamları içsem işe yarar mı? Ya da başka tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa çok sevinirim.

* Bu arada kürtaj sonrası minik kistlerim oluşmuş ama regl döneminde atılır dedi doktor.
Fakat atılmazsa bebek oluşumunu engelleyebilirmiş bu kistler :(
Soğan kürü kistlerin atılmasına da yardımcı oluyor değil mi?

Ki
Merhaba kızlar...
Belki bilen vardır, Haziran sonunda düşük dolayısıyla kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43:
Doktorum 2 3 ay korunma önermişti.
Geçen hafta doktora kontrole gittiğimde artık korunmayı bırakabilirsin dedi ama ben bu süreçte farklı nedenlerden dolayı bazı ilaçlar kullanmak zorunda kaldım ve bunlar ağır ilaçlardı.
Reglim 4 5 gün önce bitti, ilacımı da 2 gün önce bitirdim.
Prospektüsü okurken çocuk sahibi olmak isteyenlerin ilaç bitiminden sonra 1 regl dönemi daha bitirip korunmayı bırakması gerektiği dikkatimi çekti fakat doktorum ovülasyona denk gelmediği için korunmaya gerek yok dedi.
Bu konuda eşimle ortak kararımız 1 regl dönemi daha beklemek çünkü tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum.
O dönem bizi çok yıprattığı için ince eleyip sık dokur olduk.
Ben de bu süre içerisinde soğan kürünü de denesem mi diye düşünmeye başladım ama midem aşırı hassas.
Sadece akşamları içsem işe yarar mı? Ya da başka tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa çok sevinirim.

* Bu arada kürtaj sonrası minik kistlerim oluşmuş ama regl döneminde atılır dedi doktor.
Fakat atılmazsa bebek oluşumunu engelleyebilirmiş bu kistler :KK43:
Soğan kürü kistlerin atılmasına da yardımcı oluyor değil mi?
kistlere iyi geldiği doğru.. bende içtim ben 10 gün yapmıştım.. nasıl olsa bu ayda bebek düşünmüomşsnz bence yap sonraki ay için rahat inş kistlerinden kurtulmş olarak düşünürsnz cnm

Esimde bi sıkıntı yoktu bende hormon bozuklugu vardi yumurtaliklarda pko vardi cok sayida 13 aydir olmuyordu sogan suyunu hep ertelemistim gecen ay 15 gun yaptim 10 gun sonra kanda hcg baktirdim negatifti umudumu kesmistim zaten 4-5 ayda bir adet oluyordum suphelenmemistim biseydende son bir haftadir agrilarim vardi o sikayetten gittim gebe oldugumu ogrendim cok sukur Allah tum bekleyenlere nasip etsin bu duyguyu
TEBRİK EDERİM BÜŞRA ALLAH BİZEDE NASİP EDER İNŞ. BENDE NE ZMNDR ERTELİYRM SOĞAN SUYUNU YAPMAYI NEDENDİR BİLİNMEZ HATTA HAYIT TOHUMUDA ALDIM AMA ODA ÖYLE DURUYOR HAYIT TOHUMUNU NASIL İÇTİN BENDE BU AY İNŞ YAPACAM İKİSİNİ BİRDEN REGLİME 5 GÜN VAR ONU BEKLİYRM

Ki

kistlere iyi geldiği doğru.. bende içtim ben 10 gün yapmıştım.. nasıl olsa bu ayda bebek düşünmüomşsnz bence yap sonraki ay için rahat inş kistlerinden kurtulmş olarak düşünürsnz cnm
İnşallah canım, çok sağ ol.
Peki reglim biteli 5 gün falan oldu ne zaman başlamam lazım, bir de sadece akşamları içsem olur mu?

Kızlar bende bir yıldır bebek istiyordum hormonlar hersey normal ama olmuyordu Mayısta hamile kaldim düşük oldu şimdi yine istiyorum ama yok soğan suyu yapmak istiyorum ama mide rahatsizligim var korkuyorum bir arkadasin yumurtlamasi düzensizdi sadece 3 kez icmis hamile oldugunu söyledi bende mi yapsam adetime 13 gün var

Kızlar bende bir yıldır bebek istiyordum hormonlar hersey normal ama olmuyordu Mayısta hamile kaldim düşük oldu şimdi yine istiyorum ama yok soğan suyu yapmak istiyorum ama mide rahatsizligim var korkuyorum bir arkadasin yumurtlamasi düzensizdi sadece 3 kez icmis hamile oldugunu söyledi bende mi yapsam adetime 13 gün var

Mide rahatsızlığın ne var tam olarak?
Valla benim her türlü mide rahatsızlığı olmama rağmen midemi koruyor sanki, sindirim falan 10 numara çalışıyor :)

Bende kabızlık, gastrit şişkinlik gaz yanma sorunlarım vardı ılığa yakın sıcak içtiğimizden sanırım hepsi gitti :) 7 gündür yapıyorum hiç bir şikayetim olmadı kullan kesinlikle bence

Tam bahsettiginiz mide rahatsizligi sabahlari kazinma yanma koruyucu kullanıyorum devamli sıkıntı olmuyorsa deneyeyim bende bu bebek stresi daha kötü yapiyor zaten midemi

İnşallah canım, çok sağ ol.
Peki reglim biteli 5 gün falan oldu ne zaman başlamam lazım, bir de sadece akşamları içsem olur mu?
Regl olmadığın sürece öncesi yada sonrası farketmiyo cnm.. yap içte ister sabah ister akşam ister iki öğün faydası öyle yada böyle olucaktır.. ben soğan kürü kullandığım ay hamile kalmıştım ama dış gebelikle sonlandı..

