• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ha canım bu arada düşüklerinin sebepleri belli mi ? Benim arkadaşımın düşük sebepleri kan pıhtılaşmasıymış üç dört defa düşük yaptı sonra tahliller falan aylarca bekledi ve sonuç kan pıhtılaşması çıktı. Şuan da her gün iğne oluyor hamileliği boyunca da her gün olacakmış.
Canim burasi dogunun cok kotu yeri doktor imkan yetersiz 4 saatlik bi mesafeye gitmem lazim bir tahlil icin . ailemde var halamin kizinda filan pihtilasma bilmiyorum bendede varmi en yakin zamanda gitmek istyrm.ama doktorumun dedigi pko var bende yumurtam kalitesiz dusuyo simdilik sebep buni biliyorum

Canim kürü tam 15 gün boyunca kullandim ama hala birsey yok adet olmadim bazilarinda akintida cogalma olmus oda olmadi bide o kadar dikkatli yaptim ki kuru bilmiyorum ne yapcam pko lu olmak zor ya hayirlisi bakalim
Bende aynen cok dikkatli yaptim kuru biraz akinti oldu ve 40 gun oldu adet olmadim millet patir patir ise yariyo diyo masallah yaramayan tek insan olarak tarihe gecebilirim

Canim kürü tam 15 gün boyunca kullandim ama hala birsey yok adet olmadim bazilarinda akintida cogalma olmus oda olmadi bide o kadar dikkatli yaptim ki kuru bilmiyorum ne yapcam pko lu olmak zor ya hayirlisi Bakalim yani bende fayda etmedi gibi 4 gun oldu kur biteli ama vajinada devamli kayganlik var Acaba akinti dedikleri o kayganlik miki
İltihabın yok demek ki canım :) ben gecen ay betonda yürüdüm (salak kafam) o yüzden iltihap tuttuğumu biliyordum canım.. aaa benim de iki gündür kayganlık var neden ki acaba o_O dün yumurtaladım o yüzden mi bilmiyorum ki çok karışık bu işler yaa :) benim iki gün oldu biteli soğan kürü. Adete girince gidicem doktora yumurta takibi için bakalım rahmim için ne dicek yazarım buraya

Canim burasi dogunun cok kotu yeri doktor imkan yetersiz 4 saatlik bi mesafeye gitmem lazim bir tahlil icin . ailemde var halamin kizinda filan pihtilasma bilmiyorum bendede varmi en yakin zamanda gitmek istyrm.ama doktorumun dedigi pko var bende yumurtam kalitesiz dusuyo simdilik sebep buni biliyorum
Bence görün bi doktora canım yazık günah yani çektiğine yazık.. doktorlar beş tane daha düşük yapsan anca söylerler Allah korkusu kalmamış. Bence dikkate al canım araştır

Bence görün bi doktora canım yazık günah yani çektiğine yazık.. doktorlar beş tane daha düşük yapsan anca söylerler Allah korkusu kalmamış. Bence dikkate al canım araştır
Bi de canım pco hamile kalmayı zorlaştırır sadece diye biliyorum düşük sebebi olduğunu sanmıyorum

Kızlar ya kusura bakmayın adetimin bugün 24.günü bir iki gündür idrarda koku oluyor bugün daha yoğun neden olabilir

Arkadaslar yeri burasi degil ama cevap alamadim. Yasmin kullaniyorum d kontrol hapi. Ayrica diyetteyim zencefil zerdacal ve tarcinli yogurt yiyorum. Hapin etkisni azaltirmi

Geçen ay yapmıştım soğan kurunu enfeksiyon iltihap falan olunca belirtti olmuyormu
Valla canım benim gecen ay iltihap kapmıştım biliyordum ve idrarım koyu renkti ve kokuluydu ilk defa basıma gelmişti ve yengem de iltihap vardır dedi sonra soğan kürü yapınca da farkettim iltihap gittiğini ama senin illa iltihap olacak diye bişey Yok canım benim öyleydi. Senin hamilelik olsun inşallah. Hamilelikte de koyu oluyor diye yazılar okumuştum

