How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

senin ne kadar oldu canım. bu arada bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum, dr 3 tane çatlamak üzere olan yumurtam olduğunu söyledi. iğnemi yaptım bekliyorum. bi de soğan kürü yapıyorum. sen neler yaptın canım ?
Ben 4 kere klomen ve çat iğnesi oldum. Eşim Aralık'ta ameliyat oldu varikoselden. İlk evlendiğimde gitseydik belki şimdiye çoktan olmuştu. Ama hiç aklımıza gelmedi eşimde sorun çıkacağı. Haziran'da 2 yıl olacak evliliğim.

Ben 4 kere klomen ve çat iğnesi oldum. Eşim Aralık'ta ameliyat oldu varikoselden. İlk evlendiğimde gitseydik belki şimdiye çoktan olmuştu. Ama hiç aklımıza gelmedi eşimde sorun çıkacağı. Haziran'da 2 yıl olacak evliliğim.
anladım canım, benim eşimde bi sorun yok ama ben pco luyum. Allah bize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayı :anneadayı:

dün iğneyi yaptım. 2 gün bişey olmamıştı eşimle. biz de riske atmadık dn akşam iişki oldu. bi de bu akşam olur, yumurta çatlamış olacak akşama inşallah .. sen şimdi soğan kürüne devam mı , yoksa regl mi bekliyorsun
Hadi hayirlisiyla bebis gelsin inş kuzum:KK200:
Ben soğan kuru 3 gündur yapmadım :63: devam ederim belki 15 e tamamlarim ama ara girdi :110:
Regle 12 gun var

Çok iyi yaparsın canım.. kafanı dinle biraz. Ben buralara pek girmiyorum girince ister istemez düşünüyorsun ve umutlanıyorsun. Girmeyince aklıma gelmiyor. İşte arada bakıyorum sizin için..
Ben de artık pek bakmıyorum buralara ve aklımda hiç yok artık bebiş meselesi :) diyete başladım odak noktam orası suan :)

Insanın zoruna gidiyo bende aynı durumdayim nasil bir his biliyorum bende heray oldugu gibi bu ayda regl oldum ve cevremden iyi haberler alırken. kendim sadece hayaller dunyasinda yaşiyorum ama elbet gercek olacak demekki zmani var herseyde bir hayir var deyip Allaha sığınmaktan başka caremiz yok.duayı unutmayalimmm
Sizin sorununuz neydi canım

Hadi hayirlisiyla bebis gelsin inş kuzum:KK200:
Ben soğan kuru 3 gündur yapmadım :63: devam ederim belki 15 e tamamlarim ama ara girdi :110:
Regle 12 gun var
ben ara vermedim hiç. bi de kafam karıştı ya çatlatma iğnesi oldum ya. dün akşam çiğ yumurta akı gibi bol bol bi akıntım oldu, çatladı heralde dedim. ama bugun vucut ısımı ölçtüm yükselmemiş. kafam karıştı gene ya off. eşime de dedim bu ay olmazsa ilacı kontrolü bırakıyorum dedim, ne zaman olursa olsun dedim canım :KK43:

Sizin sorununuz neydi canım
Doktora gittim olur dedi bir sorun yok dedi ama 1 yıldırda bekliyoruz heray hüsran. Şımdi eşim gitcek artık bu ay olumlu sonuc almak istiyorum yaa beklemek cok zor insama endıse veriyo sıkintı veriyo .ama demekki zmanı var isyan etmeyelim sabredelim :KK42:

Doktora gittim olur dedi bir sorun yok dedi ama 1 yıldırda bekliyoruz heray hüsran. Şımdi eşim gitcek artık bu ay olumlu sonuc almak istiyorum yaa beklemek cok zor insama endıse veriyo sıkintı veriyo .ama demekki zmanı var isyan etmeyelim sabredelim :KK42:
Haklısın canım.. düşük falan olmadı mı daha önce hani hamile kaldıysan daha önce diye sordum. Öyle insanın içinde umut olur. Benim hiç olmadı iki yıldır..

ben ara vermedim hiç. bi de kafam karıştı ya çatlatma iğnesi oldum ya. dün akşam çiğ yumurta akı gibi bol bol bi akıntım oldu, çatladı heralde dedim. ama bugun vucut ısımı ölçtüm yükselmemiş. kafam karıştı gene ya off. eşime de dedim bu ay olmazsa ilacı kontrolü bırakıyorum dedim, ne zaman olursa olsun dedim canım :KK43:
İnş olur ya
İnsan bir nokta ya gelince ugrasmak istemiyor sadece dua zaman deyip amaan diyor :olamaz:

Kizlar ben 2 ay once tup bebek tevasi olsum ve sonucum negatif cikti.2 yillik evliyim bende yumurta rezervi azligi var onun haricince bir sorunum7z yok.tedaviden sonra adet duzensizligim basladi sogan kurune ve incir kurune basladim.adetler duzensizlesince su an adetim hala kurlere baslamaya karar verdim yani adetin bitmesini beklemicem 10 gun dur bi oluyorum bi bitiyor.bakalim sonuc ne olacak.

Haklısın canım.. düşük falan olmadı mı daha önce hani hamile kaldıysan daha önce diye sordum. Öyle insanın içinde umut olur. Benim hiç olmadı iki yıldır..
Yok canım hicbisey olmadı .regl duzensizligim vardi( ama cok şikayet olcak kadar degildi) klomen, corek otu kullandiydim bir hafta da sogan kuru denedim ve birkac seferdir reglim duzene girdi .ama bu defa ben regl olmim artik hamile kalim istyom stresten mi bilmiyorum bu ay dahada erken oldum.Valla Allah yardımcimiz olsun bununla sınamasin rabbim çok zormus

Canim hala regl olmadin mi .öncedende duzensizmiydi gecmi oluyodun yani.yoksa soğan kürümu etkiledi regl duzenini? Cünkü bende erken regl oldum .
Ah bir bilebilsem ... adet söktürücü mü kullansam acaba yoksa bitki falan mı kullansam bilmiyorum. Mevsim değişikliğinden düzensizleşebiliyor da karnım şişti artık olsam da kurtulsam

Ah bir bilebilsem ... adet söktürücü mü kullansam acaba yoksa bitki falan mı kullansam bilmiyorum. Mevsim değişikliğinden düzensizleşebiliyor da karnım şişti artık olsam da kurtulsam
Oluyo oyle bazen bence bekle olursun illaki.ama keşke olmasan güzel haberler alsan

Oluyo oyle bazen bence bekle olursun illaki.ama keşke olmasan güzel haberler alsan
Bu ay bende hicbirsey yapmiyorum acaba yine doktora gitsem klomen falanmi icsem yine dedim ama 2 defa kullandim zaten birdaha kullanmak istemedim .eşim bu hafta gidicek .ne zormus beklemek insallah bu ay hamile kalıriz artık yaa:KK43:

Back