• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar merhaba burda bir kaç topiğe yazıyorum soğan kürü yapmak istediğim için sizin tecrübelerinizi dinlemek istiyorum.. 1.5 yıllık evliyim 5 ay önce kürtaj oldum doğal yolla hamile kalmıştım ama olmadı.. Şimdi klomen tedavisi görüyorum ama olmadı daha haftaya hsg çekincem inşallah yine olmazsa aşılama ve soğan kürü yapmak istiyorum.. Bu kürü yapıp hamile kalan sonuç alan var mı???

Kızlar bana da bi yardımcı olun geçen ay bebek düşündüğümüz için dr a gitmiştim menepozun yakın olduğunu söyledi yaşım 28 FSH 9,75 ti
Sonra geçen hafta başka dra gittim bisürü yumurtan var dedi olgunlaşmasını bekleyelim dedi bugün gittim 1 tane 19mm yumurtam varmış bugün 13.günüm bu yumurta ne zaman çatlar. 1 tane olması normal mi Napmalıyım bilen arkadaşlar yardımcı olurmu
Kaç yumurta olmalı kaç mm olmalı
Bende öbür ay soğan kürüne başlıcam inşallah
Canım yazın dikkatimi çekti doktor neden menopoz kapında dedi yani sadece 9,5 fsh ile buna nasıl karar verir?? Benimde fsh seninki ile aynı

Arkadaşlar merhaba burda bir kaç topiğe yazıyorum soğan kürü yapmak istediğim için sizin tecrübelerinizi dinlemek istiyorum.. 1.5 yıllık evliyim 5 ay önce kürtaj oldum doğal yolla hamile kalmıştım ama olmadı.. Şimdi klomen tedavisi görüyorum ama olmadı daha haftaya hsg çekincem inşallah yine olmazsa aşılama ve soğan kürü yapmak istiyorum.. Bu kürü yapıp hamile kalan sonuç alan var mı???

Bu kürü yapip sonuc alan bir cok kisi var. Bende o kisiler sayesinde deneyeme karar verdim. Bi arkadasim bu kurle hamile kalmis. 2 senelik evliydi. Arastirdim bende denemeye karar verdim. Tabi herkeste ayni sonucu verirmi bilemeyiz. Ise yaramayanlarda var. Ama denersende bisey kaybetmezsin. Saglikli bisey sonucta. Tabi yinede karar senin

O zaman şuan günün geçmiş oluyo canım, hadi bakalım güzel haberlerle gel banada umut ol
Bu ay 6 gün kadar soğan kuru yaptım. Ah canım birkaç gün gecikmeyi normel olarak görüyorum artık yeni düzene giriyor reglim 25 Gün döngüm suan heyecanla bekliyorum bende hamile halimi çok merak ediyorum:KK200::anneadayı:
İnş canım send ehaber ver bana

Canım yazın dikkatimi çekti doktor neden menopoz kapında dedi yani sadece 9,5 fsh ile buna nasıl karar verir?? Benimde fsh seninki ile aynı
Hormonları stres dahil bir çok faktör etkiliyor, hemen bir tahlil de menopoz demek çok yanlış. Aslında bu daha çok insanı strese sokup hormonları bozar. Bu değer ile menopoza girilmez çok yanlış bilgi verilmiş, o kadar güzel bitkiler var ki çok da rahat normale döner bence Kedicikk061 Kedicikk061

Bende öyle valla hergün girip bakiyorum mujdeli haberi veren varmi diye. Gelismelerden haberdar edelim birbirimizi kizlar

Bu ay 6 gün kadar soğan kuru yaptım. Ah canım birkaç gün gecikmeyi normel olarak görüyorum artık yeni düzene giriyor reglim 25 Gün döngüm suan heyecanla bekliyorum bende hamile halimi çok merak ediyorum:KK200::anneadayı:
İnş canım send ehaber ver bana
Her gün bir gelişme var mı diye yazıyoruz o zaman kızlar :KK3:

Bu kürü yapip sonuc alan bir cok kisi var. Bende o kisiler sayesinde deneyeme karar verdim. Bi arkadasim bu kurle hamile kalmis. 2 senelik evliydi. Arastirdim bende denemeye karar verdim. Tabi herkeste ayni sonucu verirmi bilemeyiz. Ise yaramayanlarda var. Ama denersende bisey kaybetmezsin. Saglikli bisey sonucta. Tabi yinede karar senin
Canım bu ay. Hsg çekincem ondan sonra aşılama var ondan sonra bir ay vücudu dinlendirmek düşünüyorum o ay inşallah yapayım diyorum umarım ona gerek kalmadan bebeğim gelir.. Ama adet bitince başlıyormuş yani sanki yumurtlamaya geç kalmış olmuyo muyuz??

Hormonları stres dahil bir çok faktör etkiliyor, hemen bir tahlil de menopoz demek çok yanlış. Aslında bu daha çok insanı strese sokup hormonları bozar. Bu değer ile menopoza girilmez çok yanlış bilgi verilmiş, o kadar güzel bitkiler var ki çok da rahat normale döner bence Kedicikk061 Kedicikk061
Yani canım bende şaşırdım eger fsh yüksekse AMH testi yaptır canım yumurta rezervi ile ilgili net bilgi veriyor için rahatlar ben yaptırdım çok şükür

Back