• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar pco olup soğan kürü yapıp ertesi ay doktora gidip rahmi tertemiz olmuş olan var mı ?
Mart 2014 de soğan kürü içtim.ardindan testere dişli aslan pençesi nisan 2014 de hamile kaldım.bekarken vardı.evlendim 2.5 yıl sonra hamile kaldım tabi o zmn icmemistim

Mart 2014 de soğan kürü içtim.ardindan testere dişli aslan pençesi nisan 2014 de hamile kaldım.bekarken vardı.evlendim 2.5 yıl sonra hamile kaldım tabi o zmn icmemistim
Gozunuz aydin diyelim tekrar ama sunu sormak istiyorum bende ictim sogan suyu kist icin biteli 5 gun oldu . 3 gundurde aslanpencesi iciyorum ama mide bulantisindan yatamiyorum gece ama dokunuyo mu bana bisey onerir misiniz

Gozunuz aydin diyelim tekrar ama sunu sormak istiyorum bende ictim sogan suyu kist icin biteli 5 gun oldu . 3 gundurde aslanpencesi iciyorum ama mide bulantisindan yatamiyorum gece ama dokunuyo mu bana bisey onerir misiniz
Teşekkür ederim.Darısı sizlere ins.hangi zaman aralığında içiyorsun.ben öğlen içiyordum yaşamadım mide bulantısı aç icersenizde olabilir mide bulantısı.oglen yemekden 30 dk sonra icin

Ameliyat olacagini ogrenen kist ve miyomlarindan dolayi sadece 3 gun uygulayip ameliyat gunu olan kontrolde hersey duzelmis ameliyata gerek kalmamis insanlar gordum canim icini ferah tut. Allahin dedigi olur. Sifayi Allahtan beklemek lazim sogan sadece vesile.. Insallah bizede fayda eder. Bir kac gunun var kontrole haber veririm kistim var benimde
Amin canım İnşallah senin de Yok olmustur canım güzel haberlerini bekliyorum

Sakin boyle dusunme bende oyle dusunuyordum sanssizimdir diyordum by Hamile olanlar ne kadar sansli diyordum ama oyle degil boyle dusunme olucak seninkide hic merak etme olucakkkk bu kadar sende anne adayisin anneligede layiksin
Çok teşekkür ederim canımmmm bekliyorum işte bat geçti 2 gün. Kanda negatif çıktığı için test yapamıyorum korkuyorum..

Kızlar yardım edin bişey anlamadım. Çok düşükmüş hamile olma ihtimalimde düşük müş anlayan var mı??

Eklentiler

• IMG_2945.webp
    IMG_2945.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar soğan kürü ikinci ayını uyguluycam hangi gün başlamam lazım acaba adete 10gün kalan10 gün duymuştum doğru mu.yumurtaya faydası nasıl olucak adete 10gün kala ki

Ben neden olamiyorum peki sogan kuru de yaptim testte yaptim negatif 2 gun gecti valla nedir bu dertler .. Sevinsekmi uzulsekmi.. Bosver canim en azindan adet oldun yeni bi au basladin bu ay olur nasipse. OIlsak dert olamasak dert :kızgın:

Back