- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Evet sbh bi kalktım pijamam kıpkırmız.gün içinde de hiç olmadı btanemRengi nasıldı canım kanının adet gibi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sbh bi kalktım pijamam kıpkırmız.gün içinde de hiç olmadı btanemRengi nasıldı canım kanının adet gibi mi
Hmm anladım canım soğan kürünün etkisiyle kalan kan mı çıktı acaba :) bilgim Yok canım yanlış yönlendirmiyim önemli bişey midir bilmiyorumEvet sbh bi kalktım pijamam kıpkırmız.gün içinde de hiç olmadı btanem
Canım adetin bittikten sonra bir hafta içinde istediğin gün başlıyorsun 15 gün sabah akşam içiyorsunMerhaba kızlar. bendede Polikistik over çıktı. bende soğan kürüne başlamak istiyorum. ama nasıl yapılacağıyla ilgili bir sürü yazı okudum ve kafam karıştı. hastalığım bugün bitti. bugün başlamam mı gerekiyor. birde sabah akşam aç karnına mı içilmesi gerekiyor. bilen arkadaşlar lütfen cevap versin nasıl yapacağımı. birde kaçgün devam edeceğim. Allah ın
izniyle bir bebeğimiz olsun çok istiyoruz.
Bende yağtım cnm. Adetim bitti 7. Günü başladım. 15 gün sabah akşam yapıyor fakat ben 10 gün günde bazen bir bazen iki kez yemekten 10 dakika önce içtim.. kaynayan suya doğradım 5 dkikada öyle kaynattım içebiliceğim sıcaklığa gelince içtim. Kahverengi akıntım oldu bir hafta boyunca ve o ay hamile kaldım inanamadım:) fakat dış gebelik giçirdim geçiriorum hatta.. mutlaka yap. Ben maydanoz soğan kürüde yapmıştım.. atlatıyım tekrar yapıcam hepsini. Brokoli incir kürü ne varsa yapıcam. Bol bol dua ediyorum Allahtan istiyorum sonra bunları içiorum. Faydasını gören sayısız insan var ben dahil..Merhaba kızlar. bendede Polikistik over çıktı. bende soğan kürüne başlamak istiyorum. ama nasıl yapılacağıyla ilgili bir sürü yazı okudum ve kafam karıştı. hastalığım bugün bitti. bugün başlamam mı gerekiyor. birde sabah akşam aç karnına mı içilmesi gerekiyor. bilen arkadaşlar lütfen cevap versin nasıl yapacağımı. birde kaçgün devam edeceğim. Allah ın
Canım ben de pco luyum. Soğan kürü kullandım fakat hamile kalmadım üç ay geçti üstünden. Yinede etkisi olduğunu düşünüyorum. Kullandığım ay reglmle birlikte et parçaları geldi ve inanılmaz sancılıydı. Mutlaka içimi temizledi. Yapmanı tavsiye ederim.Uygulama şeklini en doğru hali ile anlatacağım. Birebir çocuk için Saraçoğlu kendi videosunda tarif etti. Orta boy kahverengi kabuklu soğanı soyup dört parçaya böl. Bir su bardağı klorsuz soğuk suyun içine koy. Bunu ocağa al ve başında bekle kaynamaya başladığı andan itibaren beş dakika say ocaktan al süz ve ılıkken çok soğumadan sabah ve akşamları aç karnına içMerhaba kızlar. bendede Polikistik over çıktı. bende soğan kürüne başlamak istiyorum. ama nasıl yapılacağıyla ilgili bir sürü yazı okudum ve kafam karıştı. hastalığım bugün bitti. bugün başlamam mı gerekiyor. birde sabah akşam aç karnına mı içilmesi gerekiyor. bilen arkadaşlar lütfen cevap versin nasıl yapacağımı. birde kaçgün devam edeceğim. Allah ın
