• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Lütfen bilgisi olan bişey yazabilir mi çok kötüyüm. Reglimden bikaç gün önce kan testi yaptırdım 54.03 çıktı. Ertesi gün 56.58 çıktı. Bugünde 57.52 çıktı. Doktor pazartesi gel dış gebelik olabilir bormal değil bu dedi. Normale dönen var mı bu durumda olup yoksa düşük yada dış gebelik mi acaba

Ark
Herkese merhabalar bizde yaklsik 5 aydir istiyorduk ocak ayinda adet olduktan sonra sogan kurunu denedim 15 gun sabah aksam ilik olarak ictim subat ayinda adetim cok cok az oldu bu ay da adetim 1 gun gecikince test yaptim pozitif kan testi de ayni sekilde ama cok kucuk olsgu icin henuz keseyi goremedik insallah onu da goruruz bende pko rahatsizligi var o yuzden denicem ve olursa yazicam diye karar vermistim hersey Allahtan tabii ama bize de birsey dusuyorsa yapayim dye dusunmustum allah herkesin gonlune gore versin mutlaka denemenizi oneririm
arkadaşım içime kurt düşürdün bende kür yaptım benimde adetim 3 gün çok az leke aralıklarla geldi bugün adet biteli Bi hafta oldu bugün kahve leke geldi.senin de bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bize de dua et canım

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Mrb bende 1 bucuk iyildir evliyim doktorlar esimede banada hicbir sorun sıkıntı yok diyor iltihap yok kist yokk hormonlr iyi diyoo klonen verdi 5 ay kullandim igme vermedi ama olumlu sonuc alamadim sogan kurunu denesemmi acaba doktor deneme dedi bi sıkıntı yok ne diye denicen dedii bende oyle bekliyorum olsun diye.ama stresle bekliyorum sizce ne yapmaliyim.

Mrb arkadaslar bende 1 bucuk yildir evliyim doktorlar esimede banada hicbir sorun sıkıntı yok diyor iltihap yok kist yokk hormonlr iyi diyoo klonen verdi 5 ay kullandim igme vermedi ama olumlu sonuc alamadim sogan kurunu denesemmi acaba doktor deneme dedi bi sıkıntı yok ne diye denicen dedii bende oyle bekliyorum olsun diye.ama stresle bekliyorum sizce ne yapmaliyim.

Lütfen bilgisi olan bişey yazabilir mi çok kötüyüm. Reglimden bikaç gün önce kan testi yaptırdım 54.03 çıktı. Ertesi gün 56.58 çıktı. Bugünde 57.52 çıktı. Doktor pazartesi gel dış gebelik olabilir bormal değil bu dedi. Normale dönen var mı bu durumda olup yoksa düşük yada dış gebelik mi acaba
Canim saglikli degil iki katina cikmasi lazim degerler 50 ise diger gun 100 diger 200 olmadi lazim dusmus ya kimyasal gebeliktir ya da dusuk yapiyosun.cok gecmis olsun bilgilendir bizi

Ayyy kizlar nolur yardim edin:rolleyes::rolleyes: az once afedersiniz camasirimda islaklik hissettim lavaboya kontrole gittim anaa camasirda boyle buyukce bisey mideniz bulanmasin nolur baska turlu anlatamam boyle bir yemek kasigi beyaz peynir dusunun kalip gibi dusmus sanki ve hafif sari camasirimda oynattim eziliyo boyle ayy igrencc :KK42: adette olmadim koku yok bisey yok bakiyorum simdi 2 dakka bir sildikce yine geliyo ondan bayilcam. Sogan kuru biteli 10 gun oldu bu nedir yaa:oha:

Ayyy kizlar nolur yardim edin:rolleyes::rolleyes: az once afedersiniz camasirimda islaklik hissettim lavaboya kontrole gittim anaa camasirda boyle buyukce bisey mideniz bulanmasin nolur baska turlu anlatamam boyle bir yemek kasigi beyaz peynir dusunun kalip gibi dusmus sanki ve hafif sari camasirimda oynattim eziliyo boyle ayy igrencc :KK42: adette olmadim koku yok bisey yok bakiyorum simdi 2 dakka bir sildikce yine geliyo ondan bayilcam. Sogan kuru biteli 10 gun oldu bu nedir yaa:oha:
Banada oldu 2 hafta önce cnm

Kızlar günaydın adetin 25.günü 6 mart 9 mart arası 3 gün lekelenme gibi birazcık fazla da olabilir adet oldum dedim ama dün akşam kahverengi leke geliyo sandım ama resmen adet oluyorum bu nasıl bişey ya:110:

Kızlar günaydın adetin 25.günü 6 mart 9 mart arası 3 gün lekelenme gibi birazcık fazla da olabilir adet oldum dedim ama dün akşam kahverengi leke geliyo sandım ama resmen adet oluyorum bu nasıl bişey ya:110:
Neden ki canim acaba kist mi vardi sogan kuru filan yaptin mi

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Sogan kuru etkisi varmi bilmiyorum ama pkolu bir bayanim evlenmeden once sogan kuru yapiyodum iciyodum yanisirs bayan cayi corekotlu bal ve d.k hapi kullaniyodum dugunume 1 ay kala s.k hapini biraktim ve 19 agustos adetimi gordum eylulde evlendim ve hemen hamile kalmisim suan 26.3 gunluk felan hamileyim :-)

Sogan kuru etkisi varmi bilmiyorum ama pkolu bir bayanim evlenmeden once sogan kuru yapiyodum iciyodum yanisirs bayan cayi corekotlu bal ve d.k hapi kullaniyodum dugunume 1 ay kala s.k hapini biraktim ve 19 agustos adetimi gordum eylulde evlendim ve hemen hamile kalmisim suan 26.3 gunluk felan hamileyim :-)
Masallah gozunuz aydin Allah tamamina erdirsin . bana da doktor pko dedi ama tam uymuyorum gibi tek sikayetim gecen ay bi tane kistim vardi omrumde ilk defa oldu adetlerim duzenlidir kafam karisti kist olinca hemen pko mu oluyo canim

Masallah gozunuz aydin Allah tamamina erdirsin . bana da doktor pko dedi ama tam uymuyorum gibi tek sikayetim gecen ay bi tane kistim vardi omrumde ilk defa oldu adetlerim duzenlidir kafam karisti kist olinca hemen pko mu oluyo canim
Canim bendede kist yoktu kistle miyom farkli seylerdir yumurtaliklarda miyomlar oluyor rahmim temizdi. Kan testi degerlerimde testosteronla lh degerim cok kotuydu testosteron seviyem 975 felandi ve erkeklerin bile 600 felan oluyormus bayanlarin 45felan dr cocuk icin tedavi gormen gerekir cok uzun surer degerlerin cok kotu demisti halbuki killanma bile yoktu bende. 6 ayda 1 adet goruyordum evlenincede o yuzden bebek oldugunu dusunmemistim tarlusal icmistim adetimi soksun diye baktim yine adet gormuyorum oyle ogrendim.

Back