• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Slm kızlar neyi nasıl yazicagimi bile bilemiyorum, cok heyecanliyim, ben 6 yıldır evliyim. Ve ilk 2 yıl çocuk düsünmüyoduk. Sonra istedik ama olmadı, doktorlar, hastaneler ama sonuç hep ayni. Neyse sadete gelim, bende sizin gibi soğan kürü yaptım iki ay önce birinci ay bişey olmadi, ve bu ay beklemiyodum, hiç düşünmedim tatile hazırlık yapiyodum, günüm geciktiginin farkında bile değildim. Az önce doktordan geldim oysa hamileymisim, cok mutluyum sakin ümitsizliğe kapilmayin. Allaha siginin. Sizler içi dua edicem bu duyguyu allah herkeze nasip etsin:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Tebrik ederim! Insaallah bizede nesib eder. Ikinci ay nasl yapdiniz yazarmisiniz lutfenn. Ben agustosde sogan kuru, injir kuru yaptim ama bise yok. Bu ay yapmak istamiyodum. Sizin postiniz umud oluyo. Yarin 5 gunum bu ayda sogan kuru yapsammi ajaba diye dusunuyorum

Slm cnm iyi dileklerin içi çok sagol. Ben normalde ilk bir hafta brokoli kürü yapmistim, sonra araştırdım oysa soğan kürü ilk yapılması gerekiyomus, arkasından brokoli kürü. Ama ben sırf 15 gün soğan kürü yaptim. Ben kafama göre baslamistim. Ve soğan kürü yaparken adet zamanına dahi gelmişti, fakat ben yinede 15 gün tamamladim. Uzerinden iki hafta gecti, lekelenmeye başladım ve nerdeyse iki hafta sürdü, korktum doktora gittim korkacak bişey yok dedi doktor. Sonra ben artık tatilden gelince devam ederim demiştim doktora. Ve tatil içi hazırlık falan derken hiç çocuk düsünmüyodum. Ve hiç kür falanda yapmadim. adetimin geciktiginin bile farkına varmadim o lekelenme yüzünden nezaman adet olmam gerektiğini bilmiyodum. Sonra doktora gittiğimde 6 haftalik hamile olduğumu yörendim ve cok mutlu oldum. Allah en kisa zamanda isteyen herkeze nasip etsin çok uzun yazdım. Ben soğan suyuna güveniyorum herkeze tavsiye ediyorum. Bide insanın kafası boş olmasi gerekiyo düsünmiyceksin zor biliyorum ama ben çok yorulmustum ve öylesine dinlenmek istedim ve geldi meleğim şükürler olsun

Eki Görüntüle 2036516 Bu sonuçtan anlayan varsa söyliyebilir mi?? İlk kez regliyken hormon testi yaptırdım doktorun başı kalabalıktı baktı bşy yok dedi gönderdi. 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyo:KK43:
Fsh ve lh yumurtlama duzenleyen hormonlarda, biri yumurtayi buyutuyor digeri rahme yolluyor. 6 dan az olmasi mukemmel. Ayrican but iki degerin de yakin olmasi pcos olmamasi demek. Sizinkiler yakin sayilir. Tsh tiroide calis diyen hormon. 1-2 arasi olmasi ideal. Yuksek olunca sorun cikabilir ama sizinki iyi. Prolaktin yorumlamayi bilmiyorum. Ona internet ten siz bakin. O kisim duzgunmus gibi konusacagim.

Eger ovulasyondan gunu hesaplamayi biliyorsaniz atiyorum 13. Gun, 11-13-15 gun calisma yapin.

Eger yine olmuyorsa esinizde urologa gitmeli sperm testi yaptirmali. Spermler canlimi kac Milton, ne kadar hizli gibi bakiyorlar.

Bir yil deneyip olmayinca iki tarafinda doktora gitmesi iyi olur.

Insallah olur tez zamanda.

Eğer bu kürü yaparda hamile kalirsam buraya yazcam demistim gecen ay 15 gun kullandim hayit suyuyla beraber ve suan hamileyim Allah tum isteyenlere nasip etsin Allah nasip etti tabi bunlar vesile herkese oneriyorum cok
Eşiniz de yada sizde bir sıkıntı varmıydı?

Eşiniz de yada sizde bir sıkıntı varmıydı?
Esimde bi sıkıntı yoktu bende hormon bozuklugu vardi yumurtaliklarda pko vardi cok sayida 13 aydir olmuyordu sogan suyunu hep ertelemistim gecen ay 15 gun yaptim 10 gun sonra kanda hcg baktirdim negatifti umudumu kesmistim zaten 4-5 ayda bir adet oluyordum suphelenmemistim biseydende son bir haftadir agrilarim vardi o sikayetten gittim gebe oldugumu ogrendim cok sukur Allah tum bekleyenlere nasip etsin bu duyguyu

Esimde bi sıkıntı yoktu bende hormon bozuklugu vardi yumurtaliklarda pko vardi cok sayida 13 aydir olmuyordu sogan suyunu hep ertelemistim gecen ay 15 gun yaptim 10 gun sonra kanda hcg baktirdim negatifti umudumu kesmistim zaten 4-5 ayda bir adet oluyordum suphelenmemistim biseydende son bir haftadir agrilarim vardi o sikayetten gittim gebe oldugumu ogrendim cok sukur Allah tum bekleyenlere nasip etsin bu duyguyu
Aminnn...

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay bu kürü yaptım adet kanamam çok oldu o kadar ki ped kulanamadim Koca koca bezler koydum onlardan bile geçti neden böyle oldu acaba

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Hayirli olsun canim gebelik testini adetine ne kadar kala yaptin

Slm kızlar neyi nasıl yazicagimi bile bilemiyorum, cok heyecanliyim, ben 6 yıldır evliyim. Ve ilk 2 yıl çocuk düsünmüyoduk. Sonra istedik ama olmadı, doktorlar, hastaneler ama sonuç hep ayni. Neyse sadete gelim, bende sizin gibi soğan kürü yaptım iki ay önce birinci ay bişey olmadi, ve bu ay beklemiyodum, hiç düşünmedim tatile hazırlık yapiyodum, günüm geciktiginin farkında bile değildim. Az önce doktordan geldim oysa hamileymisim, cok mutluyum sakin ümitsizliğe kapilmayin. Allaha siginin. Sizler içi dua edicem bu duyguyu allah herkeze nasip etsin:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Hayirlisyla kucagina alirsin canim
Bayadir topige ugramaistim hamilelwr cogalmis masallah .
E darisi bizlere insallah

Benim adetlerim duzensiz 100 küsür gündür olmuyordum kasik agrim vardi 10 gundur o sikayetten gittim doktor 4 haftalik gebesin dedi bilmiyorum o yuzden :-(
Hatirladim canim seninle daha oncede yazismostik
Adet olmuyordun.ben de sogan kuru yapacaktim ama yapamadim bu ay yapcam artik inifolikte cok etkili oluyor gebe kalmada

Benim adetlerim duzensiz 100 küsür gündür olmuyordum kasik agrim vardi 10 gundur o sikayetten gittim doktor 4 haftalik gebesin dedi bilmiyorum o yuzden :-(
Hatirladim canim seninle daha oncede yazismostik
Adet olmuyordun.ben de sogan kuru yapacaktim ama yapamadim bu ay yapcam artik inifolikte cok etkili oluyor gebe kalmada

Back