- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
Soğan kürü prolaktini artırırmı acaba
Ben ictim.43 ten 18 e dusmus demekki arttirmamis sogan kuru ve testere disli aslan.pencesi ictim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan kürü prolaktini artırırmı acaba
Hsg çektirdim dosyam için gerekli herşeyi yaptırdım. Geçtiğimiz Aralık ayında yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım ve hamile kalamadım subat ayında gel dedi doktor ama gitmedim artık. Çok yıpranmıştım çünkü ...bbenimde tsh hormonum yukselio bi o sorunum var ilac tedavisine baslamadimi prolactin dustukten sonra hsgyi cektirmismiydin
Ayy canım benim çok teşk ederim nasıl içtin kaçıncı gün başladın..aslanpençesiyle beraber içiliyor yaniBen ictim.43 ten 18 e dusmus demekki arttirmamis sogan kuru ve testere disli aslan.pencesi ictim
Ayy canım benim çok teşk ederim nasıl içtin kaçıncı gün başladın..aslanpençesiyle beraber içiliyor yani
15 gün iyi içmişsin ben bir hafta ancak içebilirim 13-14 gibi yumurtluyorum benAdet bittikten 2 gun sonra basladim sabah aksam.ac karnina birkac gun lekelenmeler oldu...testere disli aslan pencesini yemek yedikten sonra ictim gunde bir.kez.yumurtlama doneminde biraktim sadece 15gun ictim.yani 1ayda
Testere dişliye de adetken başlayayımAdet bittikten 2 gun sonra basladim sabah aksam.ac karnina birkac gun lekelenmeler oldu...testere disli aslan pencesini yemek yedikten sonra ictim gunde bir.kez.yumurtlama doneminde biraktim sadece 15gun ictim.yani 1ayda
Kanama cogalirsa birakiliyormus sanirim bittiinde tekrar 15 gune tamamlaniyorLütfen yardımcı olurmusunuz soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn
Öyle mi çoğalırsa birakiyim ozaman bi sıkıntı olmamıştır degilmi?Kanama cogalirsa birakiliyormus sanirim bittiinde tekrar 15 gune tamamlaniyor
Yok olmamis benimde yengem zayiflatiyor diye baslamis gunde 1 bardak icmis ama 5 ay icmis 16 kilo vermis diyetle beraber tabi cocuguda olmuyordu 10 senedir dayim yurt disindaydi geldi bir ay sonra gebe oldugunu ogrendik sok olmustu yengemde ben cok inaniyorum buna ya insallah herrrrkeste ise yarar Rabbim bos birakmaz innnşallahhhÖyle mi çoğalırsa birakiyim ozaman bi sıkıntı olmamıştır degilmi?
Aminn insallahhhYok olmamis benimde yengem zayiflatiyor diye baslamis gunde 1 bardak icmis ama 5 ay icmis 16 kilo vermis diyetle beraber tabi cocuguda olmuyordu 10 senedir dayim yurt disindaydi geldi bir ay sonra gebe oldugunu ogrendik sok olmustu yengemde ben cok inaniyorum buna ya insallah herrrrkeste ise yarar Rabbim bos birakmaz innnşallahhh
Canım geri kesildi şuan o geldiğimden itibaren bida gelmedi henüz sence devam ediyimmiKanama cogalirsa birakiliyormus sanirim bittiinde tekrar 15 gune tamamlaniyor
Devam et bence bu arada pko var mi sizde?Canım geri kesildi şuan o geldiğimden itibaren bida gelmedi henüz sence devam ediyimmi
Yok galiba doktora gitmistim adetin 2.günü kan verdim hormonların normal dedi 21.gun yanı yarın yine kan vermeye gideceğim gelecek ayada ilaçlı rahîm filmi çekecekler yanı tam sonuçlar cikmadi henüz adetim her ay olur ama 8 9 gün gecikiyo son 5 6 aydır pko ile ilgili bi belirti yok ama tam bilmiyorum daDevam et bence bu arada pko var mi sizde?
Yok zaten 1 barkta etki edecegini bende sanmıyorum sadece reglim 7 günde biterdi 9.gün oldu hala lekelenme var böyle bir durum yaşadınız mı ?Bence adet lekesi falandir oyle bir bardakta etki etmez heralde benim 6. Gunum akintidan baska bisey yok henuz.
Hayirlisi olsun insallah sonuclarinizi bizimlede paylasin pko olmaz umarimYok galiba doktora gitmistim adetin 2.günü kan verdim hormonların normal dedi 21.gun yanı yarın yine kan vermeye gideceğim gelecek ayada ilaçlı rahîm filmi çekecekler yanı tam sonuçlar cikmadi henüz adetim her ay olur ama 8 9 gün gecikiyo son 5 6 aydır pko ile ilgili bi belirti yok ama tam bilmiyorum da
Yok zaten 1 barkta etki edecegini bende sanmıyorum sadece reglim 7 günde biterdi 9.gün oldu hala lekelenme var böyle bir durum yaşadınız mı ?[/QUOTE
Ben sogan suyuna yeni basladim sayilir daha once 5 gun icmistim sadece sonrasinda adet olmadim zaten benim sikayetimde adet olamamak zaten pko varmis onun icin temizlenmesi icin iciyorum hayit suyuyla beraber