• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bbenimde tsh hormonum yukselio bi o sorunum var ilac tedavisine baslamadimi prolactin dustukten sonra hsgyi cektirmismiydin
Hsg çektirdim dosyam için gerekli herşeyi yaptırdım. Geçtiğimiz Aralık ayında yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım ve hamile kalamadım subat ayında gel dedi doktor ama gitmedim artık. Çok yıpranmıştım çünkü ...

Ayy canım benim çok teşk ederim nasıl içtin kaçıncı gün başladın..aslanpençesiyle beraber içiliyor yani

Adet bittikten 2 gun sonra basladim sabah aksam.ac karnina birkac gun lekelenmeler oldu...testere disli aslan pencesini yemek yedikten sonra ictim gunde bir.kez.yumurtlama doneminde biraktim sadece 15gun ictim.yani 1ayda

Adet bittikten 2 gun sonra basladim sabah aksam.ac karnina birkac gun lekelenmeler oldu...testere disli aslan pencesini yemek yedikten sonra ictim gunde bir.kez.yumurtlama doneminde biraktim sadece 15gun ictim.yani 1ayda
15 gün iyi içmişsin ben bir hafta ancak içebilirim 13-14 gibi yumurtluyorum ben

Lütfen yardımcı olurmusunuz soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn:KK43::110::dua::KK42:

Lütfen yardımcı olurmusunuz soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn:KK43::110::dua::KK42:
Kanama cogalirsa birakiliyormus sanirim bittiinde tekrar 15 gune tamamlaniyor

Öyle mi çoğalırsa birakiyim ozaman bi sıkıntı olmamıştır degilmi?
Yok olmamis benimde yengem zayiflatiyor diye baslamis gunde 1 bardak icmis ama 5 ay icmis 16 kilo vermis diyetle beraber tabi cocuguda olmuyordu 10 senedir dayim yurt disindaydi geldi bir ay sonra gebe oldugunu ogrendik sok olmustu yengemde ben cok inaniyorum buna ya insallah herrrrkeste ise yarar Rabbim bos birakmaz innnşallahhh

Yok olmamis benimde yengem zayiflatiyor diye baslamis gunde 1 bardak icmis ama 5 ay icmis 16 kilo vermis diyetle beraber tabi cocuguda olmuyordu 10 senedir dayim yurt disindaydi geldi bir ay sonra gebe oldugunu ogrendik sok olmustu yengemde ben cok inaniyorum buna ya insallah herrrrkeste ise yarar Rabbim bos birakmaz innnşallahhh
Aminn insallahhh

Kızlar benim reglimin 9.günü ben bu gün başladım. Reglim bitti ama lekelenmeler hala var acaba böyle bir durum yaşayan var mı soğan kürüne daha ilk defa bu sabah içtim.

Bence adet lekesi falandir oyle bir bardakta etki etmez heralde benim 6. Gunum akintidan baska bisey yok henuz.

Devam et bence bu arada pko var mi sizde?
Yok galiba doktora gitmistim adetin 2.günü kan verdim hormonların normal dedi 21.gun yanı yarın yine kan vermeye gideceğim gelecek ayada ilaçlı rahîm filmi çekecekler yanı tam sonuçlar cikmadi henüz adetim her ay olur ama 8 9 gün gecikiyo son 5 6 aydır pko ile ilgili bi belirti yok ama tam bilmiyorum da

Bence adet lekesi falandir oyle bir bardakta etki etmez heralde benim 6. Gunum akintidan baska bisey yok henuz.
Yok zaten 1 barkta etki edecegini bende sanmıyorum sadece reglim 7 günde biterdi 9.gün oldu hala lekelenme var böyle bir durum yaşadınız mı ?

Yok galiba doktora gitmistim adetin 2.günü kan verdim hormonların normal dedi 21.gun yanı yarın yine kan vermeye gideceğim gelecek ayada ilaçlı rahîm filmi çekecekler yanı tam sonuçlar cikmadi henüz adetim her ay olur ama 8 9 gün gecikiyo son 5 6 aydır pko ile ilgili bi belirti yok ama tam bilmiyorum da
Hayirlisi olsun insallah sonuclarinizi bizimlede paylasin pko olmaz umarim

Yok zaten 1 barkta etki edecegini bende sanmıyorum sadece reglim 7 günde biterdi 9.gün oldu hala lekelenme var böyle bir durum yaşadınız mı ?[/QUOTE
Ben sogan suyuna yeni basladim sayilir daha once 5 gun icmistim sadece sonrasinda adet olmadim zaten benim sikayetimde adet olamamak zaten pko varmis onun icin temizlenmesi icin iciyorum hayit suyuyla beraber

Ben sogan suyuna yeni basladim sayilir daha once 5 gun icmistim sadece sonrasinda adet olmadim zaten benim sikayetimde adet olamamak zaten pko varmis onun icin temizlenmesi icin iciyorum hayit suyuyla beraber

Back