- 20 Ekim 2011
- 163
- 35
- 98
11 gün sonra gördüm geciktirdi ve normalde de sancım olur ama dayanılmaz bir sandım oldu çok zor geçti bu ayIlk adetini kurden kac gun sonra gordun kicanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 gün sonra gördüm geciktirdi ve normalde de sancım olur ama dayanılmaz bir sandım oldu çok zor geçti bu ayIlk adetini kurden kac gun sonra gordun kicanim
Çok üzüldüm ben ilaçla düşük yaptırma diye bi.şey duymuştumSoğan kürü yaptığım ay yani geçtiğimiz ay hamile kaldım fakat dış gebelik geçiriorum şuan. Doktor doktor gezdim kürtaj diolar 1 haftadır pisikolojim alt üst oldu. Tek isteğim hamile kalmaktı ama böylesi hiç aklıma gelmezdi.. kendi kendine düşme şansı yok mu illa kürtajmı çok korkuyorum. Allahım herkese hamileliğinde hayırlısını versin tükendim bittim günlerdir ağrı bi yandan korku psikoloji bi yandan..
Canim ilacla dis gebelik dusmez digerleri evet etkili olabilir ama bu cok tehlikeli kanallari tikanabilir tupunden birini kaybedebilir kurtaj sart malesefÇok üzüldüm ben ilaçla düşük yaptırma diye bi.şey duymuştum
7 oldu gecti benimde kist de vardi cok merak ediyorum ne alemde ooof off bi an once bitsin dertlerimiz Allahim11 gün sonra gördüm geciktirdi ve normalde de sancım olur ama dayanılmaz bir sandım oldu çok zor geçti bu ay
Canım ben sonradan okudum yorumu en doğrusu doktoru dinlemek tabi kiCanim ilacla dis gebelik dusmez digerleri evet etkili olabilir ama bu cok tehlikeli kanallari tikanabilir tupunden birini kaybedebilir kurtaj sart malesef
Canim fazla yapma bence 15 gun bittiyse Allaha kaldi artik. Rahimde incelme yapiyormus ben de bir gun fazla yaptim simdi hamile degilim ama 36 gun oldu adet olamadim sistim artik patliycam inanki herkesin bunyesi bir degil yan etkide yapiyo olabilir . hamilelere gelincede valla herkes hamile bende perisan oluyorum ama ne bileyim birgun bizede nasip olur insallahSoğan kürüm 15 günü bitti ama 20ye tamamlıcam etki etti mi acaba çok merak ediyorum çok bu aralar da çevremdeki herkes hamile seviniyorum onların adına ama içim öyle buruk ki sadece ben de mi böyle oluyor acaba
Aaa incelme yapıyorsa yapmiyim canım benim rahmim çok kalın değil zaten bi de onunla uğraşmiyim inşallahhhhh sen hamilesindir canım benim inşallahhh...Canim fazla yapma bence 15 gun bittiyse Allaha kaldi artik. Rahimde incelme yapiyormus ben de bir gun fazla yaptim simdi hamile degilim ama 36 gun oldu adet olamadim sistim artik patliycam inanki herkesin bunyesi bir degil yan etkide yapiyo olabilir . hamilelere gelincede valla herkes hamile bende perisan oluyorum ama ne bileyim birgun bizede nasip olur insallah
Anlıyorum seni canım ama zaten 3 aydır istiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam bak ben daha beterim Ağustos'ta 3yıl olacak ve hiç korunmadık bekle 6ay içinde olmazsa doktora görünürsün belki minicik bi engel vardır bi ilaçla hamile kalanlar da var hayırlısını dile olucak en kısa zamandaDun aksam esimle gezmeye gittik donerkende surekli bebekli kadinlari gorduk esim surekli beni durtup baksana suna ne tatli dimi ne kadar guzel guluyolar isircan onlari deyip durdu sonrada bizimde olur dimi dedi rabbim bizede o gunleri gosterir dimi dedi insallah dedim icim parcalaniyo valla mahvoldum butun gece aglamaktan
Canim bende iki dusuk yaptim oyleside cok kotu bende gecen gun komsuma dedimki melahat teyze keske boyle dusuk kirtaj yapacagima iki uc yil hic olmasaydi sonra birden hamile kalip kucagima alsaydim.o da dediki oyle deme kizim herseyin hayirlisi olsun bende ilk cocugumu kucagima aldim 15 gun yasadi sebepsizce oldu hala aklimda yasa 22 yasinda olacakti dedi. Bende diyodumki keske ilk haftalarda dusseydide kokusunu yuzunu gormeseydim. Canim valla herkesin bi derdi var cok istemekte iyi degil dun haberlerde gormussundur kadin 7 yil cocugu olmamis bi suru tedavi gormus sonra hamile kalmis kizi olmus 5 yasinda dogum gununu kutlamislar 5.yasini sonra carsiya cikmislar kavga varmis silahtan cikan kursunla kiz oldu oldum aglamaktan evde icim yandi o anne babaya. Ne diyelim bir iki yil gec olsun ama saglikli omru uzun guzel evlatlarimiz olsun...Aaa incelme yapıyorsa yapmiyim canım benim rahmim çok kalın değil zaten bi de onunla uğraşmiyim inşallahhhhh sen hamilesindir canım benim inşallahhh...
