- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
Haftayı beklemene gerek yok cnm 2 günde 2 kat artıyorsa saglıklı bir gebeliktir belirtilerin varmı pekiİşte şuan heycanlandımmmm ikinci kan testi yaptırmalımıyıö sizce? Haftaya gel dedi beklemelimiyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftayı beklemene gerek yok cnm 2 günde 2 kat artıyorsa saglıklı bir gebeliktir belirtilerin varmı pekiİşte şuan heycanlandımmmm ikinci kan testi yaptırmalımıyıö sizce? Haftaya gel dedi beklemelimiyim?
Göğüs uçlarm acıyo kahverengi lekelenmem vardı sonra sarıya döndü. Kasıklarım atıyo pıt pıt. Bunlar şimdilikHaftayı beklemene gerek yok cnm 2 günde 2 kat artıyorsa saglıklı bir gebeliktir belirtilerin varmı peki
Bende merak ediyorum bunuArkadaşlar soğan kürü ikinci ayını uyguluycam hangi gün başlamam lazım acaba adete 10gün kalan10 gün duymuştum doğru mu.yumurtaya faydası nasıl olucak adete 10gün kala ki
Ben neden olamiyorum peki sogan kuru de yaptim testte yaptim negatif 2 gun gecti valla nedir bu dertler .. Sevinsekmi uzulsekmi.. Bosver canim en azindan adet oldun yeni bi au basladin bu ay olur nasipse. OIlsak dert olamasak dertAdet oldum ben
Bende geçen ay yaptim soğan kurunu 11 gün geçti belkiBen neden olamiyorum peki sogan kuru de yaptim testte yaptim negatif 2 gun gecti valla nedir bu dertler .. Sevinsekmi uzulsekmi.. Bosver canim en azindan adet oldun yeni bi au basladin bu ay olur nasipse. OIlsak dert olamasak dert
Olabilir etki etmistir hayirlisi olsun artik canim ne diyim ki o kadar yoruldum ki arrik 2 yildir isyan etmiyorum ama dusukler testler doktorlar kistler aman yarabbim ruyamda gorsem bu ben olamam derdim.. Herseye sukur Allahim ne diyelim ki daha fazla aratma bizeBende geçen ay yaptim soğan kurunu 11 gün geçti belki
Bir umut olmaz mı insanın içinde. Ama yok..Ben neden olamiyorum peki sogan kuru de yaptim testte yaptim negatif 2 gun gecti valla nedir bu dertler .. Sevinsekmi uzulsekmi.. Bosver canim en azindan adet oldun yeni bi au basladin bu ay olur nasipse. OIlsak dert olamasak dert
Daha yenidir insallah canim. Benimde dusuktu kimyasal demisti doktor herseyden korkar olduk hamile kalmaktan bile.. Yukselir insallah korkmaKızlar ben hamile kaldım ama değerim düşük. Doktor dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum... benim için dua edin ...
Bende oyleyim canim diyorumki bu ay hamile olabilirmiyim sonra durup durup dusunuyorum diyorum ki ben mi hih saka gibi ben anca dusuk yaparim hamilelik bana yakismaz bile su saatten sonra sonra elim karnima gidiyo yikim basliyo orda agla agla artik mafoldum vucudumda yaralar cikti uzuntuden.. Allah bizede nasip etsin insallah hayirlisiyla cok zormusBir umut olmaz mı insanın içinde. Ama yok..
Ben eşime veriyorum zeytinyağlı incir gecen ay bende yedim bende adet gecikmesi oldu prolaktin yüksekti en son testimde prolaktini yukseltiyorKızlar zeytin yağı ve incir kürü duydum bugün tv de oda %90 sonuç veriyormuş bu ay da ona başlıycam sogan dan bi fayda göremedik iki yıldır negatif sonuç görmekten tükendim bittim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminn..
İnşallah canım bana dus et olur mu.. çok korkuyorum berbat bi durumdayımDaha yenidir insallah canim. Benimde dusuktu kimyasal demisti doktor herseyden korkar olduk hamile kalmaktan bile.. Yukselir insallah korkma
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum