Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar soğan kürü ikinci ayını uyguluycam hangi gün başlamam lazım acaba adete 10gün kalan10 gün duymuştum doğru mu.yumurtaya faydası nasıl olucak adete 10gün kala ki

Ben neden olamiyorum peki sogan kuru de yaptim testte yaptim negatif 2 gun gecti valla nedir bu dertler .. Sevinsekmi uzulsekmi.. Bosver canim en azindan adet oldun yeni bi au basladin bu ay olur nasipse. OIlsak dert olamasak dert

Bende geçen ay yaptim soğan kurunu 11 gün geçti belki
Olabilir etki etmistir hayirlisi olsun artik canim ne diyim ki o kadar yoruldum ki arrik 2 yildir isyan etmiyorum ama dusukler testler doktorlar kistler aman yarabbim ruyamda gorsem bu ben olamam derdim.. Herseye sukur Allahim ne diyelim ki daha fazla aratma bize

Kizlar bu ebru destanın kitabini aldim içinde buhar varda yapicam bugün ne kadar oturmak gerekiyor bu buharda bilginiz varmı

Ben neden olamiyorum peki sogan kuru de yaptim testte yaptim negatif 2 gun gecti valla nedir bu dertler .. Sevinsekmi uzulsekmi.. Bosver canim en azindan adet oldun yeni bi au basladin bu ay olur nasipse. OIlsak dert olamasak dert
Bir umut olmaz mı insanın içinde. Ama yok..

Kızlar zeytin yağı ve incir kürü duydum bugün tv de oda %90 sonuç veriyormuş bu ay da ona başlıycam sogan dan bi fayda göremedik iki yıldır negatif sonuç görmekten tükendim bittim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminn..

Kızlar ben hamile kaldım ama değerim düşük. Doktor dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum... benim için dua edin ...

Kızlar ben hamile kaldım ama değerim düşük. Doktor dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum... benim için dua edin ...
Daha yenidir insallah canim. Benimde dusuktu kimyasal demisti doktor herseyden korkar olduk hamile kalmaktan bile.. Yukselir insallah korkma

Bir umut olmaz mı insanın içinde. Ama yok..
Bende oyleyim canim diyorumki bu ay hamile olabilirmiyim sonra durup durup dusunuyorum diyorum ki ben mi hih saka gibi ben anca dusuk yaparim hamilelik bana yakismaz bile su saatten sonra sonra elim karnima gidiyo yikim basliyo orda agla agla artik mafoldum vucudumda yaralar cikti uzuntuden.. Allah bizede nasip etsin insallah hayirlisiyla cok zormus

Ben eşime veriyorum zeytinyağlı incir gecen ay bende yedim bende adet gecikmesi oldu prolaktin yüksekti en son testimde prolaktini yukseltiyor

Slm kızlar bnm adetim 6 gün gecikti bugün kan sonuçlarımı aldım negatif acaba şimdi yapsam soğan kürünü adeti söker mi olur mu dersiniz

Selam kizlar
Bilmiyorum herkez cok guveniyo sogan kurune ama bakalim bende nasil etki yapacak 10 gundur kullaniyorum ama bende adet duzensizligi var yumurtaliklarim gelismiyo cok kucuk klomenle bile buyumedi incir kurunu yapmayi dusundum ama pko olanlara onermiyo saracoglu bilmiyorum bende sastim ortada insalllah bu sogan kurunun bir faydasi olur allah buyuktur hicbir kulunu darda koymaz vakti ve zamanini beklioz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…