Arkadasım 3veya 4 düşük yaptı aynı anda evlenmiştik şimdi yine hamile inşallah kucağına almak nasip olsun dedim maşallah millet nasıl doğurgan ben ise hala hiçç yok
Amin canım Yarın yada pazartesi olucam kısmetse Allah herkese gönlündekini versinÇok üzüldüm canım yaa Allah yardımcın olsun kürtajı kabul et yoksa zehirler seni Allah korusun
İlaçla en az 6 ay bebek düşünemezsin dedi canımÇok üzüldüm ben ilaçla düşük yaptırma diye bi.şey duymuştum
Saol canım.. yarın yada pazartesi kürtaj olucam hayırlısıyla Aynı kaderi paylaştığım birilerini görünce stresim bi nebze azalıyo ama Allahım kimseye yaşatmasın.. bi an önce dünya tatlısı sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin inşallah...Canim cok cok gecmis olsun uzulme oncelikle kendini yipratma esinide uzme hersey Allahtan. Bende evlendim ilk aylar hic bekelemedigim ay hamile kaldim doktora gittim hersey normal dedi uctuk havalara kalp atisi dinlemek icin gittigimde ise dusuk yaptigimi ogrendim 7 haftalikti. Ve benim yasadigim yer doguda imkansizlik icinde bir yer tahlil bile zor yapiliyo cok koru yerdeyim acikcasi her neyse hemen kurtaja alalim dedi.Allahim basimdan kaynar sular dokuldu hevesime mi yanayim bebegimi kaybettim ona mi yanayim ilk duyusta sok oldum bide kurtaja nasil alisayim bide demezmi acil hazirlayin anneyi zehirler aaayu bayildim orda bir saat icinde imza aldi beni canli canli lurtaja soktular tek agri kesici igne yapti 3 dk sonra daha etkisini gostermeden kurtaja aldi ama ona ragmen dayandim evet aci ve zor . inanki agri acidan ziyade yuregin daha cok aciyo. Ona hayli hayli dayanirsin. Dis gebelik tuplerde olan gebelik kurtaji kabul et baska hiiicc yolu yok. Emin olki dusuremezsin.cunku rahimde degil tupte. Gecmis olsun iyi haberlerini bekliyorum. Bu arada suna inaniyorum ki eksik dua etmemek lazim hayirlisiyla saglikli bir bebek kucagima almayi nasip et Allahim demek daha dogru. Hamile kalmakla bitmiyo canim beterin beteri var
Amin canim biz sadece burda bi kac kisi biliyoruz derdimizi her 4 kadindan biri bunu yasiyor arastirmalara gore o yuzden uzulme. Kurtajdada kendini sikma rahat ol iyi dusun . birde kurtaj olduktan sonra eve gelince bi kac saat dinlen sadece onun haricinde hep ayakta ol hani ev isini filan yap yoksa emboli atiyo hareketsizlikten pihti yani ve 2 hafta ayakta banyo yap malum yere dikkat et su sabun degmesin enistem sagolsun doktor hep yanimda oldu bol su icirdi. Kabiz yada isal olmamak icin biseyler onerdi bilirsin sende.neden soyluyorum bunlari benim doktorum pislik biseydi hic anlatmadi ilac vermedi eve yolladi kanamam devam ederken haram olsun ona hakkim bunlari dikkate al canim yoksa kurtajdan sonra kanallarda tikaniklik oluyo . korkutmak icin asla demiyorum korkmada zateb sadece doktorun seni de benim givi cahil bilip konusmamazlik yapmasin ben zor gubler yasadim aklima gelen herseyi ondan anlatiyorum.Saol canım.. yarın yada pazartesi kürtaj olucam hayırlısıyla Aynı kaderi paylaştığım birilerini görünce stresim bi nebze azalıyo ama Allahım kimseye yaşatmasın.. bi an önce dünya tatlısı sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin inşallah...
