• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallaj daha fazla beklemeyiz canım. Allah yardımcımız olsun. Sen butun tahlilleri falan yaptırdın mı
Evet butun tahliller yapildi yani iki ayri doktora gittim bilmiyorum ne kadar güvenilir, ama ikiside bisey yok dedi .kafama gore klomen kullanmstim onceki ay agrim olunca endişe yaptim kist falan varmi diye ultrasondan baktrdim hicbisey yok temiz dedi olsa çıkardi dimi? Kan tahlilleri afedersin alttn muayene hepsini yaptirdim.demekki zamani var :/ bu hafta da esim gitcek doktora bakalim sonuc ne olcak

Benim de gecikti canım ama girmiştim Bikaç gün daha bekle ve stres yapma stres yaptıgım için girmiyordum ben düşünmemeye çalış bakalım nasıl olacaksa o :110:
Evet valla stres herseyin basi. Ama benim kafaya takmamam icin beynimi komple sokup yeni beyin takmalari lazim format atmalari lazim :KK71:

Evet butun tahliller yapildi yani iki ayri doktora gittim bilmiyorum ne kadar güvenilir, ama ikiside bisey yok dedi .kafama gore klomen kullanmstim onceki ay agrim olunca endişe yaptim kist falan varmi diye ultrasondan baktrdim hicbisey yok temiz dedi olsa çıkardi dimi? Kan tahlilleri afedersin alttn muayene hepsini yaptirdim.demekki zamani var :/ bu hafta da esim gitcek doktora bakalim sonuc ne olcak
İnşallah bu ay olur canım:) kocaman harflerle hamileyim deriz (: temiz demişse temizdir canım olsa çıkardı. Eşin görünmemişse görünsün canım umarım sorun yoktur erkeklerin sorunlarını düzeltmek daha zor ...

Ha bu arada kafama göre neden kullanıyorsun canım yaa yapma böyle seyler. Doktor bana klomen verince bile içmek istemedim hormon sonuçta

Evet valla stres herseyin basi. Ama benim kafaya takmamam icin beynimi komple sokup yeni beyin takmalari lazim format atmalari lazim :KK71:
Zor tabi canım ama bak yıllarca bebek sahibi olamayıp uğraşıp uğraşıp sonuç alamayıp artık oluruna bırakıp düşünmeyince başka şeylere yönelince hemen o ay hamile kalıyorlar. Ders çıkarmak lazım. Durumum olsa tatile çıkmak isterdim genelde tatilde hamile kalıyorlar :D

İnşallah bu ay olur canım:) kocaman harflerle hamileyim deriz :-) temiz demişse temizdir canım olsa çıkardı. Eşin görünmemişse görünsün canım umarım sorun yoktur erkeklerin sorunlarını düzeltmek daha zor ...
İnşallah :dua:

kızlar gecen ay adetimn 7.günü baslayıp 15 gün sadece aksamları içebildim bu ayda dr folukul kisti var dedi yumurtan catlamams dedi sizce sogan kürü işe yararmı

Zor tabi canım ama bak yıllarca bebek sahibi olamayıp uğraşıp uğraşıp sonuç alamayıp artık oluruna bırakıp düşünmeyince başka şeylere yönelince hemen o ay hamile kalıyorlar. Ders çıkarmak lazım. Durumum olsa tatile çıkmak isterdim genelde tatilde hamile kalıyorlar :KK70:
Aynen valla benimde durumum yok ama bi tabe bilezigim var dugunden zor gunler icin sakladigim onumu satip gitsem :KK58:. simdiye kadar yasadigim en zor durumdayim:KK48:

Ha bu arada kafama göre neden kullanıyorsun canım yaa yapma böyle seyler. Doktor bana klomen verince bile içmek istemedim hormon sonuçta
Evet iki ay ust uste kullandim ilkinde doktor gozetimi altinda ikincisi kafama gore :/ (ama kesinlikle tavsiye etmiyorum)daha kullanmicam ama insallah da gerek kalmaz.gebe kalmadim ama reglm biraz düzensiz gibiydi birkac aydir duzene girmis gibi.klomen neden oldu yada corek otu yagi kapsülü ictim oda ise yaramis olabilir.geriye hamile kalmak kaldi bu sogan kurü umutlandirdi beni ama zorladi da sabah ictim hala daha midem bi tuhaf alışcam artik napalım..daha az once durduk yere esim kizimiz olursa adi ne olcak dedi :KK35:nasıl hevesli anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aynen valla benimde durumum yok ama bi tabe bilezigim var dugunden zor gunler icin sakladigim onumu satip gitsem :KK58:. simdiye kadar yasadigim en zor durumdayim:KK48:
Eşin de onaylarsa gidin bence canım kafanızı dagatın.. bi de erkeğin stres yapması daha da kötü yaa ben sanıyordum ki eşim hiç stres yapmıyor ama meğerse stres altındaymış :D gecen gün öylesine bi sorayım dedim "bebek için değil de zevk için yapalım öyle yapıyorsun dimi" dedim. Ben çocuk için yapıyorum dedi :D ben şok :D saçmalama düşünme çocuk falan dedim de bakalım :)