Canım çok teşekkürler cevabın için. bir şey daha soracağım. bu ay 15 gün denedim diyelim ve hastalandım sonraki ay yine hastalığım bittikten sonra mı deneyeceğim.Canım ben de pco luyum. Soğan kürü kullandım fakat hamile kalmadım üç ay geçti üstünden. Yinede etkisi olduğunu düşünüyorum. Kullandığım ay reglmle birlikte et parçaları geldi ve inanılmaz sancılıydı. Mutlaka içimi temizledi. Yapmanı tavsiye ederim.Uygulama şeklini en doğru hali ile anlatacağım. Birebir çocuk için Saraçoğlu kendi videosunda tarif etti. Orta boy kahverengi kabuklu soğanı soyup dört parçaya böl. Bir su bardağı klorsuz soğuk suyun içine koy. Bunu ocağa al ve başında bekle kaynamaya başladığı andan itibaren beş dakika say ocaktan al süz ve ılıkken çok soğumadan sabah ve akşamları aç karnına iç
canım çok sağol bilgiler için. üzüldüm dış gebelik geçirmene. ama yine de umudumuzu kaybetmeyeceğiz. bol bol dua edeceğiz her gün. inşallah bir gün olacakBende yağtım cnm. Adetim bitti 7. Günü başladım. 15 gün sabah akşam yapıyor fakat ben 10 gün günde bazen bir bazen iki kez yemekten 10 dakika önce içtim.. kaynayan suya doğradım 5 dkikada öyle kaynattım içebiliceğim sıcaklığa gelince içtim. Kahverengi akıntım oldu bir hafta boyunca ve o ay hamile kaldım inanamadım:) fakat dış gebelik giçirdim geçiriorum hatta.. mutlaka yap. Ben maydanoz soğan kürüde yapmıştım.. atlatıyım tekrar yapıcam hepsini. Brokoli incir kürü ne varsa yapıcam. Bol bol dua ediyorum Allahtan istiyorum sonra bunları içiorum. Faydasını gören sayısız insan var ben dahil..
Ay canım yaa neden ki acaba adetin mi geliyor yoksa. Daha önce yaşadın mı böyle bişey.Kizlaarrr yardimmm!!!
Su an patlayacagimi hissediyorum 40.gunu adet olmadim yanimdan bir agri vuruyo basim donuyo bobreklerim agriyo midem bulaniyo ayy sanki zehirlendim adet mi olcam.hamile degilim test yaptim yapanlar bi yazsin noooluur ne zaman adet oldunuz ben niye olamiyorum bu belirti adetin mi neyin koptu bacagima vuruyo agrii aaayyy ciglik atasim var
Canım benim de sol kaşığım dün felaket ağrıyordu yaa bacağıma vuruyordu ağrısı ama adetime daha bir hafta var hafif kahverengi leke de var anlamadım bir türlü sende de lekelenme varmıydıKan testi yaptır cnm. Benim idrarda çıkmadı kanda çıkmıştı gebelik. Dış gebelik. Ağrı sağ kasığımdan bacağıma vuruyodu ara ara
Vardı cnm soğan küründen zannediodum meğer hamileymişim. İdrar testinde çıkmamıştı kanda çıktı.Canım benim de sol kaşığım dün felaket ağrıyordu yaa bacağıma vuruyordu ağrısı ama adetime daha bir hafta var hafif kahverengi leke de var anlamadım bir türlü sende de lekelenme varmıydı
Anladım canım ama benim sağ ağrır normalde şimdi sol da ağrıyor belki de yumurtalıktan kistler gidiyordur olaya iyi tarafından bakıyorumVardı cnm soğan küründen zannediodum meğer hamileymişim. İdrar testinde çıkmamıştı kanda çıktı.
Kan pıhtılaşmasına baktirın genetik testlerinizi yaptirinKizlaarr yardiminiza ihtycm var esimle ozel bi hastaneye gitcez karar verdik yaklasik 4 saat yol gitcez. Soracagim su ki ben bende kan pihtilasmasi varmi merak ediyorum onun tahlilini yaptircaz ama gitmisken o kadar yolu tum tahlilleri yaptirmak istyrm. Sizce esimde bende nelere baktiralim lazim olacak neler vardir doktorlar ilgisiz kendimiz istycez mecbur
Hormonlarına da baktır dicem ama adetli olman lazım canım.Kizlaarr yardiminiza ihtycm var esimle ozel bi hastaneye gitcez karar verdik yaklasik 4 saat yol gitcez. Soracagim su ki ben bende kan pihtilasmasi varmi merak ediyorum onun tahlilini yaptircaz ama gitmisken o kadar yolu tum tahlilleri yaptirmak istyrm. Sizce esimde bende nelere baktiralim lazim olacak neler vardir doktorlar ilgisiz kendimiz istycez mecbur