- 28 Nisan 2015
- 342
- 181
- 53
- 34
Yok mu yardımcı olabilecek ?Arkadaşlar soğan kürü ikinci ayını uyguluycam hangi gün başlamam lazım acaba adete 10gün kalan10 gün duymuştum doğru mu.yumurtaya faydası nasıl olucak adete 10gün kala ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mu yardımcı olabilecek ?Arkadaşlar soğan kürü ikinci ayını uyguluycam hangi gün başlamam lazım acaba adete 10gün kalan10 gün duymuştum doğru mu.yumurtaya faydası nasıl olucak adete 10gün kala ki
Canim bu zaten pko olanlar icin bi kurSelam kizlar
Bilmiyorum herkez cok guveniyo sogan kurune ama bakalim bende nasil etki yapacak 10 gundur kullaniyorum ama bende adet duzensizligi var yumurtaliklarim gelismiyo cok kucuk klomenle bile buyumedi incir kurunu yapmayi dusundum ama pko olanlara onermiyo saracoglu bilmiyorum bende sastim ortada insalllah bu sogan kurunun bir faydasi olur allah buyuktur hicbir kulunu darda koymaz vakti ve zamanini beklioz iste
Hepimizin kaderi ayni demek.. bende ağladım günlerce üzüntüden hastalandım daha adet olmadan. Adet olunca yine aynı şeyleri yaşadım. Üzüntü mutsuzluk umutsuzluk...Bende oyleyim canim diyorumki bu ay hamile olabilirmiyim sonra durup durup dusunuyorum diyorum ki ben mi hih saka gibi ben anca dusuk yaparim hamilelik bana yakismaz bile su saatten sonra sonra elim karnima gidiyo yikim basliyo orda agla agla artik mafoldum vucudumda yaralar cikti uzuntuden.. Allah bizede nasip etsin insallah hayirlisiyla cok zormus
Aslinda herkes diyoki kac yil olmadi doktor doktor ilac ilac gezdik sonra umudu kesrik olmuyo diye baska seylerle ugrastik ikinci ay hamile kaldik . bunu diyen sayisiz insan var galiba bizim psikolojik bu durum. Anlamadim ki ne yapsak. Bir gunu var onu bekliyo insallahHepimizin kaderi ayni demek.. bende ağladım günlerce üzüntüden hastalandım daha adet olmadan. Adet olunca yine aynı şeyleri yaşadım. Üzüntü mutsuzluk umutsuzluk...
C
Canim bu zaten pko olanlar icin bi kur
Keşke bizde başka şeylerle uğraşıp aklımızdan çıkarabilsek. Belki o zaman olur..Aslinda herkes diyoki kac yil olmadi doktor doktor ilac ilac gezdik sonra umudu kesrik olmuyo diye baska seylerle ugrastik ikinci ay hamile kaldik . bunu diyen sayisiz insan var galiba bizim psikolojik bu durum. Anlamadim ki ne yapsak. Bir gunu var onu bekliyo insallah
kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Yok mu yardımcı olabilecek ?
Sen adetin 10 gün kala başladınmı tekrar soğan kürüne ben geçen ay yaptım 15 günde gecikme oldu bende ya yapsammı tekrarMerak edenler için
Sen adetin 10 gün kala başladınmı tekrar soğan kürüne ben geçen ay yaptım 15 günde gecikme oldu bende ya yapsammı tekrar
Yanlış bilgi vermiyim ama bildigim kadariyla ikincisini adete 10 gün kala yapıcaksın senin 1 nisanda adet olman lazım 20 martta başlaman gerekiyorCanim ben geçen ay tarihlerim belli olmadığı için 14şubatta başladm 15gün yptm 1mart-7mart regl oldm. 14martta tekrar başladım. Doğru mu ypıyorum?
Başlamışsın artık 10 gün devam et inşaallah Rabbim isteyen herkese icinde bizlerede hayirlı sağlıklı evlatlar nasip etsinYanlış bilgi vermiyim ama bildigim kadariyla ikincisini adete 10 gün kala yapıcaksın senin 1 nisanda adet olman lazım 20 martta başlaman gerekiyor
Ahh inşallah canim. Bide herkes soruyo bebek yokmu diye. Henüz düşünmüyorö diye geçiştiriyorum. İnşlh hepimize nasip olur yakın zamandaBaşlamışsın artık 10 gün devam et inşaallah Rabbim isteyen herkese icinde bizlerede hayirlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bendede öyle herkes kendi kafasına göre soruyor o kadar çok densiz varki etrafta düşüncesiz bencil o yüzden bu tür konular yüzden hadsiz insanlardan dolayı kalabalık ortama girmiyorum artıkAhh inşallah canim. Bide herkes soruyo bebek yokmu diye. Henüz düşünmüyorö diye geçiştiriyorum. İnşlh hepimize nasip olur yakın zamanda
bilerek soruyolar zevk aliyolar galiba canım ben artık oyle dusunmeye basladim :/Bendede öyle herkes kendi kafasına göre soruyor o kadar çok densiz varki etrafta düşüncesiz bencil o yüzden bu tür konular yüzden hadsiz insanlardan dolayı kalabalık ortama girmiyorum artık
Incir kuru cok iyimis o da prolaktin horm.yukseltiyomus ben kullanamadim yuksek zaten.bide bal tarcin corek otunu arastir canimZaten canim once Allah sonrada bitkisel kurler umudumu yitirmedim hic sanki hic olmayacak gibi gelmiyor bana insallah faydasi olur ...
Peki canim yumurtaliklarin buyumesi ve cogalmasi icin bildiginiz baska kur var mi