- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
Oyle olmali gunasiri ovulasyon zamaninda ard arda da olabilirKızlar soğan kürünü uygularken 2güne bir mi ilişki oldu??????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle olmali gunasiri ovulasyon zamaninda ard arda da olabilirKızlar soğan kürünü uygularken 2güne bir mi ilişki oldu??????
Amin canım şifa olsun inşallahE
Evet canim mecbur iciyorum simdi elimde ikinci bardak sabahki daha aciydi bu daha iyi gibi. Allah yardimcimiz olsun
Bende yeni aldım okuyorum içinde kur ve buhar var kurü bidahaki adette yapicam inşKızlar ebru destan inan'in (eski manken) 'yanlız degiliz' isimli kitabını alıp okuyun derim.almadim, ancak Instagram sayfasında alıp okuyan insanların hamilelik ile sonuçlanan geri bildirimleri var.size de yolunuzda ışık olur insallah
Alanlar bize de anlatsin yaa nerden ne bulup yapacagimizi sasiryozBende yeni aldım okuyorum içinde kur ve buhar var kurü bidahaki adette yapicam inş
Canım her gün taze yap bence daha iyi.tabi benim düşüncem bu.nasil soğan kurunde her seferinde taze yapılıyor öyle..Sonuçta kürMerhaba kızlar ben incir ve havuç kürü yapıyorum . 1. Günüm ama Saraçoğlu bi videoda dolapta 2 gün kalır demiş bi videoda o gün hepsini bitirin demiş. Napıcam lütfen yardım edin
İnstagramdan sayfasını takip et diyeceğim ama tabi insanlar içinde hangi kürler var neler yazar bilgi vermez haliyle..En iyisi canım kitabı al oku derim.dene kurlerini herşey Allah'tan.bir bayan 5 cm lik cikilota kisti varmış kitapta neyi denediyse,ebru hanıma hamileyim diye yazmış.ebru hanım da sayfasında paylaşmış.Alanlar bize de anlatsin yaa nerden ne bulup yapacagimizi sasiryoz
Soğan kürü yaptım ama sonuç olumsuz oldu. Doktor yumurtaların çatlamıyor dedi hem pkos var. Şimdi de incir +havuca başladım. Çok teşekkür ederim canım ben Yatıncaya kadar elimdekini bitireyim o zamanCanım her gün taze yap bence daha iyi.tabi benim düşüncem bu.nasil soğan kurunde her seferinde taze yapılıyor öyle..Sonuçta kür
İnşallah canım gönlünce olsun şifa olsun insBende yeni aldım okuyorum içinde kur ve buhar var kurü bidahaki adette yapicam inş
Yanlız ölçü ne yazıyorsa sitesine gir bak canım İbrahim saracoglunun, o miktar kadar iç.rast gelsin insallahSoğan kürü yaptım ama sonuç olumsuz oldu. Doktor yumurtaların çatlamıyor dedi hem pkos var. Şimdi de incir +havuca başladım. Çok teşekkür ederim canım ben Yatıncaya kadar elimdekini bitireyim o zaman
Tamam Can'ım çok teşekkürlerYanlız ölçü ne yazıyorsa sitesine gir bak canım İbrahim saracoglunun, o miktar kadar iç.rast gelsin insallah
Canım her kişinin bunyesi bir değil.ben hamileligimde uyku yorgunluk harici pek hatirlamam böyle belirtileri.bence adet olacağın günü bekle,oraya odaklanma derim.herseyin başı stres..İnşallah güzel haberlerini duyacagimiz günlerde gelsinKizlar merhaba bisey soracagim ozellikle hamile olan arkadaslarim normalde sadece adet olacagim gun agrilarim olurdu suan bi hafta varken adet belirtileri basladi ve asiri bel ve bacak agrim var hamilelik belirtisi olabilir mi
Bir tane kür var 3 tane ot kaynatip adetin ilk günü içmeye başliyosun bide maydanoz süt rakı su kaynatıp buharina oturmak gerekiyorAlanlar bize de anlatsin yaa nerden ne bulup yapacagimizi sasiryoz
Inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sagliklı evlatlarİnşallah canım gönlünce olsun şifa olsun ins