• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de 22 yaşındayım canım iki buçuk yıllık evliyim ve hiç hamile kalmadım ben de :KK43:
Dr a gittiniz degil mi kizlar bir sorun yoksa kafanizdan biraz olsum bebek dusuncesini uzaklastirin biliyorum cok zor bebek isterken bu dusunceden siyrilmak ama baska seylere yonlendirin kendinizi insallah en dogru hayirli ve kisa zamanda gelsin bebeklerimiz

Kaybettim bitti ya helak oldum isyan etmek istemiyorum ama yeter artık . O kadar iyi anne olacağıma inanıyorum ki etraftaki kötü anneleri gördükçe dayanamıyorum :'(
İsyan etme bak ben de cok sey yasadim once vajinusmus belasi geldi basima yendikten sonra hamile kaldim hemen sonra bi ogrendikki toksoplazma varmis bende riskli alinmali ama size birakiyoruz dediler kurtaja cok karsi bi insanken o donem yasadiklarimdan oturu kurtaj oldum hala icimde ukte keske aldirmasaydim Allah affetsin her gece azap cekmek zor daha sonra toksoplazmadan kurtulma sureci 1 yilda ancak temizlendi hastalik ve sonra cok sukur ikinci gebelik ve yavrum oldu bilemezsin gercekten her seyde hayir var sen hayir dile her zaman dua edicem sana da insallah bebegine kavusursun kisa zamanda meryem suresini mutlaka inanarak oku her gun abdestli iken sadece adet iken farkli biri senin yerine okuyabilir diyolar ama ben reglken meal okumustum vesile olur belki zaten mealini okursan cok etkilenirsin

Dr a gittiniz degil mi kizlar bir sorun yoksa kafanizdan biraz olsum bebek dusuncesini uzaklastirin biliyorum cok zor bebek isterken bu dusunceden siyrilmak ama baska seylere yonlendirin kendinizi insallah en dogru hayirli ve kisa zamanda gelsin bebeklerimiz
Evet gittik canım ilk senemiz dolunca gittik herşey yapıldı tahliller falan ama sorun yok yani pco olduğunu da Aralık ayında yumurta takibi yaptırdığım zaman ögrendim. Neden daha önce söylemediniz dedim ama soylemişizdir dediler devlet hastanesi işte ilgi sıfır ... zaten pco engel değil dedi doktor. şubat ayında tekrar gelirsin yumurta takibi için klomeni o zaman 2ye çıkartırız dediler ama gitmek istemedim ...
üzülüyorum ilgisiz doktor görünce be bir sürü hasta var onlara da üzülüyorum. Soğan kürü yapayım dedim belki kendiliğinden hamile kalırım umuduyla. Bugun başladım tekrar 15 gün içicem inşallah bakalım hayırlısı hepimize nasip etsin rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar .

Eşinde sorun yoksa sen elinden geleni yapmaya çalış. Bende incir kürüne başlıcam yarın. Umudunu kesme çok gençsin daha. Sakın isyan etme sabırlı ol hayırlısı için dua et cnm :anneadayı:
Ediyorum hep ediyorum ama boşuna yani yok işte yok. Eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu.

İsyan etme bak ben de cok sey yasadim once vajinusmus belasi geldi basima yendikten sonra hamile kaldim hemen sonra bi ogrendikki toksoplazma varmis bende riskli alinmali ama size birakiyoruz dediler kurtaja cok karsi bi insanken o donem yasadiklarimdan oturu kurtaj oldum hala icimde ukte keske aldirmasaydim Allah affetsin her gece azap cekmek zor daha sonra toksoplazmadan kurtulma sureci 1 yilda ancak temizlendi hastalik ve sonra cok sukur ikinci gebelik ve yavrum oldu bilemezsin gercekten her seyde hayir var sen hayir dile her zaman dua edicem sana da insallah bebegine kavusursun kisa zamanda meryem suresini mutlaka inanarak oku her gun abdestli iken sadece adet iken farkli biri senin yerine okuyabilir diyolar ama ben reglken meal okumustum vesile olur belki zaten mealini okursan cok etkilenirsin
Hiç değilse sadece bir kere hamile kalsaydım da bilseydim hamile kalabildiğimi. O zaman umudumu hiç yitirmeden beklerdim derdim ki bir kere oldu birdaha neden olmasın. Ama içimde umut kalmadı çünkü hiç ama hiç hissetmiyorum hamile kalacağımı. Diyorsunuz unutmaya çalış falan ama olmuyor ki. Hani bir yandan bişeye inanmak başarmanın yarısıdır ümidini kesme hayal kur düşüncesi bir yandan düşünme aklından çıkar. İkisini de yapamıyorum ki aklımdan da çıkmıyor hayal kurmak da istemiyorum çünkü tükendim hayal kırıklığı yaşamaktan ve de kocaman yaşatmaktan.. :(

