- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
Hamile misin prenseeesss :))))
Yok canim benim ugur getirmisti diger gebeligimde belki yine ugur getirir dedim dua et bana sen hamilemisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misin prenseeesss :))))
Anladım canım gerçeğe dönüşür inşallah evet canım daha önce söylemiştim unuttun sanırım :)Yok canim benim ugur getirmisti diger gebeligimde belki yine ugur getirir dedim dua et bana sen hamilemisin
Anladım canım gerçeğe dönüşür inşallah evet canım daha önce söylemiştim unuttun sanırım :)
Amin canım benimHa evet canim benim unuttum amin insallah rabbim kucagina almayai nasip etsin
İnşallah canım hayırlısıyla.. Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum da her gittiğimde başkası muayene ediyor henüz aynı doktora iki kere görünemedim diyebilirim. İnfertilite bolumune gidiyorum canım hormon testi de iki güne çıkıyor
bende oraya gitmeyi dusunuyorum buarada hayirli olsun ne tedavisi oldunuz orda bende evraklari yapmaya calisiyorum hsg cekincemİnşallah canım hayırlısıyla.. Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum da her gittiğimde başkası muayene ediyor henüz aynı doktora iki kere görünemedim diyebilirim. İnfertilite bolumune gidiyorum canım hormon testi de iki güne çıkıyor
Yok canim ya nolcak. Herseyi takma kafaya. Ic gitsin. Bende ictim evet kotu bende nefes almadan icip ayni nefesle bisküvi atiyodum agzima cigneyince anca nefes aliyodum.Kizlar sogan suyunu siz oyle boş mu iciyosunuz ya benim midem almiyor agzima bi kasik cikolata aliyorum sonra yudumluyorum acaba etkisini kacirir mi
Hamile değilim ki canım :) prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı benim ilaçla düşürüldü. Pco olduğumu da söyledi doktor ama senin sorunun yok dedi kilo verirsen hamile kalırsın dedi... şuan kilo verme sürecindeyim canımbende oraya gitmeyi dusunuyorum buarada hayirli olsun ne tedavisi oldunuz orda bende evraklari yapmaya calisiyorum hsg cekincem
bbenimde tsh hormonum yukselio bi o sorunum var ilac tedavisine baslamadimi prolactin dustukten sonra hsgyi cektirmismiydinHamile değilim ki canım :) prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı benim ilaçla düşürüldü. Pco olduğumu da söyledi doktor ama senin sorunun yok dedi kilo verirsen hamile kalırsın dedi... şuan kilo verme sürecindeyim canım
Yanlışlıkla attım arkadaşlar kusura bakmayınSelamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür yazılanları okudum Fulya üzülme canım şunu unutma Rabbim bizden bir evlat nasıp edecekse ne kadar engel olmaya kalksak yinede olacak Rabbim nasip etmemişse ne yapsak olmayacak hasbiyallahu ve nimel vekil
Etkili oldu mu sizde peki insallah olmustur banada olur :)Yok canim ya nolcak. Herseyi takma kafaya. Ic gitsin. Bende ictim evet kotu bende nefes almadan icip ayni nefesle bisküvi atiyodum agzima cigneyince anca nefes aliyodum.
Malesef olmadi gecen ay 10 gun boyunca sabah aksam ictim. 15 gun dayanamadim. Bu ay da adete 10 gun kala icmem gerekiyo ama icermiyim emin degilim :). Hormon testleri fln baktirdim hepsi normal cikti. O yuzdende icmem belki insallah bu ay olmustur. Bat 11 agustos benim bakalimEtkili oldu mu sizde peki insallah olmustur banada olur :)