Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Geçmiş olsun canım , allahım hayırlı bir evlat nasip eyler en kısa zamanda inşallah.

Zor olmuştur senin için bu durum kendini üzme strese sokma canım daha önünde çok yol var..

Amin insallah cnm cumlemizki insallah aynn hemde nasil zor rabbim kimseye yasatmasin aynn canim cok sukur yinede olur insallah en kisa zamanda tüm isteyenlerki

Canım tadı nasıldı bende içmeyi düşünüyorum

Hamilelik duygusunu tattım ama bebeklerimi kucağıma alamadım ne yazık ki üç yıl bekledim hamile kalabilmek için kaldım ama gittiler bir yıl oldu tekrar tatmak istiyorum o duyguyu hepimiz sağlıklı bebek lere sahip oluruz inşallah

Ne ilacı içiyordun bende menogonla femara kullanıyorum

Merhabalar.. 7 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz ama maalesef.. Bu kürü daha önce duydum ama hiç denemedim. Bu topic i görünce denemeye karar verdim şuan reglimin ikinci günü.. Bitince yapıcam bende. Allah hepimize de nasip etsin inşallah..

Reactions: Eva
Amin inşallah canım.Rabbim isteyen herkeze bir bebiş bağışlar

İnşallah hayırlısıyla olur canım

Kızlar regle 7 gün var karnıma ani den batma geliyor ağrıyor sizce bu kadar erken belirti olurmu

Kizlar bu soğan suyu sizdede hafifte olsa kanama yaptimi
Ben hic bilmezdim adet ortasi kanamam olsun gecen ay sogan kuru yaptim hafif pembemsi kanama geldi hatta dedimki kesin hamileyim yerlesme kanamasi ama malesef bu ay gene adet ortasinda cok az pembemsi kan geldi sanirim sogan kurunden kaynakli diye dusunuyorum ama baska yerlerde okudugumdada yumurtlama gunu gelebiliyomus iyide ben 2 aydir sadece boyle bisey ile karsilasiyorum anlamadim valla

Kızlar regle 7 gün var karnıma ani den batma geliyor ağrıyor sizce bu kadar erken belirti olurmu
Benimde aynı reglime bir hafta var iki gündür sancı kramp giriyor alt karın bölgeme canım, ben hamileliğe değil de soğan suyuna yordum kendimi. İnş hamileliktir, yazalım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…