• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya kızlar bişey sorucam yine. Ben soğan kürü dört gündür yapıyorum ama sabahları tek içebiliyorum aksam midem almıyor yaa. 15 gün sabah içsem de fayda eder mi. Bu sabah bile içerken fena oldum yaa ağlayacaktım

Ya kızlar bişey sorucam yine. Ben soğan kürü dört gündür yapıyorum ama sabahları tek içebiliyorum aksam midem almıyor yaa. 15 gün sabah içsem de fayda eder mi. Bu sabah bile içerken fena oldum yaa ağlayacaktım
Olur canım neden olmasın zorlama kendini bence

Bu arada benim dün adet olmam gerekiyordu olmadım kan tahlili negatif çıktığı için umutlu değilim aslında ama neden olmadım bilmiyorum

Test icin cok erken biraz daha bekleyin soyledikleriniz regl belirtisine de hamilelik belirtisine de benziyor ins hamilesinizdir ama bekleyin
2 kez test yaptım negatif çıktı adet günüme 2-3 gün var. Yumurtlama dönemimden beri kahverengi akıntım var 2 gündür fosforlu sarı akıntım var çok az az. Göğüs çevrem değilde uçları acıyo sadece. Sizce hamilelik belirtisimi bunlar?

2 kez test yaptım negatif çıktı adet günüme 2-3 gün var. Yumurtlama dönemimden beri kahverengi akıntım var 2 gündür fosforlu sarı akıntım var çok az az. Göğüs çevrem değilde uçları acıyo sadece. Sizce hamilelik belirtisimi bunlar?
Canim bende kist vardi dediklerini aynen yasadim olabilir belki

Ben de çalıştığım için sadece akşamları içebiliyodum bu yüzden 20 gün yaptım aadece akşamları.

Adetinin geçmesini bekle canım bence. Benim de göğüs uçlarım hassas olduğunda adete girmiştim ama senin hamileliktir inşallah.

Kist olunca göğüs uçlarımı acır
Benim gogus uclarim kopacak gibiydi ve gogusum tas gibi olmustu kiyafet giyerken dokunamiyordum kasiklarimda batma oluyordu gobegimde batma vardi mide bulantisi ates basmasi ve hic bir adetimde bunlari yasamam herkes hamilesin dedi uctum havalara ama gidince nurtopu gibi bi kist gorundu.. Insallah seninki hamileiktendir. Negatif cikti diyince soyledim canim. Bende sogan kuru yaptim kist icin adet olmayi bekliyorum simdi

Ki
Benim gogus uclarim kopacak gibiydi ve gogusum tas gibi olmustu kiyafet giyerken dokunamiyordum kasiklarimda batma oluyordu gobegimde batma vardi mide bulantisi ates basmasi ve hic bir adetimde bunlari yasamam herkes hamilesin dedi uctum havalara ama gidince nurtopu gibi bi kist gorundu.. Insallah seninki hamileiktendir. Negatif cikti diyince soyledim canim. Bende sogan kuru yaptim kist icin adet olmayi bekliyorum simdi
kist hamile kalmaya engelmi peki

Kestim ben artık :'( gözüme bir gram uyku girmedi ağlamaktan başım çatlycak artık. Napalım be güzelim anneliğe layık değilmişiz demek. Rabbim nasip etmiyorsa bir bildiği vardır layık görmüyordur :'(

Sakin boyle dusunme bende oyle dusunuyordum sanssizimdir diyordum by Hamile olanlar ne kadar sansli diyordum ama oyle degil boyle dusunme olucak seninkide hic merak etme olucakkkk bu kadar sende anne adayisin anneligede layiksin

Ki

kist hamile kalmaya engelmi peki
Bende engel olmadi ama dusuk yaptirdi iki kere simdi tedaviyle hamile kalcam doktor adetimi bekliyo baslamak icin. Ama engel olanida var olmayip dusuk yaptiranida. O yuzden tahlillerine baktir canim ultrasonda bi baktir adet olursan biseyin yoksa bile yinede insanin kendi vucudunu bilmesi aklinda soru isareti kalmamis iyidir. Ben evlendim 6 ay hic biseyim yoktu olmamasina ragmen her adetimde gider baktirirdim bisey varmi diye 7.ayda kist oldugunu ogrendim birden cikti ugrasiyorum simdi ama daha basindayim cok yeni kendi cabamla iyikide ilerlemeden gittim dedim

Kızlar bugün adetimin 12. Günü bikaç gündür su gibi akinti oluyor neden olabilir
Bende sogan suyu ictim kur bitti 4 gundur ve 5 gundur afedersin durduk yere islaniyorum diyorumki aha altimi islattim sadece su oluyo anlamadim gitti ama gidip kontrol ediyorum sadece islanmis biraz bi kac damla.. Anlamayamadim bende

Bende sogan suyu ictim kur bitti 4 gundur ve 5 gundur afedersin durduk yere islaniyorum diyorumki aha altimi islattim sadece su oluyo anlamadim gitti ama gidip kontrol ediyorum sadece islanmis biraz bi kac damla.. Anlamayamadim bende
Canim sogan suyunu kullanirken akintin oldu mu benim 6. Gunum fakat hicbir degisiklik yok acaba fayda etmiyor mu

Back