TEBRİK EDERİM BÜŞRA ALLAH BİZEDE NASİP EDER İNŞ. BENDE NE ZMNDR ERTELİYRM SOĞAN SUYUNU YAPMAYI NEDENDİR BİLİNMEZ HATTA HAYIT TOHUMUDA ALDIM AMA ODA ÖYLE DURUYOR HAYIT TOHUMUNU NASIL İÇTİN BENDE BU AY İNŞ YAPACAM İKİSİNİ BİRDEN REGLİME 5 GÜN VAR ONU BEKLİYRM
Ben suyunu aldim hazir gunde uc kere ictim cay bardaginin yarisini hayit suyu yarisini icme suyuyla tamamladim ictim.

Tesekkur ederim insallah sana ve tum bekleyenlere nasip eder Allah

merhaba kızlar. ben de gecen ay polikistik overimin olduğunu öğrendim.hala şaşkınlığını atamıyorum.çünkü ilk gebeliğim hemen ilk ay olmuştu ve adet düzensizliği yaşamadım hiç.sonra 2. bebeği düşünmeye başladık.4aydır deniyoruz olmadı ve buarada adetimde gecikmeler başladı.her seferinde umutlandım ama maalesef sonuç hep negatifti.meraktan dr a gittim polikistikover var dedi.inofolic combi ve diyabet ilacı verdi.3ay dene olmazsa gel dedi.ama hiçbirini kullanmıyorum şuan.ağutos ayında soğan kürü yaptım.şimdi beklenen adet tarihim 18 eylül.tüm adet belirtilerim var oyüzden hiç ümitlenmiyorum bukez ama soğan kürüne inatla devam etmeyi düşünüyoruö.bir de incir kürü uygulayacam bu ay bakalım inşaallah faydası olur. burda sizden destek almak için burdayım.birbirimize dua ve moralle destek olalım..

merhaba kızlar. ben de gecen ay polikistik overimin olduğunu öğrendim.hala şaşkınlığını atamıyorum.çünkü ilk gebeliğim hemen ilk ay olmuştu ve adet düzensizliği yaşamadım hiç.sonra 2. bebeği düşünmeye başladık.4aydır deniyoruz olmadı ve buarada adetimde gecikmeler başladı.her seferinde umutlandım ama maalesef sonuç hep negatifti.meraktan dr a gittim polikistikover var dedi.inofolic combi ve diyabet ilacı verdi.3ay dene olmazsa gel dedi.ama hiçbirini kullanmıyorum şuan.ağutos ayında soğan kürü yaptım.şimdi beklenen adet tarihim 18 eylül.tüm adet belirtilerim var oyüzden hiç ümitlenmiyorum bukez ama soğan kürüne inatla devam etmeyi düşünüyoruö.bir de incir kürü uygulayacam bu ay bakalım inşaallah faydası olur. burda sizden destek almak için burdayım.birbirimize dua ve moralle destek olalım..
İlaçları kullansaydın cnm keşke.. bnde pcoyum bir dış gebelik geçirdim bnmde olmuyo:( soğan kürü kullandığm ay hamile kalmıştım

Arkadaşlar Merhaba
Ben 5 yıllık evliyim.40 yaşındayım.Eşimde de bende de çocuk olmaması için hiçbir sebep yok.Gittiğimiz bütün doktorlar aynı şeyi söyledi.Fakat hiç korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı :( birkaç tedavi yöntemi ve aşılama denedik ama işe yaramadı.Tüp bebek yapacak durumda da değiliz.Sizin tavsiye ettiğiniz soğan kürü,incir kürü ve keçi boynuzu kürünü uygulamak istiyoruz. İnternetten çok araştırdım ama çok fazla bilgi var.Bu kürleri nasıl ve ne zamanlar uygulayacağımı bilemedim.Sizden ricam eğer vaktiniz varsa bu kürleri uygulayabilmem için bana bir program yazabilir misiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Allah'a emanet olun.

Arkadaşlar Merhaba
Ben 5 yıllık evliyim.40 yaşındayım.Eşimde de bende de çocuk olmaması için hiçbir sebep yok.Gittiğimiz bütün doktorlar aynı şeyi söyledi.Fakat hiç korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı :KK43: birkaç tedavi yöntemi ve aşılama denedik ama işe yaramadı.Tüp bebek yapacak durumda da değiliz.Sizin tavsiye ettiğiniz soğan kürü,incir kürü ve keçi boynuzu kürünü uygulamak istiyoruz. İnternetten çok araştırdım ama çok fazla bilgi var.Bu kürleri nasıl ve ne zamanlar uygulayacağımı bilemedim.Sizden ricam eğer vaktiniz varsa bu kürleri uygulayabilmem için bana bir program yazabilir misiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Allah'a emanet olun.
Tüp bebeği 35 yaş sonrasında devlet karşılıyo cnm ücretsiz.. sağlık bakanlığına mail at.. tedavi beklicem zaman harcıcak yaşta değilsn cnm

Back