• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

iyi günler bayanlar bugün 4. günüm reglinin yarın 5. sabah soğan kürüne baslıyayımmı nasıl yaptınız bittikten sonramı basladınz sizler

IMG_5925.JPG
Bu sonuçtan anlayan varsa söyliyebilir mi?? İlk kez regliyken hormon testi yaptırdım doktorun başı kalabalıktı baktı bşy yok dedi gönderdi. 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyo:(

• Beğen
Reactions: Eva
iyi günler bayanlar bugün 4. günüm reglinin yarın 5. sabah soğan kürüne baslıyayımmı nasıl yaptınız bittikten sonramı basladınz sizler
Ben bitince başlamıştım.. saraçoğlunun videosu var googla yaz çıkar izle nasıl diosa uygula cnm.. bi an önce şifa olsun..

Bendeki degerlerde böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-22-22-27-31.jpg
    Screenshot_2017-08-22-22-27-31.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 116
Degerler tam cıkmamıs ama estradiol 28,fsh 6.47, lh 6.24, prolaktin 26.88 degerler böyleydi banada aynısını söylediler net bişi ögrenemedim birz arastrdım ama yinede muallaktayım senide yanlıs yönlendirmiyeyim hatta anlayan varsa banada yardımcı olun

Merhaba kızlar allah gönlümüzdeki versin .bende başlayacağım kürtaj sonrası erken adet olmaya başladım.yarin başlıyorm bakalım hayırlısı

• Beğen
Reactions: Eva
Eki Görüntüle 2036516 Bu sonuçtan anlayan varsa söyliyebilir mi?? İlk kez regliyken hormon testi yaptırdım doktorun başı kalabalıktı baktı bşy yok dedi gönderdi. 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyo:KK43:
cnm Lh ile fsh degeri arasın 1.00 oynaması gerekiyo seninkide tam öyle o deger digerlerini bende anlamıyorum

Slm kızlar neyi nasıl yazicagimi bile bilemiyorum, cok heyecanliyim, ben 6 yıldır evliyim. Ve ilk 2 yıl çocuk düsünmüyoduk. Sonra istedik ama olmadı, doktorlar, hastaneler ama sonuç hep ayni. Neyse sadete gelim, bende sizin gibi soğan kürü yaptım iki ay önce birinci ay bişey olmadi, ve bu ay beklemiyodum, hiç düşünmedim tatile hazırlık yapiyodum, günüm geciktiginin farkında bile değildim. Az önce doktordan geldim oysa hamileymisim, cok mutluyum sakin ümitsizliğe kapilmayin. Allaha siginin. Sizler içi dua edicem bu duyguyu allah herkeze nasip etsin:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back