Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan kürünün faydası çok yap bence içini temizlerArkadaşlar merhaba bende yeni katılıyorum aslında benim pek sorunum yok adetim düzenli hormonlar normal rahim filmi temiz eşime baktirdik sorun yok bir oğlum var oğlum çok kardeş istiyor Bu soğan kürü bana fayda verirmi yoksa vücudun dengesini bozar mı yapsam mı acaba
Ya benim 6. Günümdü bugün. Üçüncü günüm kanamam olmuştu afedersiniz yarım pedlik. Şuan yok kanamam neden?Soğan kürünün faydası çok yap bence içini temizler
Bende hiç olmadı canım bilmiyorum ki..Ya benim 6. Günümdü bugün. Üçüncü günüm kanamam olmuştu afedersiniz yarım pedlik. Şuan yok kanamam neden?
Rengi nasıldı canım kanının adet gibi miBende hiç olmadı canım bilmiyorum ki..
benim iltihap gidiyordu görüyordum
Kanaması olan varsa bilgilendirsin seni canım
Soğan kürünün faydası çok yap bence içini temizler
Evet insallah canim en buyuk gunah Allahtan umidi kesmek o gunu sabirsizlikla bekliyorum insallah bende bizde amme olcaz. Vardir zamani elbet gununu bekliyoKızlar neler yaşamışsının yaa ama Allah insanı hep üzmez bir gün her şey düzelecek evelallah
Canim burasi dogunun cok kotu yeri doktor imkan yetersiz 4 saatlik bi mesafeye gitmem lazim bir tahlil icin . ailemde var halamin kizinda filan pihtilasma bilmiyorum bendede varmi en yakin zamanda gitmek istyrm.ama doktorumun dedigi pko var bende yumurtam kalitesiz dusuyo simdilik sebep buni biliyorumHa canım bu arada düşüklerinin sebepleri belli mi ? Benim arkadaşımın düşük sebepleri kan pıhtılaşmasıymış üç dört defa düşük yaptı sonra tahliller falan aylarca bekledi ve sonuç kan pıhtılaşması çıktı. Şuan da her gün iğne oluyor hamileliği boyunca da her gün olacakmış.
Bende aynen cok dikkatli yaptim kuru biraz akinti oldu ve 40 gun oldu adet olmadim millet patir patir ise yariyo diyo masallah yaramayan tek insan olarak tarihe gecebilirimCanim kürü tam 15 gün boyunca kullandim ama hala birsey yok adet olmadim bazilarinda akintida cogalma olmus oda olmadi bide o kadar dikkatli yaptim ki kuru bilmiyorum ne yapcam pko lu olmak zor ya hayirlisi bakalim
İltihabın yok demek ki canım :) ben gecen ay betonda yürüdüm (salak kafam) o yüzden iltihap tuttuğumu biliyordum canım.. aaa benim de iki gündür kayganlık var neden ki acaba dün yumurtaladım o yüzden mi bilmiyorum ki çok karışık bu işler yaa :) benim iki gün oldu biteli soğan kürü. Adete girince gidicem doktora yumurta takibi için bakalım rahmim için ne dicek yazarım burayaCanim kürü tam 15 gün boyunca kullandim ama hala birsey yok adet olmadim bazilarinda akintida cogalma olmus oda olmadi bide o kadar dikkatli yaptim ki kuru bilmiyorum ne yapcam pko lu olmak zor ya hayirlisi Bakalim yani bende fayda etmedi gibi 4 gun oldu kur biteli ama vajinada devamli kayganlik var Acaba akinti dedikleri o kayganlik miki
Bence görün bi doktora canım yazık günah yani çektiğine yazık.. doktorlar beş tane daha düşük yapsan anca söylerler Allah korkusu kalmamış. Bence dikkate al canım araştırCanim burasi dogunun cok kotu yeri doktor imkan yetersiz 4 saatlik bi mesafeye gitmem lazim bir tahlil icin . ailemde var halamin kizinda filan pihtilasma bilmiyorum bendede varmi en yakin zamanda gitmek istyrm.ama doktorumun dedigi pko var bende yumurtam kalitesiz dusuyo simdilik sebep buni biliyorum
Bi de canım pco hamile kalmayı zorlaştırır sadece diye biliyorum düşük sebebi olduğunu sanmıyorumBence görün bi doktora canım yazık günah yani çektiğine yazık.. doktorlar beş tane daha düşük yapsan anca söylerler Allah korkusu kalmamış. Bence dikkate al canım araştır
Benim gecen ay vardı enfeksiyon olunca oluyor iltihap olunca oluyor canım çok su iç. Soğan kürü yaptın mı senKızlar ya kusura bakmayın adetimin bugün 24.günü bir iki gündür idrarda koku oluyor bugün daha yoğun neden olabilir
Geçen ay yapmıştım soğan kurunu enfeksiyon iltihap falan olunca belirtti olmuyormuBenim gecen ay vardı enfeksiyon olunca oluyor iltihap olunca oluyor canım çok su iç. Soğan kürü yaptın mı sen
Valla canım benim gecen ay iltihap kapmıştım biliyordum ve idrarım koyu renkti ve kokuluydu ilk defa basıma gelmişti ve yengem de iltihap vardır dedi sonra soğan kürü yapınca da farkettim iltihap gittiğini ama senin illa iltihap olacak diye bişey Yok canım benim öyleydi. Senin hamilelik olsun inşallah. Hamilelikte de koyu oluyor diye yazılar okumuştumGeçen ay yapmıştım soğan kurunu enfeksiyon iltihap falan olunca belirtti olmuyormu
InşaallahValla canım benim gecen ay iltihap kapmıştım biliyordum ve idrarım koyu renkti ve kokuluydu ilk defa basıma gelmişti ve yengem de iltihap vardır dedi sonra soğan kürü yapınca da farkettim iltihap gittiğini ama senin illa iltihap olacak diye bişey Yok canım benim öyleydi. Senin hamilelik olsun inşallah. Hamilelikte de koyu oluyor diye yazılar okumuştum
Nie azaltsın canım.. günlük 10 dan fazla ilaç alanlar var sürekli.. mesela kayınvalidem. Şeker tansiyon romatizma vs.. hangi doktorun bu ilacı alırsan bunu yeme bunu içme dediği görülmüş.. saat aralıklarını uzun tut içine sinmiyosaArkadaslar yeri burasi degil ama cevap alamadim. Yasmin kullaniyorum d kontrol hapi. Ayrica diyetteyim zencefil zerdacal ve tarcinli yogurt yiyorum. Hapin etkisni azaltirmi