Yok canım nerdeeee :)) 10 gün gecikince yaptım kocaman negatifff. Ve umutluydum çok bütün belirtiler vardıOluyo oyle bazen bence bekle olursun illaki.ama keşke olmasan güzel haberler alsan
Amin canım sen güzel haber ver benden hiç beklemeyin artık bıraktım artık zaten umursamıyorum ve doktora da gitmiyorum. Gitmicem de. Sebep yok sonuçta demek ki vakti gelmemiş vakti gelince olur :) çok relax takılıyorum Allah hayır etsinBu ay bende hicbirsey yapmiyorum acaba yine doktora gitsem klomen falanmi icsem yine dedim ama 2 defa kullandim zaten birdaha kullanmak istemedim .eşim bu hafta gidicek .ne zormus beklemek insallah bu ay hamile kalıriz artık yaa
Senden de bekliyoruz umudunu kaybetmis gibi konusma .tabiki stres yapma rahat olmaya caliş bende gece gunduz bunu dusunmuyorum takinti haline getrmemeye calsyorum ama hayallerim gunden gune çogaliyo içim kipır kıpır oluyo umut etmek guzel sey sonucta ve vakti geldiginde bizimde bebislerimiz olcak insallah Allahın izniyleAmin canım sen güzel haber ver benden hiç beklemeyin artık bıraktım artık zaten umursamıyorum ve doktora da gitmiyorum. Gitmicem de. Sebep yok sonuçta demek ki vakti gelmemiş vakti gelince olur :) çok relax takılıyorum Allah hayır etsin
İnşallah canım hayırla sağlıkla gelsinler :) benim az önce lekelenmem oldu yarın girerim artık inşallah. Buraya yazınca adete giriyorum ne hikmetse :)))Senden de bekliyoruz umudunu kaybetmis gibi konusma .tabiki stres yapma rahat olmaya caliş bende gece gunduz bunu dusunmuyorum takinti haline getrmemeye calsyorum ama hayallerim gunden gune çogaliyo içim kipır kıpır oluyo umut etmek guzel sey sonucta ve vakti geldiginde bizimde bebislerimiz olcak insallah Allahın izniyle
Canım sen regl olmadım mi halaAh bir bilebilsem ... adet söktürücü mü kullansam acaba yoksa bitki falan mı kullansam bilmiyorum. Mevsim değişikliğinden düzensizleşebiliyor da karnım şişti artık olsam da kurtulsam
Olsun canim regl beklemekte sıkintı olmussun enazindan .insallah bu son olur da hamile haberlerini alirızİnşallah canım hayırla sağlıkla gelsinler :) benim az önce lekelenmem oldu yarın girerim artık inşallah. Buraya yazınca adete giriyorum ne hikmetse :)))
An itibariyle adete girmiş bulunmaktayım :)Canım sen regl olmadım mi halahamile değilsen eğer bi ara bende de olmuştu çok gecikmiş ti birsürü belirtim ağrım kasik batması flan vardı inan belirtileri bu yüzden takmiyorum sonuç negatif ti
Benim de 11 gün var regl hadi hayırlısı hakkımızda dua edelimya
Amin canım Allah razı olsun ben de hepimiz için dua ediyorumOlsun canim regl beklemekte sıkintı olmussun enazindan .insallah bu son olur da hamile haberlerini alirız
Hadi ya canımAn itibariyle adete girmiş bulunmaktayım :)
Senin imtihanin daha büyük olmuş ama rabbim bu kadar beklemenin karşılıģıni verecek . bu defa sağlıkli birsekilde kucaģına al inşallah şu mübarek günde birbirimize dua edelimKizlarrr ben geldim araniza tekrar nasilsiniz ne durumdasiniz hatirlarsaniz bende hamileydim 9 haftalikken bebegim kurtaj oldum boş gebelik cikti malesef takmayin kafaya 1 ay geç olsun ama saglikli olsun inanki oyle hevesleniyorsun hayale kuruyorsun sevincin haddi hesabi yok zaten ama huzunle sonuclaniyor dedim ben kader ortaklarimla konusayim ınan ki burda konusa konusa vakit geçiyor birbirimize dua ediyoruz kafa dağılıyor en azindan insallah saglikli bebis haberleri veririzDilow
