• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallah canım hayırlısıyla.. Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum da her gittiğimde başkası muayene ediyor henüz aynı doktora iki kere görünemedim diyebilirim. İnfertilite bolumune gidiyorum canım hormon testi de iki güne çıkıyor

İnşallah canım hayırlısıyla.. Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum da her gittiğimde başkası muayene ediyor henüz aynı doktora iki kere görünemedim diyebilirim. İnfertilite bolumune gidiyorum canım hormon testi de iki güne çıkıyor
bende oraya gitmeyi dusunuyorum buarada hayirli olsun ne tedavisi oldunuz orda bende evraklari yapmaya calisiyorum hsg cekincem

Arkadaşlar merhaba, kafam çok karışık benim. Şimdi ben adetimin ilk gününden itibaren soğan kürü uyguluyorum. Dün adetimin 8.Günüydü 16 mm büyüklüğünde bir yumurtam vardı ilaç falan da kullanmadım. Doktorum 2 gün sonra gel çatlatma iğnesi yapalım dedi yumurta büyüklüğüne göre. Soğan kürünün söktürücü özelliği var ya bıraksam mı devam mı etsem bilemedim? Şimdi olur da gebelik oluşursa (ki hiç sanmıyorum) sıkıntı olur mu?

Kizlar sogan suyunu siz oyle boş mu iciyosunuz ya benim midem almiyor agzima bi kasik cikolata aliyorum sonra yudumluyorum acaba etkisini kacirir mi :(

Kizlar sogan suyunu siz oyle boş mu iciyosunuz ya benim midem almiyor agzima bi kasik cikolata aliyorum sonra yudumluyorum acaba etkisini kacirir mi :KK43:
Yok canim ya nolcak. Herseyi takma kafaya. Ic gitsin. Bende ictim evet kotu bende nefes almadan icip ayni nefesle bisküvi atiyodum agzima cigneyince anca nefes aliyodum.

bende oraya gitmeyi dusunuyorum buarada hayirli olsun ne tedavisi oldunuz orda bende evraklari yapmaya calisiyorum hsg cekincem
Hamile değilim ki canım :) prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı benim ilaçla düşürüldü. Pco olduğumu da söyledi doktor ama senin sorunun yok dedi kilo verirsen hamile kalırsın dedi... şuan kilo verme sürecindeyim canım

Hamile değilim ki canım :) prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı benim ilaçla düşürüldü. Pco olduğumu da söyledi doktor ama senin sorunun yok dedi kilo verirsen hamile kalırsın dedi... şuan kilo verme sürecindeyim canım
bbenimde tsh hormonum yukselio bi o sorunum var ilac tedavisine baslamadimi prolactin dustukten sonra hsgyi cektirmismiydin

Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür yazılanları okudum Fulya üzülme canım şunu unutma Rabbim bizden bir evlat nasıp edecekse ne kadar engel olmaya kalksak yinede olacak Rabbim nasip etmemişse ne yapsak olmayacak hasbiyallahu ve nimel vekil

Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür yazılanları okudum Fulya üzülme canım şunu unutma Rabbim bizden bir evlat nasıp edecekse ne kadar engel olmaya kalksak yinede olacak Rabbim nasip etmemişse ne yapsak olmayacak hasbiyallahu ve nimel vekil
Yanlışlıkla attım arkadaşlar kusura bakmayın

Arkadaşlar şu an televizyonda hacamati anlatıyor kısırlık için çok iyi olduğunu söyledi sperm azlığına yumurta gelişimine çok kaliteli yumurtalar olur diyor

Arkadaslar merhaba soğun kürünü okudum çoğu arkadasımıza faydalı olmuş benim eşimde varikosel var 3.derece doktor yaptıgımız testlerden bende bir problem olmadıgını söyledi acaba bu soğan kürünü benim durumumda olanlar denedi mi eşinize bir kür uyguladnız mı bende içsem faydalı olur mu lütfen yardımcı olur musunuz ?

Etkili oldu mu sizde peki insallah olmustur banada olur :)
Malesef olmadi gecen ay 10 gun boyunca sabah aksam ictim. 15 gun dayanamadim. Bu ay da adete 10 gun kala icmem gerekiyo ama icermiyim emin degilim :). Hormon testleri fln baktirdim hepsi normal cikti. O yuzdende icmem belki insallah bu ay olmustur. Bat 11 agustos benim bakalim

Merhabalar ben 1 haftadır soğan suyunu sabah akşam içiyorum adet tarihine göre dün yumurtlama günümdü bugün de kahverengi akıntım var soğan küründen dolayı böyle akıntı olur mu ????test yaptırmıştım hormon testim normal.

Back