• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynen canım benim eşim de 31 yaşında baba olma yaşına çoktan geldiler ama hiçbir şey planladığımız istediğimiz gibi olmuyor maalesef çok zorlu bir sınav bu allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor çok yüreğim nasıl yanıyor bi bilsen :KK43:
Anlıyorum seni İnan canım ama ne yapabiliriz ki veren Allah alan Allah dua edebiliriz sadece :(

Arkadaşlar merhaba. Ben 6 aylık evliyim ve pko var. Adetlerim düZensiz. Geceleyin uyurken aşırı mide bulantısından uyanıp acillik oldum ve baya da istifrar ettim daha sonra midem bulantım 3 gündür hiç geçmedi sürekli bulanıyor. Acilde test yapmıyorlarmış iğne yapıp eve yolladılar kaç gündür yemek dahi yiyemiyorum. Akıntımda arttı iyice ama gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor . Yarın hastaneye gidicem ama sizde durumum ne olabilir? Adetim düzensiz ama normal adet döneminde de hasta olmadım hayatımda sadece 3 kez kustum çok nadir yaşadıgım bişey oldugu için korktum açıkçası

Canım bende soğan kürümü bitirdim. Adet olunca kan tahlili yaptıracağım. Değerlerime göre bende testere dişli aslan pençesine başlayacagım
Evet canim sifa olur insallah az once ibrahim saracoglunu dinledim salata yapin bol bol sumak ekleyin pko icin birebir diyo su an sumagi avuc avuc yiyesim var. Sumak genelde yemeklere koyuyorum ama pismeyecekmis . bide onu da dene canim bikac gun sumak ye bakalim ben basladim.kafayi yemeden au cocuklari dogursak bi :halay::halay:

Ben şuan sogan kürunde 3. Gundeyim yani suana kadar 5 kez ictim ama bugun kasiklarim bayagi agridi agriyo benim gibi olan var mi

Merhaba kizlar. Bende yeni qatildim araniza. 3yillik evliyim. Hamile kalamadim. Benimde kistim var. Sogan kuru bugunden uygulamaya basladim. Adetin 14gunu bugun. Gec baslamamisimdir inweALLAH. sizce etkisi olurmu ?

Evet canim sifa olur insallah az once ibrahim saracoglunu dinledim salata yapin bol bol sumak ekleyin pko icin birebir diyo su an sumagi avuc avuc yiyesim var. Sumak genelde yemeklere koyuyorum ama pismeyecekmis . bide onu da dene canim bikac gun sumak ye bakalim ben basladim.kafayi yemeden au cocuklari dogursak bi :halay::halay:
Aynen canimm bencede bir dogursakinsallh sifa olur hepimize

Mrb arkdşlar.. süt maydanoz buharı yaptım ardından 10 gün soğan suyu içtim. Soğan suyu içerken akıntım geldi kahve rengi bi hafta sürdü bitti reglime 1 hafta var. İlk defa yaşadığım bşyi söyliyim kasıklarım sürekli sağ sol pıt pıt atıyo neden olabilir?? Ve göğüs uçlarım ateş gibi sıcak ve acıyo. Regl belirtsimi hamilelik mi düşün düşün sıyırcam. Ben 15 yaşımdan beri senede 2 veya 3 kez regl oluyorm. Kilomda var hamile kalmam mucize. Reglime 1 hafta var test yapmalımıyım beklemelimiyim??

Mrb arkdşlar.. süt maydanoz buharı yaptım ardından 10 gün soğan suyu içtim. Soğan suyu içerken akıntım geldi kahve rengi bi hafta sürdü bitti reglime 1 hafta var. İlk defa yaşadığım bşyi söyliyim kasıklarım sürekli sağ sol pıt pıt atıyo neden olabilir?? Ve göğüs uçlarım ateş gibi sıcak ve acıyo. Regl belirtsimi hamilelik mi düşün düşün sıyırcam. Ben 15 yaşımdan beri senede 2 veya 3 kez regl oluyorm. Kilomda var hamile kalmam mucize. Reglime 1 hafta var test yapmalımıyım beklemelimiyim??
İlaçla regl oldum geçen ay. Soğan kürüne göre vaktinde olursam 1 hafta var. Hiç iki ay üst üste regl olmadım zaten. Test için erken mi ne diosunuz??? 16 şubatta regl olmuştum en son

İlaçla regl oldum geçen ay. Soğan kürüne göre vaktinde olursam 1 hafta var. Hiç iki ay üst üste regl olmadım zaten. Test için erken mi ne diosunuz??? 16 şubatta regl olmuştum en son
Test icin cok erken biraz daha bekleyin soyledikleriniz regl belirtisine de hamilelik belirtisine de benziyor ins hamilesinizdir ama bekleyin

Canım sumak neye faydalı

Kizlar sabah ibrahim saracoglunun sitesini arayip konustum kistim var doktor bana pko dedi dedim. Kur onerdi o da ilk once sogan kuru sonra testere disli aslan pencesi ve sonra corekotu yagi kuru dedi.bunlari gonderirim adresi ver dedi.. Fiyat olarak 195 lira istedi kabul edemedim durumum yok. Ama evde aslanpencesi vardi bugun basladim sabah ictim insallah sifa olur. Tadida aciydi ama yapan varsa bilgi verirmi aci mioluyo bu

Polikistik over olusumunu engelleyen en mukemmel baharat her salataya koymamiz gerekiyormus canim ibrahim saracoglu ove ove bitiremedi . yiyorum bende. Kist olusumunu engelliyomus. Bize de sifa olur insallaha
Aaa ben seviyorum zaten sumağı bol bol yiyelim o zaman :) ne kadar yemek gerekiyor peki belli bir ölçüsü var mı

Kizlar sabah ibrahim saracoglunun sitesini arayip konustum kistim var doktor bana pko dedi dedim. Kur onerdi o da ilk once sogan kuru sonra testere disli aslan pencesi ve sonra corekotu yagi kuru dedi.bunlari gonderirim adresi ver dedi.. Fiyat olarak 195 lira istedi kabul edemedim durumum yok. Ama evde aslanpencesi vardi bugun basladim sabah ictim insallah sifa olur. Tadida aciydi ama yapan varsa bilgi verirmi aci mioluyo bu
ben de içiyorum iki gündür canım acı evet ama
ılık olunca hemen içiyorum midemi bulandırıyor ama şifa olsun diye mecbur ...

Aaa ben seviyorum zaten sumağı bol bol yiyelim o zaman :) ne kadar yemek gerekiyor peki belli bir ölçüsü var mı
Ayy canim seviyosan ne mutlu sifa olsun bir olcusu yok hergun ki salatana sevdigin kadar at muhim olan onu duzenli tuketmekmis. Bende sevmeye calisiyorum:kk77::kk77:

E
ben de içiyorum iki gündür canım acı evet ama
ılık olunca hemen içiyorum midemi bulandırıyor ama şifa olsun diye mecbur ...
Evet canim mecbur iciyorum simdi elimde ikinci bardak sabahki daha aciydi bu daha iyi gibi. Allah yardimcimiz olsun

Back