- 25 Şubat 2017
- 5.329
- 24.452
- 548
İnşallah cnm:)Yaa oyle mi canm Insallah gerek kalmaz Bi daha yapmama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm:)Yaa oyle mi canm Insallah gerek kalmaz Bi daha yapmama :)
Ben bitince başlamıştım.. saraçoğlunun videosu var googla yaz çıkar izle nasıl diosa uygula cnm.. bi an önce şifa olsun..iyi günler bayanlar bugün 4. günüm reglinin yarın 5. sabah soğan kürüne baslıyayımmı nasıl yaptınız bittikten sonramı basladınz sizler
Normal mi dedi?Bendeki degerlerde böyleydi
Değerlerimiz farklı baya.. senin ki normalse benim ki normalse bi anormallik var gbiEvet hersey normal demişti
evet farklı bişi ögrenirsen benide bilgilendirirmisin sen sonucun yan tarafında olması gereken degerleri göremedim öyle bişi varsa o da biraz yol gösterebilirDeğerlerimiz farklı baya.. senin ki normalse benim ki normalse bi anormallik var gbi
aslında soğan kürü erken regli yapıyor 8 gün nasıl geciti şaşırdımKizlar bnde sogan kurunu ramazan ayinda kullandm.Adetim 8 gun gecikti Ama hamile kalamadm.Adetim biteli iki gun oldu acaba yine icsemmi bu ay?Yardim edermisnzz❤❤:)
canım soğan suyu onada iyi geliyor diye biliyorumKizlar bide bnim sürekli idrar yolu enfeksiyonum oluyor.Ne yapmam gerekiyor gecmesi icinnn
cnm Lh ile fsh degeri arasın 1.00 oynaması gerekiyo seninkide tam öyle o deger digerlerini bende anlamıyorumEki Görüntüle 2036516 Bu sonuçtan anlayan varsa söyliyebilir mi?? İlk kez regliyken hormon testi yaptırdım doktorun başı kalabalıktı baktı bşy yok dedi gönderdi. 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyo
aslında soğan kürü erken regli yapıyor 8 gün nasıl geciti şaşırdım
belkide geç yumurtlamıssındırBnde valla cnm adet donemim hep duzenlidirr bu bnimkini bozduuu
benim 4 günüm kaldı yaaa acayip tırsıyorum ama hiç belirti yok hgs çekilicem bu ay olmazsa sorunmu varkibelkide geç yumurtlamıssındır
belkide geç yumurtlamıssındır
İnsallah olmaz bi sorn cnm bnm Bnimde 12 gun var kasik agrim vr akintibenim 4 günüm kaldı yaaa acayip tırsıyorum ama hiç belirti yok hgs çekilicem bu ay olmazsa sorunmu varki