Allah razı olsun duaların için belki rabbim senin sesine kulak verir de yüreğimdeki bu yangını söndürür. Hep dilimde dua var her gece her sabah. İsyan etmicem sabretmeye çalışcam :( :(

Hiç değilse sadece bir kere hamile kalsaydım da bilseydim hamile kalabildiğimi. O zaman umudumu hiç yitirmeden beklerdim derdim ki bir kere oldu birdaha neden olmasın. Ama içimde umut kalmadı çünkü hiç ama hiç hissetmiyorum hamile kalacağımı. Diyorsunuz unutmaya çalış falan ama olmuyor ki. Hani bir yandan bişeye inanmak başarmanın yarısıdır ümidini kesme hayal kur düşüncesi bir yandan düşünme aklından çıkar. İkisini de yapamıyorum ki aklımdan da çıkmıyor hayal kurmak da istemiyorum çünkü tükendim hayal kırıklığı yaşamaktan ve de kocaman yaşatmaktan.. :KK43:
Ben de diyordum bir kere hamile kalsaydım da düşük de yapsam üzülmem falan böyle çılgın şeyler de geçiyordu aklımdan yaa çok kötü bişey seni çok iyi anlıyorum canım yaa ama inanıyorum ben olacağına Allah herkesi bişeyle sınar bizi de çocukla sınıyor işte hayırlısı diyoruz zaten demek ki hayırlısı buymuş demekten başka çare Yok ki. Ya hele ben kendimi bir yana atıyorum da eşimin bebek hayali kurup Benimle bazen paylaşması varya içimi öyle yakıyor ki anlatamam ciğerim yanıyor resmen ama ağlamıyorum onun yanında. Minik bi bebeğimiz olsa yatağımızda aramızda uyuşa onunla oynasak öpsem bazen göğsümde uyutsam diyor eşim ... ben o sıra iptal yani içim gidiyor ona. Annemle babamın da ilk çocuğuyum ve torun sevgisini bilmiyorlar yasamak istiyorlar onlar için de istiyorum. Yani kısaca kendimden geçtim de onlar için istiyorum yaa.
Dua ve sabır ...

Bende 4 aylik evliyim eşim cocuk istiyor hic korunmadik fakat gebe kalamiyorum neden oluyor
İlk 6ay içinde normal zaten canm
35 den fazlaysa yaşın 6 aydan sonra doktora git bence ama daha küçüksen 1 yılı bekle sonra git doktora. Zaten yılın dolmadan bakmıyor doktor

Ben de diyordum bir kere hamile kalsaydım da düşük de yapsam üzülmem falan böyle çılgın şeyler de geçiyordu aklımdan yaa çok kötü bişey seni çok iyi anlıyorum canım yaa ama inanıyorum ben olacağına Allah herkesi bişeyle sınar bizi de çocukla sınıyor işte hayırlısı diyoruz zaten demek ki hayırlısı buymuş demekten başka çare Yok ki. Ya hele ben kendimi bir yana atıyorum da eşimin bebek hayali kurup Benimle bazen paylaşması varya içimi öyle yakıyor ki anlatamam ciğerim yanıyor resmen ama ağlamıyorum onun yanında. Minik bi bebeğimiz olsa yatağımızda aramızda uyuşa onunla oynasak öpsem bazen göğsümde uyutsam diyor eşim ... ben o sıra iptal yani içim gidiyor ona. Annemle babamın da ilk çocuğuyum ve torun sevgisini bilmiyorlar yasamak istiyorlar onlar için de istiyorum. Yani kısaca kendimden geçtim de onlar için istiyorum yaa.
Dua ve sabır ...
Sanki beni anlatmışsın canım ya bende ilk çocuğum ve annemle babam torun sevmek istiyorlar artık ve de aynen anlattığın gibi eşimle hayal kuruyoruz aramızda yatsa peşinden koşsak oyun oynasak benim eşim de çok istiyor ama elden bişey gelmiyor :'(

Sanki beni anlatmışsın canım ya bende ilk çocuğum ve annemle babam torun sevmek istiyorlar artık ve de aynen anlattığın gibi eşimle hayal kuruyoruz aramızda yatsa peşinden koşsak oyun oynasak benim eşim de çok istiyor ama elden bişey gelmiyor :'(
:KK43:Allah yardımcımız olsun canım en önemlisi isyan etmeyelim bu bi sınav ve sınavı geçmemiz lazım isyan etmeyelim olucak zaten vakti gelmemiş hala demek ki... yakın zamanda haber edicez hamile olduğumuzu :KK200: yaşın daha çok küçük diyor herkes ve doktor da neden çocuk istiyorsun ki daha küçük diyor daha da sinirleniyorum eşim büyük diyorum 30 yasında o yüzden istiyorum diyorum ama anlayan Yok maalesef :63:

