How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bende soğan kürü yapmak istiyorum ama adet olamıyorum.:KK43: adetın 7 gunu başlanıyor falan yazmışlar :KK43: ben 2 aydır olamıyorum. doktorum tahlıl istedi kendılığınden adet olmanı bekleyelım dedi. o yüzden adet söktürcü kullanamıyorum. acaba soğan kürüne yarın başlasam olur mu yınede:110:
Bende adet olmamistim yani 2hafta gecikmisti sogan kuri yaptim 2 gun ictim sonrasinda adetim geldi adet bittikten sonrada sogan kuru uyguladim 15 gun

Merhaba kızlar size bi sorum olacak ben adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım bugün 3. Günüm 15 gün kullanacağım tekrar adete 10 gün kala 10 gün daha uygulanacak deniliyor bu aysa eğer hasta olana kadar soğan kürünü uygulamalıyım acaba diğer ay mı adete 10 gün kala 10 gün uygulayacagim kafam allak bullak oldu bilen varsa lutfen yardimci olsun polikistik over olduğu için yapıyorum bunu kızlar bakalım faydası olacak mı sizidebilgilendiririm inşallah canlarım Rabbimisteyen Herkeze bebiş versin :)

Kızlar yarın regl gunum :eek:

Ayy hadi hayirlisi insallah adet olmazsinda bebis haberini aliriz :KK49:

Merhaba kızlar size bi sorum olacak ben adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım bugün 3. Günüm 15 gün kullanacağım tekrar adete 10 gün kala 10 gün daha uygulanacak deniliyor bu aysa eğer hasta olana kadar soğan kürünü uygulamalıyım acaba diğer ay mı adete 10 gün kala 10 gün uygulayacagim kafam allak bullak oldu bilen varsa lutfen yardimci olsun polikistik over olduğu için yapıyorum bunu kızlar bakalım faydası olacak mı sizidebilgilendiririm inşallah canlarım Rabbimisteyen Herkeze bebiş versin :)

Bu ay 15 gune tamamla. Bi dahaki adetine 10 gün kala tekrar yapicaksin. :KK54:

sağolun kızlar inşAllah faydalı olur 5 ay olucak denemeye başlayalı.. Çok takmaya başladım düşünmemeye çalışsamda üzülüyorum etraftan sürekli hamilelik haberleri duyunca :cry:

sağolun kızlar inşAllah faydalı olur 5 ay olucak denemeye başlayalı.. Çok takmaya başladım düşünmemeye çalışsamda üzülüyorum etraftan sürekli hamilelik haberleri duyunca :cry:
İnşallah canım bende 2 yıl olacak olmuyor maalesef hastaneye gitmektende sıkıldım kendim evde birseyler yapmaya çalışıyorum artık inşallah bebeğimiz olur bende aynı psikolojideyim benden sonra evlenen herkezin çocuğu oldu çevremde ama benim maalesef :(

Öyle valla takmamak elde degil. Insanin elinde olan bisey degil ki takmamak. Cok istiyoruz olmayincada üzüluyoruz. Yinede cok sukur halimize insallah tez zamanda bizimde bebislerimiz olur :KK16:

Kızlar soğan kürünü uygularken bel incelmesi var mı aranızda benim gibi belimin çok inceltti bugün 4. Günüm daha ama..

Back