- 28 Haziran 2011
- 61.258
- 153.990
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bu ay içtim sadece on gün içtim şuan adetimi bekliyorumDr. Muayeneye gittin mi canım ne kadar oldu sen kullanalı soğan kürünü..
Anladım canım bende adetim bittikten 2 gün sonra başladım bugün 4. Günüm 15 günü tamamlayacagim diğer ay adetime 10 gün kala yine yapacağım 10 gün Dr. Muayeneye gideceğim bakalım gelişme var mı diye..Yok canım bu ay içtim sadece on gün içtim şuan adetimi bekliyorum
Aksam yemekten 10 dakika önce birde gece yatmadan aç karnına yapılıyor canm..Çalışan bayanlar kürü nasıl yapıyorsunuz?
19 mm iyi bi boyut canım 2 günde bir düzenli ilişkiye gir bugünden başla ne zaman catlayacagi belli olmaz Sperm canlı kalabiliyor ama yumurta catlayinca 24 saat sadece o yüzden 2 günde bir ilişkiye gir bakarsın bu ay olur testere dişli aslan pençesine başla o dengeler hormonlarını cnmKızlar bana da bi yardımcı olun geçen ay bebek düşündüğümüz için dr a gitmiştim menepozun yakın olduğunu söyledi yaşım 28 FSH 9,75 ti
Sonra geçen hafta başka dra gittim bisürü yumurtan var dedi olgunlaşmasını bekleyelim dedi bugün gittim 1 tane 19mm yumurtam varmış bugün 13.günüm bu yumurta ne zaman çatlar. 1 tane olması normal mi Napmalıyım bilen arkadaşlar yardımcı olurmu
Kaç yumurta olmalı kaç mm olmalı
Bende öbür ay soğan kürüne başlıcam inşallah
Onu nasıl kullanmalıyım canım bu arada teşekkür ederim cevap yazdığın için19 mm iyi bi boyut canım 2 günde bir düzenli ilişkiye gir bugünden başla ne zaman catlayacagi belli olmaz Sperm canlı kalabiliyor ama yumurta catlayinca 24 saat sadece o yüzden 2 günde bir ilişkiye gir bakarsın bu ay olur testere dişli aslan pençesine başla o dengeler hormonlarını cnm
Olmadım daha ama belki birgün geç olur belki akşam olur arada batmalar oluyor ama suan hicbirsey yok gibi bekliyorumCanım regl oldun mu
Hayırlısı olsun canım gelişmeleri buraya da yazAnladım canım bende adetim bittikten 2 gün sonra başladım bugün 4. Günüm 15 günü tamamlayacagim diğer ay adetime 10 gün kala yine yapacağım 10 gün Dr. Muayeneye gideceğim bakalım gelişme var mı diye..
Bende yaptı zaten zayıfım tam gitti bel ) faydası oldu mu cnm pco geçti mi peki.. benim daha 4. Günüm 11 günüm var daha
Evet ya bel ağrısı bende de yaptı
Yine işe yaramadı galiba hiçbirşey hissetmiyorum
O zaman şuan günün geçmiş oluyo canım, hadi bakalım güzel haberlerle gel banada umut olOlmadım daha ama belki birgün geç olur belki akşam olur arada batmalar oluyor ama suan hicbirsey yok gibi bekliyorum
Tmm cnm soğan kürü bitsin hasta olunca gideceğim hastaneye inşallahHayırlısı olsun canım gelişmeleri buraya da yaz
Yaparken kasık ağrısı falan olmuştu bata üç gün var arada sadece çok hafif sivrisinek ısırığı gibi kasık batması var o kadarDaha cok erken. Fayda etmesi icin. Insallah sifa olur
Bende hic bisey hissetmiyohic bi belirti yok yarin sogan suyu bitiyo
Evet erken cnm bitsin bakalım hastaneye gideceğimDaha cok erken. Fayda etmesi icin. Insallah sifa olur
Bende hic bisey hissetmiyorum hic bi belirti yok yarin sogan suyu bitiyo
İnşallah canım bende gidicem bakalımTmm cnm soğan kürü bitsin hasta olunca gideceğim hastaneye inşallah
Hadi bakalım hayırlısı sende haberdar et cnm gelişmelerden mutlaka..İnşallah canım bende gidicem bakalım
Her gün bakıyorum güzel bir haber var mı diye canım kesin yazıcam bende :)Hadi bakalım hayırlısı sende haberdar et cnm gelişmelerden mutlaka..
Tamam cnmHer gün bakıyorum güzel bir haber var mı diye canım kesin yazıcam bende :)
Her gün bakıyorum güzel bir haber var mı diye canım kesin yazıcam bende :)