How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bu soğan suyu sizdede hafifte olsa kanama yaptimi

Ben hic bilmezdim adet ortasi kanamam olsun gecen ay sogan kuru yaptim hafif pembemsi kanama geldi hatta dedimki kesin hamileyim yerlesme kanamasi ama malesef bu ay gene adet ortasinda cok az pembemsi kan geldi sanirim sogan kurunden kaynakli diye dusunuyorum ama baska yerlerde okudugumdada yumurtlama gunu gelebiliyomus iyide ben 2 aydir sadece boyle bisey ile karsilasiyorum anlamadim valla
Bende de yaptı çok açık pembe iki gün geldi leke, kesinlikle soğan suyu diye düşünüyorum, içeride kalan artık kan parçalarını atıyo olabilir

Benimde aynı reglime bir hafta var iki gündür sancı kramp giriyor alt karın bölgeme canım, ben hamileliğe değil de soğan suyuna yordum kendimi. İnş hamileliktir, yazalım buraya
Canım soğan kuru bu y yarım kaldı 6 gün kadar yaptım. Akintim suan beyaz günlük akıntı
Arada kramp giriyor çok az az bakalım ne olucak

Canım soğan kuru bu y yarım kaldı 6 gün kadar yaptım. Akintim suan beyaz günlük akıntı
Arada kramp giriyor çok az az bakalım ne olucak
Bende merak ediyorum, bende on gün yaptım. Kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzden önemsememeye çalışıyorum açıkcası tatlım

Amiinn.. Oğlum hemen olmuştu şuan 5 yaşında.ikinci de aslında geçtiğimiz mayıs ayında spirali çıkarttıktan 1 ay sonra oldu ama kimyasaldı.. Ondan sonra ara verip ekimde tekrar başladık.. Hayırlısı Allah tan.
Oğlun tedaviyle mi oldu canim

Ben hic bilmezdim adet ortasi kanamam olsun gecen ay sogan kuru yaptim hafif pembemsi kanama geldi hatta dedimki kesin hamileyim yerlesme kanamasi ama malesef bu ay gene adet ortasinda cok az pembemsi kan geldi sanirim sogan kurunden kaynakli diye dusunuyorum ama baska yerlerde okudugumdada yumurtlama gunu gelebiliyomus iyide ben 2 aydir sadece boyle bisey ile karsilasiyorum anlamadim valla

Bende de yaptı çok açık pembe iki gün geldi leke, kesinlikle soğan suyu diye düşünüyorum, içeride kalan artık kan parçalarını atıyo olabilir

Sogan suyunu kullandigim 3. gunde oldu cok hafif pembemsi kanama. Bi dahada olmadi. Bugun 9. Günüm. Bi bitse artik

Soğan kuru nasil hazirlaniliyor yaa ne zaman icmem lazim ne zaman icmem lazim sabah aksam tok aç ben tiroid hastasiyim belki bende işe yarar lütfen

Soğan kuru nasil hazirlaniliyor yaa ne zaman icmem lazim ne zaman icmem lazim sabah aksam tok aç ben tiroid hastasiyim belki bende işe yarar lütfen

1 orta boy sogani soyup 4 e böl. 2 su bardaği klorsuz suda 5 dakika kapagi kapali olarak kaynat. Iliyinca ic. Cok sogutma. Sabah aksam ac karnina yemeklerden yarim saat once ic. Her seferinde taze olarak hazirla. Sabah yaptigini aksam icme. Adet bitiminden 7 gun sonra basla. Gerci ben 5. Gun basladim.

Kızlar 4 gün kaldı regl e heyecanlıyım ara ara karnimda ve yumurta da ağrılar batmalar oluyor dua edinn:anneadayı:

1 orta boy sogani soyup 4 e böl. 2 su bardaği klorsuz suda 5 dakika kapagi kapali olarak kaynat. Iliyinca ic. Cok sogutma. Sabah aksam ac karnina yemeklerden yarim saat once ic. Her seferinde taze olarak hazirla. Sabah yaptigini aksam icme. Adet bitiminden 7 gun sonra basla. Gerci ben 5. Gun basladim.
Cok teşekkür ederim cevabin icin insaallah işe yarar da haberini veririm cok öptüm

Esimin arkadasinin hanimida sogan suyuyla hamile kalmis. Onda hic bi belirti olmamis. Hastaneye kontrole giderken hamile oldugunu ogrenmis. Yani olabilirde olmayabilirde. Her belirtiyi hamilelige baglar olduk :anne: Allahım tez zamanda bizlere o duyguyu tattirsin insallah. :anneadayı:

bende soğan kürü yapmak istiyorum ama adet olamıyorum.:KK43: adetın 7 gunu başlanıyor falan yazmışlar :( ben 2 aydır olamıyorum. doktorum tahlıl istedi kendılığınden adet olmanı bekleyelım dedi. o yüzden adet söktürcü kullanamıyorum. acaba soğan kürüne yarın başlasam olur mu yınede:110:

Back