- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 30
Inşallah canım tabikiHayirlisi olsun insallah sonuclarinizi bizimlede paylasin pko olmaz umarim
Lütfen yardımcı olurmusunuz soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn
Bi sıkıntı olmadı değil mi sonra yarın bide hormon kanı verceğim 21. Gün de ver demişlerdi kanı da etkiler mi acaba şuan az az peçeteyle kahverengi leke geliyoBende de oldu birakmadim 15gun
Bi sıkıntı olmadı değil mi sonra yarın bide hormon kanı verceğim 21. Gün de ver demişlerdi kanı da etkiler mi acaba şuan az az peçeteyle kahverengi leke geliyo
Teşekkür ederimBende bu durumda prolaktine ve tsh ye baktirdim.prolaktin 43 tu 18 olmustu sanmiyorum kotu yonde etkiledigini
Cnm bişey sorabilir miyim sendeki leke kaç gün sürdü bugün dışarı çıkmıştım eve gelince yine olmuş biraz peçeteyle silince dünkünden çok gibi geldi bayağ köyü kahverengı korktum bugünde içemedim?Bende de oldu birakmadim 15gun
Tesekkur ederim.insallah siz ve tum bebis isteyen anne adaylari da en kisa zamanda hamile kalirsinizMiram5710 tebrik ederim.kucaginize alin Insaallah. Cok etkilendim. Bende hamile olmak istiyorum. Insaallah bende gebe kalcam. Insaallah. Cok sukur yaa bugun 3 gunude bitirdim sogan kuruyle. Kocamada havuc suyu veriyorim. Sizince bi etkisi olurmu arkadaslar
InsaallahTesekkur ederim.insallah siz ve tum bebis isteyen anne adaylari da en kisa zamanda hamile kalirsiniz
Allahim tum isteyenlere nesib etsin! Sogan kurude biza yardimci olsun Insaallah. Banada 5 gun oldu sogan kuru icdigime. Kasiklarim kisa kisa sanciyo.Merhabalar. Bende başladım sogan kurune ama geç kaldım. Yine de olsun diye düşünüp başladım. Bugün 3. Günüm adetime 5 gün var. Adetken de kullanabilir miyim? Buarada ben Ocakta 14 haftalik bebeğimi kaybettim. Bu ayda rahim yapisikligi olduğumu öğrenip histeroskopi yapıldı. Amh değerinde 0.19 çıktı. Oyy oy sağdan soldan vuruldum anlayacağınız.... doktor 3 ay bekleyelim normal dene dedi olmazsa tüp bebek. Yaşım 29 bu arada. ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Bendede var tembellik 15 gun sogan 20 gun hayit suyu denedim bekliyorum olumlu ya da olumsuz bisey olursa yazarim sizede insallahMerhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum . Bişey danışmak istiyorduk size . Dün doktora gittim yumurtalıklarımin tembel olduğunu söyledi ve bi kaç test yaptırmamı istedi renginin 3.günüde gel dedi . Bende ordan çıkar çıkmaz nette biraz araştırma yaptım benim gibi böyle yaşayanlar var mi diye soğan kürünü duydum ve başladım sizce ise yararmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?