Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın
Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlere

Masallah masallah aynen bende oyle olmusum adet bitmis ilk iliskinin basinda hamile kalmisim. Bizde 6 haftayi doldurduk allahin izniyle. Kendini koru sende cok agir islere kalkisma.bende bowladim artik iwleri filar cok yuklenmiyorum,gerci mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum yiyemiyorum ne gecem var ne gunduzum. Basladimi sende de belirtiler? 5 haftan bittiyse doktora gitmen lazim simdi

Ayyy canim benimmmmm cokkkk sevindimm,cok mutlu oldum Rabbime sukurler olsun sende cok istiyordum hadi gozun aydin. Allah kismetli evlatlardan versin insallah. Kan testimi yaptirdin kacinci haftadasin?bizde 6 doldurduk 7 yedogru ciktik hayirlisiyla
2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnu

Kızlar Allah için yardım edin çildirmak üzereyim şubat ayında adetim 2 buçuk gün sürdü neden öyle oldu bilmiyorum ovulasyon testi aldım bu ay için onuda kulanmasını bilmiyorum ‍ yardım lütfen

Canm hergun duzenli olrk gebelik testi gibi yapicaksin 2 cizgiyide ayni koyulukta gordugun gun yumurtlama gunun

Ya ne güzel haberler alıyorum gidip kan veresin geldi tebrik ederim canım günün geçmiş miydi sağlıkla kavuş inşallah
dün adet olmam gerekiyordu normalde. senin adet ne zaman canım. inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlara kavuşursun sen de ben de hepimiz de inşallah.

Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlere

Allah razi olsun cnm bnm cok saolasin bende bugun doktora gittim kese gozukmedi pazartesi tekrar gidicem ultrasyonda bakicak bisey olmaz demi ya :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…