Valla canım benim gecen ay iltihap kapmıştım biliyordum ve idrarım koyu renkti ve kokuluydu ilk defa basıma gelmişti ve yengem de iltihap vardır dedi sonra soğan kürü yapınca da farkettim iltihap gittiğini ama senin illa iltihap olacak diye bişey Yok canım benim öyleydi. Senin hamilelik olsun inşallah. Hamilelikte de koyu oluyor diye yazılar okumuştum
Inşaallah

Arkadaslar yeri burasi degil ama cevap alamadim. Yasmin kullaniyorum d kontrol hapi. Ayrica diyetteyim zencefil zerdacal ve tarcinli yogurt yiyorum. Hapin etkisni azaltirmi
Nie azaltsın canım.. günlük 10 dan fazla ilaç alanlar var sürekli.. mesela kayınvalidem. Şeker tansiyon romatizma vs.. hangi doktorun bu ilacı alırsan bunu yeme bunu içme dediği görülmüş.. saat aralıklarını uzun tut içine sinmiyosa

Merhaba kızlar. bendede Polikistik over çıktı. bende soğan kürüne başlamak istiyorum. ama nasıl yapılacağıyla ilgili bir sürü yazı okudum ve kafam karıştı. hastalığım bugün bitti. bugün başlamam mı gerekiyor. birde sabah akşam aç karnına mı içilmesi gerekiyor. bilen arkadaşlar lütfen cevap versin nasıl yapacağımı. birde kaçgün devam edeceğim. Allah ın
izniyle bir bebeğimiz olsun çok istiyoruz.

Merhaba kızlar. bendede Polikistik over çıktı. bende soğan kürüne başlamak istiyorum. ama nasıl yapılacağıyla ilgili bir sürü yazı okudum ve kafam karıştı. hastalığım bugün bitti. bugün başlamam mı gerekiyor. birde sabah akşam aç karnına mı içilmesi gerekiyor. bilen arkadaşlar lütfen cevap versin nasıl yapacağımı. birde kaçgün devam edeceğim. Allah ın
Canım adetin bittikten sonra bir hafta içinde istediğin gün başlıyorsun 15 gün sabah akşam içiyorsun

Bende yağtım cnm. Adetim bitti 7. Günü başladım. 15 gün sabah akşam yapıyor fakat ben 10 gün günde bazen bir bazen iki kez yemekten 10 dakika önce içtim.. kaynayan suya doğradım 5 dkikada öyle kaynattım içebiliceğim sıcaklığa gelince içtim. Kahverengi akıntım oldu bir hafta boyunca ve o ay hamile kaldım inanamadım:) fakat dış gebelik giçirdim geçiriorum hatta.. mutlaka yap. Ben maydanoz soğan kürüde yapmıştım.. atlatıyım tekrar yapıcam hepsini. Brokoli incir kürü ne varsa yapıcam. Bol bol dua ediyorum Allahtan istiyorum sonra bunları içiorum. Faydasını gören sayısız insan var ben dahil..

Canım ben de pco luyum. Soğan kürü kullandım fakat hamile kalmadım üç ay geçti üstünden. Yinede etkisi olduğunu düşünüyorum. Kullandığım ay reglmle birlikte et parçaları geldi ve inanılmaz sancılıydı. Mutlaka içimi temizledi. Yapmanı tavsiye ederim.Uygulama şeklini en doğru hali ile anlatacağım. Birebir çocuk için Saraçoğlu kendi videosunda tarif etti. Orta boy kahverengi kabuklu soğanı soyup dört parçaya böl. Bir su bardağı klorsuz soğuk suyun içine koy. Bunu ocağa al ve başında bekle kaynamaya başladığı andan itibaren beş dakika say ocaktan al süz ve ılıkken çok soğumadan sabah ve akşamları aç karnına iç

Adetin bugün bittiyse yarın değil öbür gün küre başla. Tam vakti adet bittikten iki gün sonrası çünkü Saraçoğlunun videosunu izle istersen

Back