• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar lütfen yardım edin 2 gündür bayağ leken oluyo bide hastaneye gitmistim adet 21.gun hormon kanı istediler bugün verdim netten baktım çok düşük gözüküyo gibi tam bilmiyorum soğan suyundan mi oldu bu lekelerden dolayı mi acaba yardım lütfenn ağlıcam artık kafama takmaktan sonuç boyle:KK43:
Screenshot_20170728-163759.jpg

Iyi aksamlar arkadaslar. Ben yeniyim. Rija ederim benimda sefiniza kabul edermisiniz. Benim icin hepiniz sevimlisiniz. 1 aydir seyfeleri okuyorum ama bugun kayd edildim. Cok zor olduyaa... 3 seneli evliyim. Cok hemde coook cocuk istiyorum. Yarinden itibaren sogan kuru basliigam.

Bayanlar bastan beri hep takip ettim yazdiklarinizi.bnde 7 aydir hamile kalamiyordum.gecen ay burda yazildigi gibi sogan kurunu denedim.sabah aksm 1 bardak ictim ve yumurtlama testi alip yumurtlama zamaninda iki gunde bir iliski yasadk.adetim 3 gun gecikti idrar testi yaptm pozitifff.ayni gun kan testi yaptim o da ayni.yani ben sogan suyuna cok guveniyodum.artik sogan suyu mu etki etti. Yoksa tesadufmu bilemem benden size umut olsun ve stres yapmayin.allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin

Miram5710 tebrik ederim.kucaginize alin Insaallah. Cok etkilendim. Bende hamile olmak istiyorum. Insaallah bende gebe kalcam. Insaallah. Cok sukur yaa bugun 3 gunude bitirdim sogan kuruyle. Kocamada havuc suyu veriyorim. Sizince bi etkisi olurmu arkadaslar

Miram5710 tebrik ederim.kucaginize alin Insaallah. Cok etkilendim. Bende hamile olmak istiyorum. Insaallah bende gebe kalcam. Insaallah. Cok sukur yaa bugun 3 gunude bitirdim sogan kuruyle. Kocamada havuc suyu veriyorim. Sizince bi etkisi olurmu arkadaslar
Tesekkur ederim.insallah siz ve tum bebis isteyen anne adaylari da en kisa zamanda hamile kalirsiniz

Merhabalar. Bende başladım sogan kurune ama geç kaldım. Yine de olsun diye düşünüp başladım. Bugün 3. Günüm adetime 5 gün var. Adetken de kullanabilir miyim? Buarada ben Ocakta 14 haftalik bebeğimi kaybettim. Bu ayda rahim yapisikligi olduğumu öğrenip histeroskopi yapıldı. Amh değerinde 0.19 çıktı. Oyy oy sağdan soldan vuruldum anlayacağınız.... doktor 3 ay bekleyelim normal dene dedi olmazsa tüp bebek. Yaşım 29 bu arada. ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Merhabalar. Bende başladım sogan kurune ama geç kaldım. Yine de olsun diye düşünüp başladım. Bugün 3. Günüm adetime 5 gün var. Adetken de kullanabilir miyim? Buarada ben Ocakta 14 haftalik bebeğimi kaybettim. Bu ayda rahim yapisikligi olduğumu öğrenip histeroskopi yapıldı. Amh değerinde 0.19 çıktı. Oyy oy sağdan soldan vuruldum anlayacağınız.... doktor 3 ay bekleyelim normal dene dedi olmazsa tüp bebek. Yaşım 29 bu arada. ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Allahim tum isteyenlere nesib etsin! Sogan kurude biza yardimci olsun Insaallah. Banada 5 gun oldu sogan kuru icdigime. Kasiklarim kisa kisa sanciyo.

Soğan kürünü kullanan arkadaslar adetin 5.günü baslayıp 2 hafta içip bide adete 1 hafta kalamı baslanması lazım

Merhaba arkadaslar 15 i gibi regl olcam adetin ilk gününden baslayıp 5.gün baslasam küre 15 gün kullandıktan sonra 3 eylül gibi bitiyor kür bide adetin baslamadan 1 hafta önce kullanılacak denmiş e o arada zaten 10-11 gün falan kalıyo diğer reglye 4-5 gün içmeyip tekrarmı başlıycam yani toplam 3 hafta olur ozmn acaba benmi yanlıs anlıyrm sogan suyu kürünü kullanan arkadaslar yardımcı olabilirlermi acaba???

Aslinda tavsiye edilen sekli adet bitiminde 7. Gubde baslayip 15 gun devam etmek
Bu ilk ay icin gecerli .sonra regil olursun.iknci ay olmus olur Bu asama ise regiline 10 gun kala yine 10n gun kulanirsin diye okumustum .3 ay 10 gun devam edersin ins sifa bulirsun .kardesim

Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum . Bişey danışmak istiyorduk size . Dün doktora gittim yumurtalıklarımin tembel olduğunu söyledi ve bi kaç test yaptırmamı istedi renginin 3.günüde gel dedi . Bende ordan çıkar çıkmaz nette biraz araştırma yaptım benim gibi böyle yaşayanlar var mi diye soğan kürünü duydum ve başladım sizce ise yararmi

Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum . Bişey danışmak istiyorduk size . Dün doktora gittim yumurtalıklarımin tembel olduğunu söyledi ve bi kaç test yaptırmamı istedi renginin 3.günüde gel dedi . Bende ordan çıkar çıkmaz nette biraz araştırma yaptım benim gibi böyle yaşayanlar var mi diye soğan kürünü duydum ve başladım sizce ise yararmi
Bendede var tembellik 15 gun sogan 20 gun hayit suyu denedim bekliyorum olumlu ya da olumsuz bisey olursa yazarim sizede insallah

Back