C
Canim bu zaten pko olanlar icin bi kur
Şimdi benim de içimi parçaladınDun aksam esimle gezmeye gittik donerkende surekli bebekli kadinlari gorduk esim surekli beni durtup baksana suna ne tatli dimi ne kadar guzel guluyolar isircan onlari deyip durdu sonrada bizimde olur dimi dedi rabbim bizede o gunleri gosterir dimi dedi insallah dedim icim parcalaniyo valla mahvoldum butun gece aglamaktan
Kızlar neler yaşamışsının yaa ama Allah insanı hep üzmez bir gün her şey düzelecek evelallahAmin canim biz sadece burda bi kac kisi biliyoruz derdimizi her 4 kadindan biri bunu yasiyor arastirmalara gore o yuzden uzulme. Kurtajdada kendini sikma rahat ol iyi dusun . birde kurtaj olduktan sonra eve gelince bi kac saat dinlen sadece onun haricinde hep ayakta ol hani ev isini filan yap yoksa emboli atiyo hareketsizlikten pihti yani ve 2 hafta ayakta banyo yap malum yere dikkat et su sabun degmesin enistem sagolsun doktor hep yanimda oldu bol su icirdi. Kabiz yada isal olmamak icin biseyler onerdi bilirsin sende.neden soyluyorum bunlari benim doktorum pislik biseydi hic anlatmadi ilac vermedi eve yolladi kanamam devam ederken haram olsun ona hakkim bunlari dikkate al canim yoksa kurtajdan sonra kanallarda tikaniklik oluyo . korkutmak icin asla demiyorum korkmada zateb sadece doktorun seni de benim givi cahil bilip konusmamazlik yapmasin ben zor gubler yasadim aklima gelen herseyi ondan anlatiyorum.
Gözlerim kocaman okudum yazını canım çok haklısın yaa şükretmeyi bilmiyoruz ki hep istiyoruz hep istiyoruz halbuki var bi sebebi tüm yaşanılanların ... her şerde bir hayır vardır. Dediğin gibi hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun..Canim bende iki dusuk yaptim oyleside cok kotu bende gecen gun komsuma dedimki melahat teyze keske boyle dusuk kirtaj yapacagima iki uc yil hic olmasaydi sonra birden hamile kalip kucagima alsaydim.o da dediki oyle deme kizim herseyin hayirlisi olsun bende ilk cocugumu kucagima aldim 15 gun yasadi sebepsizce oldu hala aklimda yasa 22 yasinda olacakti dedi. Bende diyodumki keske ilk haftalarda dusseydide kokusunu yuzunu gormeseydim. Canim valla herkesin bi derdi var cok istemekte iyi degil dun haberlerde gormussundur kadin 7 yil cocugu olmamis bi suru tedavi gormus sonra hamile kalmis kizi olmus 5 yasinda dogum gununu kutlamislar 5.yasini sonra carsiya cikmislar kavga varmis silahtan cikan kursunla kiz oldu oldum aglamaktan evde icim yandi o anne babaya. Ne diyelim bir iki yil gec olsun ama saglikli omru uzun guzel evlatlarimiz olsun...
Ha canım bu arada düşüklerinin sebepleri belli mi ? Benim arkadaşımın düşük sebepleri kan pıhtılaşmasıymış üç dört defa düşük yaptı sonra tahliller falan aylarca bekledi ve sonuç kan pıhtılaşması çıktı. Şuan da her gün iğne oluyor hamileliği boyunca da her gün olacakmış.Canim bende iki dusuk yaptim oyleside cok kotu bende gecen gun komsuma dedimki melahat teyze keske boyle dusuk kirtaj yapacagima iki uc yil hic olmasaydi sonra birden hamile kalip kucagima alsaydim.o da dediki oyle deme kizim herseyin hayirlisi olsun bende ilk cocugumu kucagima aldim 15 gun yasadi sebepsizce oldu hala aklimda yasa 22 yasinda olacakti dedi. Bende diyodumki keske ilk haftalarda dusseydide kokusunu yuzunu gormeseydim. Canim valla herkesin bi derdi var cok istemekte iyi degil dun haberlerde gormussundur kadin 7 yil cocugu olmamis bi suru tedavi gormus sonra hamile kalmis kizi olmus 5 yasinda dogum gununu kutlamislar 5.yasini sonra carsiya cikmislar kavga varmis silahtan cikan kursunla kiz oldu oldum aglamaktan evde icim yandi o anne babaya. Ne diyelim bir iki yil gec olsun ama saglikli omru uzun guzel evlatlarimiz olsun...