:KK43:Allah yardımcımız olsun canım en önemlisi isyan etmeyelim bu bi sınav ve sınavı geçmemiz lazım isyan etmeyelim olucak zaten vakti gelmemiş hala demek ki... yakın zamanda haber edicez hamile olduğumuzu :KK200: yaşın daha çok küçük diyor herkes ve doktor da neden çocuk istiyorsun ki daha küçük diyor daha da sinirleniyorum eşim büyük diyorum 30 yasında o yüzden istiyorum diyorum ama anlayan Yok maalesef :63:
Aynen canım benim eşim de 31 yaşında baba olma yaşına çoktan geldiler ama hiçbir şey planladığımız istediğimiz gibi olmuyor maalesef çok zorlu bir sınav bu allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor çok yüreğim nasıl yanıyor bi bilsen :(

Ben on gün önce iki kez gördüm bebeğimiz olduğunu rüyamda. Dün eşim de görmüş diyor ki ben inanıyorum sen hamilesin kanda çıkmamasına rağmen çok üzüldüm öyle diyince :( kanda olsa çıkar dedim benim kalbim öyle hissediyor diyor hem daha adet olmadınki diyor benimse hiç umudum yok :(

:spor::spor:
Kizlaarrrr dun benim sogan kuru bitti 15 gun doldu aksam son bardagi ictim sabah uyandim gayet iyim cok sukur. Simdi teyzem bana dediki testere disli aslan pencesine basla. Acaba baslasam mi yapan varmi . fsh icin iymis benim fsh 4.4 lh 4.4 fikri olan varmi canlarim benim. :KK31::KK31::KK36:

Arkadaslar hayırlı günler.kisaca kendi yaşadıklarımı anlatayim.ben 5.5 yıllık evliyim.vajinusmus hastasiydim.o da tamamen psikolojik.kucukken büyüklerin meşhur kızlık zarıyla alakalı söylemlerinden...
Evlendim 2.5 yıllık evliydim sürpriz şekilde hamile kaldım.benim zar saatin 12 yönünde yırtilmis.dr muayenede böyle demisti.birkac ay sonrası ben 15 gün soğan kürü yaptım.Kur bitti 5-6 gün testere dişli aslan pençesi otunu ıhlamur gibi kaynatip içtim.birkac gün içinde de eşimle birlikte olduk ve ben ayaklarımı havaya diktim 15-20 dk..Sonra duş almadım ertesi güne kadar.ama bana ayak kaldırma saçma geldiğinden denedim bende tuttu inanmiyordum..Diyeceğim o ki umudunuzu kaybetmeyin lütfen.sadece stres yapmayın inanın beklemediğiniz anda olacak

Arkadaslar hayırlı günler.kisaca kendi yaşadıklarımı anlatayim.ben 5.5 yıllık evliyim.vajinusmus hastasiydim.o da tamamen psikolojik.kucukken büyüklerin meşhur kızlık zarıyla alakalı söylemlerinden...
Evlendim 2.5 yıllık evliydim sürpriz şekilde hamile kaldım.benim zar saatin 12 yönünde yırtilmis.dr muayenede böyle demisti.birkac ay sonrası ben 15 gün soğan kürü yaptım.Kur bitti 5-6 gün testere dişli aslan pençesi otunu ıhlamur gibi kaynatip içtim.birkac gün içinde de eşimle birlikte olduk ve ben ayaklarımı havaya diktim 15-20 dk..Sonra duş almadım ertesi güne kadar.ama bana ayak kaldırma saçma geldiğinden denedim bende tuttu inanmiyordum..Diyeceğim o ki umudunuzu kaybetmeyin lütfen.sadece stres yapmayın inanın beklemediğiniz anda olacak
Masallah gozunuz aydin. Allah tamamina erdirsin insallah. Bize de dua edin. Soracagim sudur bende dun bitirdim sogan kurunu acaba bugun aslanpencesine baslasam mi bende 2 yillik evliyim artik cok uzuluyorum

Masallah gozunuz aydin. Allah tamamina erdirsin insallah. Bize de dua edin. Soracagim sudur bende dun bitirdim sogan kurunu acaba bugun aslanpencesine baslasam mi bende 2 yillik evliyim artik cok uzuluyorum
Tesekkur ederim.Evet baslayin bişey olmaz,Allah rast getirsin işinizi İnşallah

Back