How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Geçmiş olsun canım , allahım hayırlı bir evlat nasip eyler en kısa zamanda inşallah.

Zor olmuştur senin için bu durum kendini üzme strese sokma canım daha önünde çok yol var..

Amin insallah cnm cumlemizki insallah aynn hemde nasil zor rabbim kimseye yasatmasin aynn canim cok sukur yinede olur insallah en kisa zamanda tüm isteyenlerki

Canım tadı nasıldı bende içmeyi düşünüyorum
Kızlar bende sogan kürü kullanali iki ay oldu adetlerim de akintim çoğaldı içim temizlendi herhalde :eek:inşallah bu ay hamile olduğum haberini duyarsıniz. Çok kafama takiyorum olmuyo Artık takmamaya calissamda elimde değil vakti gelince olur olacağı varsa ama işte sabredemiyo insan. Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin :KK55:insallah. içimi buraya dökünce rahatlıyorm kızlar sanki en yakın arkadaşlarım gibisiniz sizi hiç görmeden seviyorum dertlerimiz ortak birbirimizi anlıyoruz sayfayi her açtığımda acaba hamile kalan var mi kızlardan diyorum pek yazamasamda okuyorum sürekli mutlu haberlerinizi alırız insallah:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

İnş canım amin hergün bir mutluluk haberi duymayı nasip etsin Rabbim:KK200:
Nerdeyse hergün düşünüyorum hayal ediyorum Bebeğimi o minicik elleri burnu:anneadayı: o hamilelik duygusunu..
Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:KK200:
Hamilelik duygusunu tattım ama bebeklerimi kucağıma alamadım ne yazık ki üç yıl bekledim hamile kalabilmek için kaldım ama gittiler bir yıl oldu tekrar tatmak istiyorum o duyguyu hepimiz sağlıklı bebek lere sahip oluruz inşallah

Merhabalar.. 7 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz ama maalesef.. Bu kürü daha önce duydum ama hiç denemedim. Bu topic i görünce denemeye karar verdim şuan reglimin ikinci günü.. Bitince yapıcam bende. Allah hepimize de nasip etsin inşallah..

• Beğen
Reactions: Eva
Merhabalar.. 7 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz ama maalesef.. Bu kürü daha önce duydum ama hiç denemedim. Bu topic i görünce denemeye karar verdim şuan reglimin ikinci günü.. Bitince yapıcam bende. Allah hepimize de nasip etsin inşallah..
Amin inşallah canım.Rabbim isteyen herkeze bir bebiş bağışlar

Amiinn.. Oğlum hemen olmuştu şuan 5 yaşında.ikinci de aslında geçtiğimiz mayıs ayında spirali çıkarttıktan 1 ay sonra oldu ama kimyasaldı.. Ondan sonra ara verip ekimde tekrar başladık.. Hayırlısı Allah tan.
İnşallah hayırlısıyla olur canım

Kizlar bu soğan suyu sizdede hafifte olsa kanama yaptimi
Ben hic bilmezdim adet ortasi kanamam olsun gecen ay sogan kuru yaptim hafif pembemsi kanama geldi hatta dedimki kesin hamileyim yerlesme kanamasi ama malesef bu ay gene adet ortasinda cok az pembemsi kan geldi sanirim sogan kurunden kaynakli diye dusunuyorum ama baska yerlerde okudugumdada yumurtlama gunu gelebiliyomus iyide ben 2 aydir sadece boyle bisey ile karsilasiyorum anlamadim valla

Kızlar regle 7 gün var karnıma ani den batma geliyor ağrıyor sizce bu kadar erken belirti olurmu
Benimde aynı reglime bir hafta var iki gündür sancı kramp giriyor alt karın bölgeme canım, ben hamileliğe değil de soğan suyuna yordum kendimi. İnş hamileliktir, yazalım buraya

Back