Hayıt suyu ne oluyir canım . Onun neye faydası var ?Bendede var tembellik 15 gun sogan 20 gun hayit suyu denedim bekliyorum olumlu ya da olumsuz bisey olursa yazarim sizede insallah
Tembellik hormonum yuzundenmis lh hormonu onada hayit suyu iyi geliyormus arastirdim kullandim haftaya doktordayim bakalim ise yaramislar miHayıt suyu ne oluyir canım . Onun neye faydası var ?
Yemekten yarim saat once ictim ben oyle diyor zaten ibrahim saracoglu kahvaltidan once ve aksam yemeginden once.Bişey sormak istiyorum kızlar soğan kürünün 3.günümdeyim . Ben soğan suyunu yemekten sonra yani tok karnına içiyorum . Siz nasıl tuketiyorsunuz ? Aç karnına mi tok karnına mi içilmesi gerek ?
Aminn inşallahMerhaba kızlar ben şuan reglim in 2. Günündeyim sogan kürü ne başlamayı düşünüyorum tekrar, bakalım hayırlısıyla insallh hepimiz ANNE oluruz.. artık çok istiyorum bu duyguyu tatmak. Aslında bende anneyim ama benim miniklerim Melek oldu.. Bana da anne diye seslenen bi evladım olsa çok mu diye düşünüyorum bazen sonra hayırlısı böyle diyorum..içimi dökmek istedim rahatladım sanki.ınsallh en kisa zamanda güzel haberler veririz birbirimize..
Amin canım bende başlıcam inşallah,suan adetimin 5. günü bitince baslamayı düşünüyorum.Merhaba kızlar
3-4 yıl kadar önce soğan kürünü uygulamıstım ve yıllardır uğraştığım PKO dan kurtulmuştum çok şükür. Kesinlikle PKO lu bayanlara öneririm. Soğan küründen önce özel doktorlar dogum kontrol ilaçları daha neler neler fayda vermedi bir de üstüne tüylendim ilaçlardan, ama çok şükür her şey geride kaldı. Fakat bu ay adetim 12 gün aksadı hala da olamadım doktora gittim rahimde, yumurtalıklarda herhangi bir soru yokmuş hatta her şey çok iyi dedi. Allahın c.c ın izniyle hamile kalmak istiyorum o yüzden bu küre tekrar başlamayı düşünüyorum.Gelişmeleri aldığım sonucu buraya yazacağım inşallah. Rabbim bizlere yardım etsin
Canım bence içmeye devam etmelisin , stres yaptığımız için adetimiz geçikiyor ayrıca soğan kürü bir kere yapıp bırakmak fayda vermezKizlar bnde sogan kurunu ramazan ayinda kullandm.Adetim 8 gun gecikti Ama hamile kalamadm.Adetim biteli iki gun oldu acaba yine icsemmi bu ay?Yardim edermisnzz❤❤:)
Hmm anladm canm sagolCanım bence içmeye devam etmelisin , stres yaptığımız için adetimiz geçikiyor ayrıca soğan kürü bir kere yapıp bırakmak fayda vermez
Kizlar bnde sogan kurunu ramazan ayinda kullandm.Adetim 8 gun gecikti Ama hamile kalamadm.Adetim biteli iki gun oldu acaba yine icsemmi bu ay?Yardim edermisnzz❤❤:)
Sogan kürü 6 ayda bir yapılıyor ,yapınca 15 günü doldurmak lazım biraz daha bekle bence daha erken tekrar yapman için. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?