Amin canımYok canım hicbisey olmadı .regl duzensizligim vardi( ama cok şikayet olcak kadar degildi) klomen, corek otu kullandiydim bir hafta da sogan kuru denedim ve birkac seferdir reglim duzene girdi .ama bu defa ben regl olmim artik hamile kalim istyom stresten mi bilmiyorum bu ay dahada erken oldum.Valla Allah yardımcimiz olsun bununla sınamasin rabbim çok zormus
Çok geçmiş olsun canım üzülme her şeyde bir hayır vardır bak ne güzel hamile kalabildin birdaha olur inşallah sıkma canını..Kizlarrr ben geldim araniza tekrar nasilsiniz ne durumdasiniz hatirlarsaniz bende hamileydim 9 haftalikken bebegim kurtaj oldum boş gebelik cikti malesef takmayin kafaya 1 ay geç olsun ama saglikli olsun inanki oyle hevesleniyorsun hayale kuruyorsun sevincin haddi hesabi yok zaten ama huzunle sonuclaniyor dedim ben kader ortaklarimla konusayim ınan ki burda konusa konusa vakit geçiyor birbirimize dua ediyoruz kafa dağılıyor en azindan insallah saglikli bebis haberleri veririzDilow
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin.. heyecanimizi mutluluğu tam yaşatsin insKizlarrr ben geldim araniza tekrar nasilsiniz ne durumdasiniz hatirlarsaniz bende hamileydim 9 haftalikken bebegim kurtaj oldum boş gebelik cikti malesef takmayin kafaya 1 ay geç olsun ama saglikli olsun inanki oyle hevesleniyorsun hayale kuruyorsun sevincin haddi hesabi yok zaten ama huzunle sonuclaniyor dedim ben kader ortaklarimla konusayim ınan ki burda konusa konusa vakit geçiyor birbirimize dua ediyoruz kafa dağılıyor en azindan insallah saglikli bebis haberleri veririzDilow
Geçmiş olsun canım , allahım hayırlı bir evlat nasip eyler en kısa zamanda inşallah.Kizlarrr ben geldim araniza tekrar nasilsiniz ne durumdasiniz hatirlarsaniz bende hamileydim 9 haftalikken bebegim kurtaj oldum boş gebelik cikti malesef takmayin kafaya 1 ay geç olsun ama saglikli olsun inanki oyle hevesleniyorsun hayale kuruyorsun sevincin haddi hesabi yok zaten ama huzunle sonuclaniyor dedim ben kader ortaklarimla konusayim ınan ki burda konusa konusa vakit geçiyor birbirimize dua ediyoruz kafa dağılıyor en azindan insallah saglikli bebis haberleri veririzDilow
İnş canım amin hergün bir mutluluk haberi duymayı nasip etsin RabbimKızlar bende sogan kürü kullanali iki ay oldu adetlerim de akintim çoğaldı içim temizlendi herhaldeinşallah bu ay hamile olduğum haberini duyarsıniz. Çok kafama takiyorum olmuyo Artık takmamaya calissamda elimde değil vakti gelince olur olacağı varsa ama işte sabredemiyo insan. Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insallah. içimi buraya dökünce rahatlıyorm kızlar sanki en yakın arkadaşlarım gibisiniz sizi hiç görmeden seviyorum dertlerimiz ortak birbirimizi anlıyoruz sayfayi her açtığımda acaba hamile kalan var mi kızlardan diyorum pek yazamasamda okuyorum sürekli mutlu haberlerinizi alırız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?