- 25 Aralık 2016
- 289
- 171
- 23
- 31
Eder canim niye etmesin herkese sifa olmus bizede olur insallah bende gitcem bi kac gunum kaldi haber veririm. Akintimda oyle yumurta aki gibi olur diyenler oldu ama bende olmadi sanki altimi islatiyorum gibi hos oldu su vardi sadece bide sari kremsi bi akinti oldu kur bitti o da bittiCanim sogan suyunu kullanirken akintin oldu mu benim 6. Gunum fakat hicbir degisiklik yok acaba fayda etmiyor mu
Bende suanlik hicbisey yok canim o yuzden moralim bozuldu biraz insallh iyi haberlerini bekliyorumEder canim niye etmesin herkese sifa olmus bizede olur insallah bende gitcem bi kac gunum kaldi haber veririm. Akintimda oyle yumurta aki gibi olur diyenler oldu ama bende olmadi sanki altimi islatiyorum gibi hos oldu su vardi sadece bide sari kremsi bi akinti oldu kur bitti o da bitti
Canim saracoglu videolarinda adet bitiminin 2.gunu baslayin diyo. Adetin bitsin bir gun dur diger gun bssla bende oyle basladim yarin adet olmam lazim kistim vardi sabirsizlikla bekliyorum sonucuMerhaba arkadaslar sogan kuru nezaman baslanir diye arastirirken sizi buldum biraz goz gezdirdimde cok fazla yazi var haliyle hepsini okuyamadim
Bilen arkadaslar yardimci olurmusunuz Adet bitimindemi baslaniyor sogan kurune yoksa adetten 7 gun sonrami yani yumurtlama gunu
Adetin 4. Gunundeym su anda
Ameliyat olacagini ogrenen kist ve miyomlarindan dolayi sadece 3 gun uygulayip ameliyat gunu olan kontrolde hersey duzelmis ameliyata gerek kalmamis insanlar gordum canim icini ferah tut. Allahin dedigi olur. Sifayi Allahtan beklemek lazim sogan sadece vesile.. Insallah bizede fayda eder. Bir kac gunun var kontrole haber veririm kistim var benimdeKızlar pco olup soğan kürü yapıp ertesi ay doktora gidip rahmi tertemiz olmuş olan var mı ?
Mart 2014 de soğan kürü içtim.ardindan testere dişli aslan pençesi nisan 2014 de hamile kaldım.bekarken vardı.evlendim 2.5 yıl sonra hamile kaldım tabi o zmn icmemistimKızlar pco olup soğan kürü yapıp ertesi ay doktora gidip rahmi tertemiz olmuş olan var mı ?
Gozunuz aydin diyelim tekrar ama sunu sormak istiyorum bende ictim sogan suyu kist icin biteli 5 gun oldu . 3 gundurde aslanpencesi iciyorum ama mide bulantisindan yatamiyorum gece ama dokunuyo mu bana bisey onerir misinizMart 2014 de soğan kürü içtim.ardindan testere dişli aslan pençesi nisan 2014 de hamile kaldım.bekarken vardı.evlendim 2.5 yıl sonra hamile kaldım tabi o zmn icmemistim
Teşekkür ederim.Darısı sizlere ins.hangi zaman aralığında içiyorsun.ben öğlen içiyordum yaşamadım mide bulantısı aç icersenizde olabilir mide bulantısı.oglen yemekden 30 dk sonra icinGozunuz aydin diyelim tekrar ama sunu sormak istiyorum bende ictim sogan suyu kist icin biteli 5 gun oldu . 3 gundurde aslanpencesi iciyorum ama mide bulantisindan yatamiyorum gece ama dokunuyo mu bana bisey onerir misiniz
Amin canım İnşallah senin de Yok olmustur canım güzel haberlerini bekliyorumAmeliyat olacagini ogrenen kist ve miyomlarindan dolayi sadece 3 gun uygulayip ameliyat gunu olan kontrolde hersey duzelmis ameliyata gerek kalmamis insanlar gordum canim icini ferah tut. Allahin dedigi olur. Sifayi Allahtan beklemek lazim sogan sadece vesile.. Insallah bizede fayda eder. Bir kac gunun var kontrole haber veririm kistim var benimde
Çok teşekkür ederim canımmmm bekliyorum işte bat geçti 2 gün. Kanda negatif çıktığı için test yapamıyorum korkuyorum..Sakin boyle dusunme bende oyle dusunuyordum sanssizimdir diyordum by Hamile olanlar ne kadar sansli diyordum ama oyle degil boyle dusunme olucak seninkide hic merak etme olucakkkk bu kadar sende anne adayisin anneligede layiksin
Belki de ondandırBen bir haftadan fazla gecti sonra oldum yaa mevsim değişikliğine yorumluyorum ben ...
Gebesiniz çok düşük değil değeriniz kaç gün geçti adetinizKızlar yardım edin bişey anlamadım. Çok düşükmüş hamile olma ihtimalimde düşük müş anlayan var mı??
Kızlar yardım edin bişey anlamadım. Çok düşükmüş hamile olma ihtimalimde düşük müş anlayan var mı??
Geçmedi adetim 2 gün var dahaGebesiniz çok düşük değil değeriniz kaç gün geçti adetiniz
Sağlık ocağında hekim söyledi. Haftaya tekrar gel dedibenimde geçen hafta 43.2 çıkmıştı hamilesin dedi doktor direk. size hamilelik ihtimalinin düşük olduğunu kim söyledi?
Gayet normal değerin cnm sıkma canınıGeçmedi adetim 2 gün var daha
İşte şuan heycanlandımmmm ikinci kan testi yaptırmalımıyıö sizce? Haftaya gel dedi beklemelimiyim?Gayet normal değerin cnm sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?