How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Oluyo oyle bazen bence bekle olursun illaki.ama keşke olmasan güzel haberler alsan
Yok canım nerdeeee :)) 10 gün gecikince yaptım kocaman negatifff. Ve umutluydum çok bütün belirtiler vardı (: bakalım artık bir ay gecikmeli olurum bence 3 mayıs olurum artık..

Bu ay bende hicbirsey yapmiyorum acaba yine doktora gitsem klomen falanmi icsem yine dedim ama 2 defa kullandim zaten birdaha kullanmak istemedim .eşim bu hafta gidicek .ne zormus beklemek insallah bu ay hamile kalıriz artık yaa:KK43:
Amin canım sen güzel haber ver benden hiç beklemeyin artık bıraktım artık zaten umursamıyorum ve doktora da gitmiyorum. Gitmicem de. Sebep yok sonuçta demek ki vakti gelmemiş vakti gelince olur :) çok relax takılıyorum Allah hayır etsin (:

Amin canım sen güzel haber ver benden hiç beklemeyin artık bıraktım artık zaten umursamıyorum ve doktora da gitmiyorum. Gitmicem de. Sebep yok sonuçta demek ki vakti gelmemiş vakti gelince olur :) çok relax takılıyorum Allah hayır etsin :-)
Senden de bekliyoruz umudunu kaybetmis gibi konusma .tabiki stres yapma rahat olmaya caliş bende gece gunduz bunu dusunmuyorum takinti haline getrmemeye calsyorum ama hayallerim gunden gune çogaliyo içim kipır kıpır oluyo umut etmek guzel sey sonucta ve vakti geldiginde bizimde bebislerimiz olcak insallah Allahın izniyle :KK36::dua::anne::KK200:

Senden de bekliyoruz umudunu kaybetmis gibi konusma .tabiki stres yapma rahat olmaya caliş bende gece gunduz bunu dusunmuyorum takinti haline getrmemeye calsyorum ama hayallerim gunden gune çogaliyo içim kipır kıpır oluyo umut etmek guzel sey sonucta ve vakti geldiginde bizimde bebislerimiz olcak insallah Allahın izniyle :KK36::dua::anne::KK200:
İnşallah canım hayırla sağlıkla gelsinler :) benim az önce lekelenmem oldu yarın girerim artık inşallah. Buraya yazınca adete giriyorum ne hikmetse :)))

Ah bir bilebilsem ... adet söktürücü mü kullansam acaba yoksa bitki falan mı kullansam bilmiyorum. Mevsim değişikliğinden düzensizleşebiliyor da karnım şişti artık olsam da kurtulsam
Canım sen regl olmadım mi hala :110: hamile değilsen eğer bi ara bende de olmuştu çok gecikmiş ti birsürü belirtim ağrım kasik batması flan vardı inan belirtileri bu yüzden takmiyorum sonuç negatif ti
Benim de 11 gün var regl hadi hayırlısı hakkımızda dua edelimya

Bu arada kasinlarda batman var ne hikmetse adet e 11 gün varken adet ağrısı gibi batma yani hadi hayırlısı Rabbim sen büyüksün
Hepimiz için bu ay müjdeli haberler ayı olur inşkızlar ara ara inanin karnıma elimi koyuyorum konuşuyorum psikolojik olarak bebeğim in olmasını düşünerek hayal ederken ve dua ederek
:KK200:
Bizde anne olucak inş ve sağlıklı hayırlı evlatlar imiz olucak bu yazdıklarımiza bakıp gulucez ins:KK200:

İnşallah canım hayırla sağlıkla gelsinler :) benim az önce lekelenmem oldu yarın girerim artık inşallah. Buraya yazınca adete giriyorum ne hikmetse :)))
Olsun canim regl beklemekte sıkintı olmussun enazindan .insallah bu son olur da hamile haberlerini alirız ;)

Canım sen regl olmadım mi hala :110: hamile değilsen eğer bi ara bende de olmuştu çok gecikmiş ti birsürü belirtim ağrım kasik batması flan vardı inan belirtileri bu yüzden takmiyorum sonuç negatif ti
Benim de 11 gün var regl hadi hayırlısı hakkımızda dua edelimya
An itibariyle adete girmiş bulunmaktayım :)

Kızlar birşey sormak iatiyorum ben bugün menagon iğnesine başladım 22 den 24 kadar vurulucam 7 gün femara içicem sonra doktor kontrolüne gidicem.

Soğan kürüne başlasam mı diyorum hiçbir sorunum yok allaha şükür bir düşük yaptım
Bir zararı olurmu bu ilaçları kullanırken soğan suyunu içsem tadı nasıl acaba işe yararmı

Kizlarrr ben geldim araniza tekrar nasilsiniz ne durumdasiniz hatirlarsaniz bende hamileydim 9 haftalikken bebegim kurtaj oldum boş gebelik cikti malesef takmayin kafaya 1 ay geç olsun ama saglikli olsun inanki oyle hevesleniyorsun hayale kuruyorsun sevincin haddi hesabi yok zaten ama huzunle sonuclaniyor dedim ben kader ortaklarimla konusayim ınan ki burda konusa konusa vakit geçiyor birbirimize dua ediyoruz kafa dağılıyor en azindan insallah saglikli bebis haberleri veririz Dilow Dilow

Kizlarrr ben geldim araniza tekrar nasilsiniz ne durumdasiniz hatirlarsaniz bende hamileydim 9 haftalikken bebegim kurtaj oldum boş gebelik cikti malesef takmayin kafaya 1 ay geç olsun ama saglikli olsun inanki oyle hevesleniyorsun hayale kuruyorsun sevincin haddi hesabi yok zaten ama huzunle sonuclaniyor dedim ben kader ortaklarimla konusayim ınan ki burda konusa konusa vakit geçiyor birbirimize dua ediyoruz kafa dağılıyor en azindan insallah saglikli bebis haberleri veririz Dilow Dilow
Senin imtihanin daha büyük olmuş ama rabbim bu kadar beklemenin karşılıģıni verecek . bu defa sağlıkli birsekilde kucaģına al inşallah şu mübarek günde birbirimize dua edelim

Yok canım hicbisey olmadı .regl duzensizligim vardi( ama cok şikayet olcak kadar degildi) klomen, corek otu kullandiydim bir hafta da sogan kuru denedim ve birkac seferdir reglim duzene girdi .ama bu defa ben regl olmim artik hamile kalim istyom stresten mi bilmiyorum bu ay dahada erken oldum.Valla Allah yardımcimiz olsun bununla sınamasin rabbim çok zormus
Amin canım

Çok geçmiş olsun canım üzülme her şeyde bir hayır vardır bak ne güzel hamile kalabildin birdaha olur inşallah sıkma canını..

Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin.. heyecanimizi mutluluğu tam yaşatsin ins

Geçmiş olsun canım , allahım hayırlı bir evlat nasip eyler en kısa zamanda inşallah.

Zor olmuştur senin için bu durum kendini üzme strese sokma canım daha önünde çok yol var..

Arkadaşlar sizde sorun yoksa belki esinizde vardir. Bende 1 yil evliyim. Esimde sperm azligi var. 4 ay tedavioluyor. Ayrıca ahmet marankinin tavsiye ettigi macunu yaptim esim kullaniyor. Keciboynuzu kürü yapıyorum. Pekmezini icti... Sizde hic bir sorun yoksa tam eminseniz esinize keciboynuzu kùrù yapip verin. Belki hareketliligi yada sayisinda azalma var .. Allah' yuzumuze baksin . İnşallah hepimiz hayirli saglikli evlatlara anne oluruz

Kızlar bende sogan kürü kullanali iki ay oldu adetlerim de akintim çoğaldı içim temizlendi herhalde :eek:inşallah bu ay hamile olduğum haberini duyarsıniz. Çok kafama takiyorum olmuyo Artık takmamaya calissamda elimde değil vakti gelince olur olacağı varsa ama işte sabredemiyo insan. Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin :KK55:insallah. içimi buraya dökünce rahatlıyorm kızlar sanki en yakın arkadaşlarım gibisiniz sizi hiç görmeden seviyorum dertlerimiz ortak birbirimizi anlıyoruz sayfayi her açtığımda acaba hamile kalan var mi kızlardan diyorum pek yazamasamda okuyorum sürekli mutlu haberlerinizi alırız insallah:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kızlar bende sogan kürü kullanali iki ay oldu adetlerim de akintim çoğaldı içim temizlendi herhalde :eek:inşallah bu ay hamile olduğum haberini duyarsıniz. Çok kafama takiyorum olmuyo Artık takmamaya calissamda elimde değil vakti gelince olur olacağı varsa ama işte sabredemiyo insan. Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin :KK55:insallah. içimi buraya dökünce rahatlıyorm kızlar sanki en yakın arkadaşlarım gibisiniz sizi hiç görmeden seviyorum dertlerimiz ortak birbirimizi anlıyoruz sayfayi her açtığımda acaba hamile kalan var mi kızlardan diyorum pek yazamasamda okuyorum sürekli mutlu haberlerinizi alırız insallah:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
İnş canım amin hergün bir mutluluk haberi duymayı nasip etsin Rabbim:KK200:
Nerdeyse hergün düşünüyorum hayal ediyorum Bebeğimi o minicik elleri burnu:anneadayı: o hamilelik duygusunu..
Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:KK200:

Back