How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar bi de bişey daha sorucam. dün gece afedersiniz ilişkiden sonra peçeteye kahverengi leke gelmişti. sizce neden olabilir ? kistler mi temizleniyor, yoksa yumurtlama günü filan mı ? bilen var mı

evet gerçekten çok ilginç peki başka bir doktora gittin mi? ben pek inanmak istemedim. bu ay başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum canım.
hormon sonuçların neydi senin ?
benim;
fsh :4
lh:6
prolaktin:14
tsh:1.7 çıktı. sanırım lh/fsh 1 den büyük olmamalıymış normal diyebilmek için. benişm 1.5 çıkıyor. o yüzden mi öyle dedi ne bileyim. bana klomen verdi hatta. onu kullandım , bitince soğan kürüne başladım. kasıklarım batıyor ara ara. ymurta mı büyüyor, çatlıyor mu noluyo bilmiyorum. yarın kontrol günüm, bakalım ne diyecek ? tatmin edici olmazsa başka dr a gidicem ben de canım

Merhaba arkadaşlar. Belki umut olurum sizlere. Ben uzun süre hamile kalamayıp dr a gidince pco olduğunu öğrenen biriyim. Kıllanma gecikme vs de yoktu. Kilom da gayet normaldi. Sporsuz hayatın götürdüklerindenmiş meğer benimki. Pco olduğumu öğrenince hemen araştırmaya girdim ve soğan kürüyle tanıştım. Tadı güzel değil burnu tıkayınca içiliyor. Düzenli kullandım diyemem. Ama yine 15 gün yapmışımdır. Bir de bal tarçın ve çörekotu yapıp yedim. Yumurtalar gelişsin diye. Şu an Allaha şükür 1 yaşında kızım var. Tekrar pco olduğumu öğrendim ve tekrar yapmaya başlayacağım. İnanın ve üzülmeyin. Dua edin. Allah anne olacağınız zamanı en iyi bilendir. İnşallah isteyen herkes çocuk sahibi olur... Allah gönlünüze göre versin inşallah..
merhaba arkadaşım. anlattıkların bizim için gerçekten bir umut oluyor. ne kadar süre soğan kuru ve bal tarçın çörekotu kürünü yaptın. Pco olduğunu öğrendiğinde spora da başladın mı? bende kilolu değilim ama doktor spor yap dedi.

hormon sonuçların neydi senin ?
benim;
fsh :4
lh:6
prolaktin:14
tsh:1.7 çıktı. sanırım lh/fsh 1 den büyük olmamalıymış normal diyebilmek için. benişm 1.5 çıkıyor. o yüzden mi öyle dedi ne bileyim. bana klomen verdi hatta. onu kullandım , bitince soğan kürüne başladım. kasıklarım batıyor ara ara. ymurta mı büyüyor, çatlıyor mu noluyo bilmiyorum. yarın kontrol günüm, bakalım ne diyecek ? tatmin edici olmazsa başka dr a gidicem ben de canım
benimde
fsh : 4.7
amh : 7.69
prolaktin 20.6
tsh : 1.81 çıktı. açıkçası ben pek sonuçları netten araştırmadım. kafamı çok karıştırmamak için. ama doktor çıkan sonuçlarda pco onaylıyor dedi. bugün eşim sperm testi yaptırdı. o sonucu da alıp tekrar gideceğiz doktora. ona göre ilaç verecek herhalde. bu arada bende soğan kürü yaptım ama biraz düzensiz yaptım. 12. gün falanken bıraktım. benimde kasıklarımda ara ara ağrı olmuştu. yarın inşallah güzel haberler alırsın canım. moralin düzelir.

benimde
fsh : 4.7
amh : 7.69
prolaktin 20.6
tsh : 1.81 çıktı. açıkçası ben pek sonuçları netten araştırmadım. kafamı çok karıştırmamak için. ama doktor çıkan sonuçlarda pco onaylıyor dedi. bugün eşim sperm testi yaptırdı. o sonucu da alıp tekrar gideceğiz doktora. ona göre ilaç verecek herhalde. bu arada bende soğan kürü yaptım ama biraz düzensiz yaptım. 12. gün falanken bıraktım. benimde kasıklarımda ara ara ağrı olmuştu. yarın inşallah güzel haberler alırsın canım. moralin düzelir.
inşallah canım , eşimin sperm tahlilini de götürücez. birlikte yorumlayacak , bakalım ne çıkacak, yazarım buraya :KK66:

Valla ovulasyon zamanı diye geliyor olabilir tabi daha ıslak oluyorum ya ondan ya soğan kuründen ikiside olabilir sarı veya seffaf akıntı snein
benim de öyle canım, arada beyaz geliyo. bakalım bugun kontorlüm var dr ne diycek :skandal:inşallah yumurtam vardır. ama sence çatlamasını mı bekler, iğne mi verir ki.. ilk defa bu ay klomen ve soğan kürü yapıyorum

benim de öyle canım, arada beyaz geliyo. bakalım bugun kontorlüm var dr ne diycek :skandal:inşallah yumurtam vardır. ama sence çatlamasını mı bekler, iğne mi verir ki.. ilk defa bu ay klomen ve soğan kürü yapıyorum
Akıntı lara fazla takılma genelde hava değişikliği stres vs hersey etkiliyebiliyor
Çatlama sini bekler heralde çatlamazsa ozaman iğne verir pek bilmiyorum
Bana doktor hiç bir ilaç vermedi kist olmasına rağmen anlamadım hormon testine yonlendirdi

