- 3 Mart 2017
- 17
- 12
- 3
- 33
Bende adet olmamistim yani 2hafta gecikmisti sogan kuri yaptim 2 gun ictim sonrasinda adetim geldi adet bittikten sonrada sogan kuru uyguladim 15 gunbende soğan kürü yapmak istiyorum ama adet olamıyorum.adetın 7 gunu başlanıyor falan yazmışlar ben 2 aydır olamıyorum. doktorum tahlıl istedi kendılığınden adet olmanı bekleyelım dedi. o yüzden adet söktürcü kullanamıyorum. acaba soğan kürüne yarın başlasam olur mu yınede
Kızlar yarın regl gunum
Merhaba kızlar size bi sorum olacak ben adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım bugün 3. Günüm 15 gün kullanacağım tekrar adete 10 gün kala 10 gün daha uygulanacak deniliyor bu aysa eğer hasta olana kadar soğan kürünü uygulamalıyım acaba diğer ay mı adete 10 gün kala 10 gün uygulayacagim kafam allak bullak oldu bilen varsa lutfen yardimci olsun polikistik over olduğu için yapıyorum bunu kızlar bakalım faydası olacak mı sizidebilgilendiririm inşallah canlarım Rabbimisteyen Herkeze bebiş versin :)
Çok teşekkür ederimAyy hadi hayirlisi insallah adet olmazsinda bebis haberini aliriz
Bu ay 15 gune tamamla. Bi dahaki adetine 10 gün kala tekrar yapicaksin.
Ayy hadi hayirlisi insallah adet olmazsinda bebis haberini aliriz
Bu ay 15 gune tamamla. Bi dahaki adetine 10 gün kala tekrar yapicaksin.
Canim sen baslamismiydin ki bu ay soğan kürüne kimse yazmayinca ben cevap verim dedimhmm bu ayki adetime değil bir sonraki adetime 10 gün kala yapıcam dimi canım
hmm bu ayki adetime değil bir sonraki adetime 10 gün kala yapıcam dimi canım
Anladım canım Dr. Muayeneye olmaya gittiğinde mutlaka bilgilendir merak ediyorum canım benim başlayalı 3. Günüm bugün :)evet ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım çarşamba günü biticek canım ve şuan adetime 10 gün var
evet ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım çarşamba günü biticek canım ve şuan adetime 10 gün var
İnşallah canım bende 2 yıl olacak olmuyor maalesef hastaneye gitmektende sıkıldım kendim evde birseyler yapmaya çalışıyorum artık inşallah bebeğimiz olur bende aynı psikolojideyim benden sonra evlenen herkezin çocuğu oldu çevremde ama benim maalesefsağolun kızlar inşAllah faydalı olur 5 ay olucak denemeye başlayalı.. Çok takmaya başladım düşünmemeye çalışsamda üzülüyorum etraftan sürekli hamilelik haberleri duyunca
sağolun kızlar inşAllah faydalı olur 5 ay olucak denemeye başlayalı.. Çok takmaya başladım düşünmemeye çalışsamda üzülüyorum etraftan sürekli hamilelik haberleri duyunca
Kızlar soğan kürünü uygularken bel incelmesi var mı aranızda benim gibi belimin çok inceltti bugün 4. Günüm daha ama..
Bende yaptı zaten zayıfım tam gitti belBende bel ağrısı dısında bisey yapmadı
Canım regl oldun muKızlar yarın regl gunum
Dr. Muayeneye gittin mi canım ne kadar oldu sen kullanalı soğan kürünü..Evet ya bel ağrısı bende de yaptı
Yine işe yaramadı galiba hiçbirşey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?