• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben neden adet olamadim sogan kurunun etkisi olurmu kizlar yaa 35 gun oldu olamadim.normalde 26 gunde bi olurdum hic sasmazdi ay kafayi yicem test yaptim negatif :KK43:
aslında soğan kürü bazen doğum kontrolü içinde kullanılıyormuş eskilerden.ya size yaramadı

IMG-20170402-WA0004.webp

Kizlar bende sogan kuru yaptim bir hafta ama gunde bir kere ancak icebildim midem hassas ve zorlandim biraz.iki gun hic icmedim tam uyamadim yani ama Allahtan umut kesilmez.meryem suresini de okuyorum ayni zmanda .birde bu yagmur suyunu icicem insalllah faydasi olur sizlerlede paylasmak istedim Allah yar ve yardimcnz olsun..

Eki Görüntüle 1976153
Kizlar bende sogan kuru yaptim bir hafta ama gunde bir kere ancak icebildim midem hassas ve zorlandim biraz.iki gun hic icmedim tam uyamadim yani ama Allahtan umut kesilmez.meryem suresini de okuyorum ayni zmanda .birde bu yagmur suyunu icicem insalllah faydasi olur sizlerlede paylasmak istedim Allah yar ve yardimcnz olsun..
Bunu uygulayan olmus mu canım

Ordinary Personn Ordinary Personn canım sende durumlar ne nasılsın
Selam canım uzun zamandır girmiyorum mesajları da okumadım bende durumlar aynı artık bişey yapmamaya aklımdan çıkarmaya karar verdim zaten bişey yapmıyordum ama yumurtlama günleri ilişkiye dikkat ediyordum bu ay yumurtlama geçti ve umrumda değil. Olmayacaksa olmasın ben böyle de mutluyum olacaksa da hoşgelir ama kafam çok rahat. Sende durumlar nasıl peki..

C

Canim gelmedi kandada negatif hic iyi degilim kuru yaptigima pisman oldum adet olsaydim simdi ikincisine on gun kalmis olacakti . napcagmi bilmiyorum
Bende de oldu aynısı benim 51 gün gelmedi doktora gittim söktürücü ile anca geldi. Bende pişman olmuştum yaptığıma. Daha önce yazmıştım bunları ama herkes denemek istediği için vazgeçmiyor kürü uygulamaktan..

kızalr 1 ayda birden fazla yumurtlama oluyor ya,hangi en sağlıklısı dölleniyor döllenmez ise arkadan çatlayan yumurta döllenebilir mi Sanki ben yumurtlamadan sonra tekrar ovs akıntım oluştu kuru günleri ıslak geçirdim şimdi bata 8 gün var daha bugün kuruluk oluştu? bilen anlayan??

Selam canım uzun zamandır girmiyorum mesajları da okumadım bende durumlar aynı artık bişey yapmamaya aklımdan çıkarmaya karar verdim zaten bişey yapmıyordum ama yumurtlama günleri ilişkiye dikkat ediyordum bu ay yumurtlama geçti ve umrumda değil. Olmayacaksa olmasın ben böyle de mutluyum olacaksa da hoşgelir ama kafam çok rahat. Sende durumlar nasıl peki..
Aleykümselam canım ben de seninle aynı durumdayım :) bosverdim bu ay ve üç kez falan oldu ilişki en fazla beş olmustur yani onu bile saymadım.. yumurtalama gününden bir gün önce ilişki oldu ve bir gün sonrası ama onun dışında isteksizdim zaten ve bir haftadır falan kahverengi akıntım var bugun yok sadece. Adetim bir gün gecikti ama normal bakıyorum artık..
hayırlısı diyorum sadece herşeyin hayırlısı. Vakti gelmedi demek canım ne diyelim...

Kizlar bir hafta ancak icmisimdir sogan kurünü ve biraktim bosuna icyomusm gibi geldi zaten cok afedersnz ilski konusnda da istksizm bir kackere ancak denedim o da tutarmi bilmiyorum artik bende oluruna biraktim yinede Allahtan umut kesilmez ama elimden biseyde gelmiyo yinede dyorum belki hamileyimdir belki yakinda bunun mujdesni alcam dyom.ama hic belirti de yok regl kapida gibi gelyo heray alıştım zaten :KK43:

Kizlar bir hafta ancak icmisimdir sogan kurünü ve biraktim bosuna icyomusm gibi geldi zaten cok afedersnz ilski konusnda da istksizm bir kackere ancak denedim o da tutarmi bilmiyorum artik bende oluruna biraktim yinede Allahtan umut kesilmez ama elimden biseyde gelmiyo yinede dyorum belki hamileyimdir belki yakinda bunun mujdesni alcam dyom.ama hic belirti de yok regl kapida gibi gelyo heray alıştım zaten :KK43:
Sen ne zamandır istiyorsun canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç

Amin amin cümlemizin.. 22 yaşındayım 2bucuk yıldır evliyim hiç gebe kalmadım maleseff:)
Insallah kalirsın canim stres yapmamaya calşsak iyi olcakda iste heray o pskolojide kotu etkilyo insanı.zor valla ama inanyorum yakim zmanda guzel haberler alcam insallah sende alcaksn

Back