• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim kan da cikmadi 41 gun oldu adet olmayali kafayi yicem
stres yapma o zaman düşünme o yüzden olmuyorsundur her an adet olucakmıs gibi rahat ol canım. Ben stres yapınca üç ay adet olmadığım zamanı hatırlıyorum Allah'ım o günleri daha göstermesin.. hep aklımdaydı ve yakınımdaki akrabalarım da kesin hamilesin diyip duruyorlardı gecen seneydi ve psikolojim bozulmuştu günü gününe adet olan ben olmuyordum ve test alıyordu herkes almayın diyordum üzülüyorum diyordum ama dinleyen kim ki. Ağla ağla gebermiştim girmiyorsam demek ki daha 22 yasında menapoza mı giriyorum diye bile düşündüm yani canım çok kotuydum yaa tarlusal verdi doktor ve 15 gün olmustu hala girmemiştim. Yeter dedim bir daha kan verdim ve daha kan sonucum çıkmadan adete girdim sonuç da negatifti zaten. Adete girdim diye şükrettim her gün ve bana ders oldu adetim düzenli olunca bile dünyalar benim oluyor artık çok şükür her halimize. Bebek de olur yaa takıntı yapıyoruz biz ve anı yaşayamıyoruz her an aklımızda bebek. Biraz oluruna bıraksak...

Bayanlar benımde Tsh 2.32.. Lh 11.99 .. Fsh 5.44 .. prolaktin 16. 34 .. progesteron 0.050 cıktı sizce bende polikistk over var mı . Bilgisi olan yardımcı olabılır mı? :(

C

Canim gelmedi kandada negatif hic iyi degilim kuru yaptigima pisman oldum adet olsaydim simdi ikincisine on gun kalmis olacakti . napcagmi bilmiyorum
Aaa napıcaksın canım peki doktora ne zaman gidiceksin. Peki adetin sökülmesi için bazı otlar içiyorlar sen de mi içsen acaba

Ben neden adet olamadim sogan kurunun etkisi olurmu kizlar yaa 35 gun oldu olamadim.normalde 26 gunde bi olurdum hic sasmazdi ay kafayi yicem test yaptim negatif :KK43:
aslında soğan kürü bazen doğum kontrolü içinde kullanılıyormuş eskilerden.ya size yaramadı

IMG-20170402-WA0004.jpg

Kizlar bende sogan kuru yaptim bir hafta ama gunde bir kere ancak icebildim midem hassas ve zorlandim biraz.iki gun hic icmedim tam uyamadim yani ama Allahtan umut kesilmez.meryem suresini de okuyorum ayni zmanda .birde bu yagmur suyunu icicem insalllah faydasi olur sizlerlede paylasmak istedim Allah yar ve yardimcnz olsun..

Eki Görüntüle 1976153
Kizlar bende sogan kuru yaptim bir hafta ama gunde bir kere ancak icebildim midem hassas ve zorlandim biraz.iki gun hic icmedim tam uyamadim yani ama Allahtan umut kesilmez.meryem suresini de okuyorum ayni zmanda .birde bu yagmur suyunu icicem insalllah faydasi olur sizlerlede paylasmak istedim Allah yar ve yardimcnz olsun..
Bunu uygulayan olmus mu canım

Ordinary Personn Ordinary Personn canım sende durumlar ne nasılsın
Selam canım uzun zamandır girmiyorum mesajları da okumadım bende durumlar aynı artık bişey yapmamaya aklımdan çıkarmaya karar verdim zaten bişey yapmıyordum ama yumurtlama günleri ilişkiye dikkat ediyordum bu ay yumurtlama geçti ve umrumda değil. Olmayacaksa olmasın ben böyle de mutluyum olacaksa da hoşgelir ama kafam çok rahat. Sende durumlar nasıl peki..

C

Canim gelmedi kandada negatif hic iyi degilim kuru yaptigima pisman oldum adet olsaydim simdi ikincisine on gun kalmis olacakti . napcagmi bilmiyorum
Bende de oldu aynısı benim 51 gün gelmedi doktora gittim söktürücü ile anca geldi. Bende pişman olmuştum yaptığıma. Daha önce yazmıştım bunları ama herkes denemek istediği için vazgeçmiyor kürü uygulamaktan..

kızalr 1 ayda birden fazla yumurtlama oluyor ya,hangi en sağlıklısı dölleniyor döllenmez ise arkadan çatlayan yumurta döllenebilir mi Sanki ben yumurtlamadan sonra tekrar ovs akıntım oluştu kuru günleri ıslak geçirdim şimdi bata 8 gün var daha bugün kuruluk oluştu? bilen anlayan??

Selam canım uzun zamandır girmiyorum mesajları da okumadım bende durumlar aynı artık bişey yapmamaya aklımdan çıkarmaya karar verdim zaten bişey yapmıyordum ama yumurtlama günleri ilişkiye dikkat ediyordum bu ay yumurtlama geçti ve umrumda değil. Olmayacaksa olmasın ben böyle de mutluyum olacaksa da hoşgelir ama kafam çok rahat. Sende durumlar nasıl peki..
Aleykümselam canım ben de seninle aynı durumdayım :) bosverdim bu ay ve üç kez falan oldu ilişki en fazla beş olmustur yani onu bile saymadım.. yumurtalama gününden bir gün önce ilişki oldu ve bir gün sonrası ama onun dışında isteksizdim zaten ve bir haftadır falan kahverengi akıntım var bugun yok sadece. Adetim bir gün gecikti ama normal bakıyorum artık..
hayırlısı diyorum sadece herşeyin hayırlısı. Vakti gelmedi demek canım ne diyelim...

Back