Akıntı lara fazla takılma genelde hava değişikliği stres vs hersey etkiliyebiliyor
Çatlama sini bekler heralde çatlamazsa ozaman iğne verir pek bilmiyorum
Bana doktor hiç bir ilaç vermedi kist olmasına rağmen anlamadım hormon testine yonlendirdi
canım dr a gittim. 3 tane yumurtam var . 2 tanesi 20 mm. biri de 18 mm. çok güzel yumurtaların dedi. eşim için de tam istediğim sonuçlar, çok normal dedi. bi de çatlatma iğnesi verdi, riske atmadı sanırım. 3 yumurtan da olgun, çoğul gebelik de olabilir bilginiz olsun dedi. bi de geçen ay iki yumurtalığımda da polikist vardı. şimdi birinde var diğerinde gözükmüyordu. soğan suyu iyi mi gelmeye başladı acaba

Meraba kizlar bende araniza yeni katildim. Uzun zamandir takip ediyorum sizi. 1 bucuk senelik evliyim ilk gunden beri cocuk istiyoruz ama olmuyo. Esimdede bendede hic bi sorun yok. Sogan kürünü yapsammi yapmasammi cok kararsiz kaldim. Burda okudukca olumlu sonuc alanlari gordukce cok heveslendim. Insallah bende yarin basliyorum soğan kurüne :)

canım dr a gittim. 3 tane yumurtam var . 2 tanesi 20 mm. biri de 18 mm. çok güzel yumurtaların dedi. eşim için de tam istediğim sonuçlar, çok normal dedi. bi de çatlatma iğnesi verdi, riske atmadı sanırım. 3 yumurtan da olgun, çoğul gebelik de olabilir bilginiz olsun dedi. bi de geçen ay iki yumurtalığımda da polikist vardı. şimdi birinde var diğerinde gözükmüyordu. soğan suyu iyi mi gelmeye başladı acaba
Güzel işte bana bu kadar açıklama yapan doktor olsa hiç fırsat olmadı bu kadar yumurtalar la ilgili flan
Bir dahaki rendavumda artık
Yanlız yumurta takibinde söyledi galiba ben henüz başladım takibe
Kızlar merhaba, adetime 1 hafta var. Soğan kürüne bugünden başlasam olur mu?
Bir daha ki regl asla daha iyi olur canım

Güzel işte bana bu kadar açıklama yapan doktor olsa hiç fırsat olmadı bu kadar yumurtalar la ilgili flan
Bir dahaki rendavumda artık
Yanlız yumurta takibinde söyledi galiba ben henüz başladım takibe

Bir daha ki regl asla daha iyi olur canım
dün iğneyi yaptım. 2 gün bişey olmamıştı eşimle. biz de riske atmadık dn akşam iişki oldu. bi de bu akşam olur, yumurta çatlamış olacak akşama inşallah .. sen şimdi soğan kürüne devam mı , yoksa regl mi bekliyorsun

Insanın zoruna gidiyo bende aynı durumdayim nasil bir his biliyorum bende heray oldugu gibi bu ayda regl oldum ve cevremden iyi haberler alırken. kendim sadece hayaller dunyasinda yaşiyorum ama elbet gercek olacak demekki zmani var herseyde bir hayir var deyip Allaha sığınmaktan başka caremiz yok.duayı unutmayalimmm
Ediyorum her zaman isteyen herkese ve bana nasip etsin allahım...

sorma canım yaa .. bizim de işyerinde biri doğum yaptı. diğeri gebe kalmaya çalışıyor. bizim bu ay 6. ayımız. valla psikolojim bozuldu , herkes sorup duruyor bebek düşünüyor musun diye.. stres olmamak için de bilmiyorum olursa olur, kesin istiyorum diyemem diyorum napiyim :KK43:
Erkenmiş senin için daha. Üzülme olur inşallah.

Erkenmiş senin için daha. Üzülme olur inşallah.
senin ne kadar oldu canım. bu arada bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum, dr 3 tane çatlamak üzere olan yumurtam olduğunu söyledi. iğnemi yaptım bekliyorum. bi de soğan kürü yapıyorum. sen neler yaptın canım ?

Amin canım amin. Vardır elbette bir hayır. Bikaç ay beklicem ben doktora gitmicem diyetisyene gidip fazla kilolardan kurtulup sonrası tekrar giderim doktora
Çok iyi yaparsın canım.. kafanı dinle biraz. Ben buralara pek girmiyorum girince ister istemez düşünüyorsun ve umutlanıyorsun. Girmeyince aklıma gelmiyor. İşte arada bakıyorum sizin için..

Back