• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet sağlıklı olanı 2 günde bir ilişki. Çünkü hergün olursa sperm kalitesi düşermiş bunu hep doktorlar söylüyor

Evet sağlıklı olanı 2 günde bir ilişki. Çünkü hergün olursa sperm kalitesi düşermiş bunu hep doktorlar söylüyor

Merhaba daha oncede yazmistim sogan kuru yaptim bu ay 15 gun ve ayni zamanda ovilasyon testite kullandim benim adetim duzensizdir ve doktora gittigimde yumurtaliklarimin catlamadigink soyledi onun icin sogan kuru yaptim ve bugun adetim 21. Gunu ovilasyon testinde hic olmadigo kadar ikinci cizgi koyu cikti ben cok umitlendim cunku 3 aydir ilk defa bukadar koyu cizgi gordum ve bunu sogan kurune bagliyorum ve birde cok dua ettim hep rabbimden istedim ve suan mutluluktan agliyorum resmen allahim sana sukurler olsun insallah bu ay gebelik haberimi alirim allah hic birimizin kucagini bos birakmasin isteyen hekese versin sizede bir umut olur diye yaziyorum

Kızlar ebru destan inan'in (eski manken) 'yanlız degiliz' isimli kitabını alıp okuyun derim.almadim, ancak Instagram sayfasında alıp okuyan insanların hamilelik ile sonuçlanan geri bildirimleri var.size de yolunuzda ışık olur insallah

Kizlar merhaba bisey soracagim ozellikle hamile olan arkadaslarim normalde sadece adet olacagim gun agrilarim olurdu suan bi hafta varken adet belirtileri basladi ve asiri bel ve bacak agrim var hamilelik belirtisi olabilir mi

Kızlar ebru destan inan'in (eski manken) 'yanlız degiliz' isimli kitabını alıp okuyun derim.almadim, ancak Instagram sayfasında alıp okuyan insanların hamilelik ile sonuçlanan geri bildirimleri var.size de yolunuzda ışık olur insallah
Bende yeni aldım okuyorum içinde kur ve buhar var kurü bidahaki adette yapicam inş

Merhaba kızlar ben incir ve havuç kürü yapıyorum . 1. Günüm ama Saraçoğlu bi videoda dolapta 2 gün kalır demiş bi videoda o gün hepsini bitirin demiş. Napıcam lütfen yardım edin

Merhaba kızlar ben incir ve havuç kürü yapıyorum . 1. Günüm ama Saraçoğlu bi videoda dolapta 2 gün kalır demiş bi videoda o gün hepsini bitirin demiş. Napıcam lütfen yardım edin
Canım her gün taze yap bence daha iyi.tabi benim düşüncem bu.nasil soğan kurunde her seferinde taze yapılıyor öyle..Sonuçta kür

Alanlar bize de anlatsin yaa nerden ne bulup yapacagimizi sasiryoz:KK43:
İnstagramdan sayfasını takip et diyeceğim ama tabi insanlar içinde hangi kürler var neler yazar bilgi vermez haliyle..En iyisi canım kitabı al oku derim.dene kurlerini herşey Allah'tan.bir bayan 5 cm lik cikilota kisti varmış kitapta neyi denediyse,ebru hanıma hamileyim diye yazmış.ebru hanım da sayfasında paylaşmış.

Canım her gün taze yap bence daha iyi.tabi benim düşüncem bu.nasil soğan kurunde her seferinde taze yapılıyor öyle..Sonuçta kür
Soğan kürü yaptım ama sonuç olumsuz oldu. Doktor yumurtaların çatlamıyor dedi hem pkos var. Şimdi de incir +havuca başladım. Çok teşekkür ederim canım ben Yatıncaya kadar elimdekini bitireyim o zaman

Soğan kürü yaptım ama sonuç olumsuz oldu. Doktor yumurtaların çatlamıyor dedi hem pkos var. Şimdi de incir +havuca başladım. Çok teşekkür ederim canım ben Yatıncaya kadar elimdekini bitireyim o zaman
Yanlız ölçü ne yazıyorsa sitesine gir bak canım İbrahim saracoglunun, o miktar kadar iç.rast gelsin insallah

Arkadaşlar hepinizi çok iyi anlıyorum.umarim herşey gönlünüzce olsun.yardimci olabilecegim biseyler olursa yazın bilgim dahilinde cevap veririm.iyi aksamlar

Kizlar merhaba bisey soracagim ozellikle hamile olan arkadaslarim normalde sadece adet olacagim gun agrilarim olurdu suan bi hafta varken adet belirtileri basladi ve asiri bel ve bacak agrim var hamilelik belirtisi olabilir mi
Canım her kişinin bunyesi bir değil.ben hamileligimde uyku yorgunluk harici pek hatirlamam böyle belirtileri.bence adet olacağın günü bekle,oraya odaklanma derim.herseyin başı stres..İnşallah güzel haberlerini duyacagimiz günlerde gelsin

Back