Evet iki ay ust uste kullandim ilkinde doktor gozetimi altinda ikincisi kafama gore :/ (ama kesinlikle tavsiye etmiyorum)daha kullanmicam ama insallah da gerek kalmaz.gebe kalmadim ama reglm biraz düzensiz gibiydi birkac aydir duzene girmis gibi.klomen neden oldu yada corek otu yagi kapsülü ictim oda ise yaramis olabilir.geriye hamile kalmak kaldi bu sogan kurü umutlandirdi beni ama zorladi da sabah ictim hala daha midem bi tuhaf alışcam artik napalım..daha az once durduk yere esim kizimiz olursa adi ne olcak dedi :KK35:nasıl hevesli anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bak ne güzel adetin düzene girmiş çok şükür canım sevin buna ve hamiş kalmaya az kaldı İnan :-) benim eşim de kesin kızımız olucak diyip duruyor isim koyuyoruz sonra Yok yok o güzel değil şu olsun bu olsun diyoruz :)) ortada çocuk yok biz gelecegini düşünüyoruz falan :KK70: amin canım cümlemize inşallah

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar ben geçen ay yaptım soğan kürü ama sonuç negatif şimdi bu ayda yaparsam adete 10 gün kala yapın demiş saraçoğlu ikinci ay için ama yumurtlama zamanı geçmiş oluyor ya hamile kalmışsam zararı olmaz mı yapsam mı yapmasam mı bilemedim doktor da önermesi ama bilen varsa yazsın bana

Kızlar merhabalar ben geçen ay yaptım soğan kürü ama sonuç negatif şimdi bu ayda yaparsam adete 10 gün kala yapın demiş saraçoğlu ikinci ay için ama yumurtlama zamanı geçmiş oluyor ya hamile kalmışsam zararı olmaz mı yapsam mı yapmasam mı bilemedim doktor da önermesi ama bilen varsa yazsın bana
Ilk adetini kurden kac gun sonra gordun kicanim

Soğan kürü yaptığım ay yani geçtiğimiz ay hamile kaldım fakat dış gebelik geçiriorum şuan. Doktor doktor gezdim kürtaj diolar 1 haftadır pisikolojim alt üst oldu. Tek isteğim hamile kalmaktı ama böylesi hiç aklıma gelmezdi.. kendi kendine düşme şansı yok mu illa kürtajmı çok korkuyorum. Allahım herkese hamileliğinde hayırlısını versin tükendim bittim günlerdir ağrı bi yandan korku psikoloji bi yandan..

Soğan kürü yaptığım ay yani geçtiğimiz ay hamile kaldım fakat dış gebelik geçiriorum şuan. Doktor doktor gezdim kürtaj diolar 1 haftadır pisikolojim alt üst oldu. Tek isteğim hamile kalmaktı ama böylesi hiç aklıma gelmezdi.. kendi kendine düşme şansı yok mu illa kürtajmı çok korkuyorum. Allahım herkese hamileliğinde hayırlısını versin tükendim bittim günlerdir ağrı bi yandan korku psikoloji bi yandan..
Canim cok cok gecmis olsun uzulme oncelikle kendini yipratma esinide uzme hersey Allahtan. Bende evlendim ilk aylar hic bekelemedigim ay hamile kaldim doktora gittim hersey normal dedi uctuk havalara kalp atisi dinlemek icin gittigimde ise dusuk yaptigimi ogrendim 7 haftalikti. Ve benim yasadigim yer doguda imkansizlik icinde bir yer tahlil bile zor yapiliyo cok koru yerdeyim acikcasi her neyse hemen kurtaja alalim dedi.Allahim basimdan kaynar sular dokuldu hevesime mi yanayim bebegimi kaybettim ona mi yanayim ilk duyusta sok oldum bide kurtaja nasil alisayim bide demezmi acil hazirlayin anneyi zehirler aaayu bayildim orda bir saat icinde imza aldi beni canli canli lurtaja soktular tek agri kesici igne yapti 3 dk sonra daha etkisini gostermeden kurtaja aldi ama ona ragmen dayandim evet aci ve zor . inanki agri acidan ziyade yuregin daha cok aciyo. Ona hayli hayli dayanirsin. Dis gebelik tuplerde olan gebelik kurtaji kabul et baska hiiicc yolu yok. Emin olki dusuremezsin.cunku rahimde degil tupte. Gecmis olsun iyi haberlerini bekliyorum. Bu arada suna inaniyorum ki eksik dua etmemek lazim hayirlisiyla saglikli bir bebek kucagima almayi nasip et Allahim demek daha dogru. Hamile kalmakla bitmiyo canim beterin beteri var

Çok üzüldüm canım yaa Allah yardımcın olsun :( kürtajı kabul et yoksa zehirler seni Allah korusun

Back