Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlereAyy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın
Masallah masallah aynen bende oyle olmusum adet bitmis ilk iliskinin basinda hamile kalmisim. Bizde 6 haftayi doldurduk allahin izniyle. Kendini koru sende cok agir islere kalkisma.bende bowladim artik iwleri filar cok yuklenmiyorum,gerci mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum yiyemiyorumOyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnuAyyy canim benimmmmm cokkkk sevindimm,cok mutlu oldum Rabbime sukurler olsun sende cok istiyordumhadi gozun aydin. Allah kismetli evlatlardan versin insallah. Kan testimi yaptirdin kacinci haftadasin?bizde 6 doldurduk 7 yedogru ciktik hayirlisiyla
Hayirli olsun cnm git pazartesi doktora beklcm guzel haberini2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnu
Insallah canm prensesde hamis sukurler olsunHayirli olsun cnm git pazartesi doktora beklcm guzel haberini
İnşallah amin Can'ım saolSagol canm aminnn,umutunu kesme sakin hayirlisiyla seninde guzel haberlerini aliriz inssss
nasıl anladın Cnm ya belirti mi içine mi doğdu2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnu
Evtt prensesde hamisdir cok sevindim vallahInsallah canm prensesde hamis sukurler olsun
Araba tuttu bide kremsi akintim vardi hep. Normalde ymurtlamadan snra adete kdr kuru oluyodumN
nasıl anladın Cnm ya belirti mi içine mi doğdu
Canm hergun duzenli olrk gebelik testi gibi yapicaksin 2 cizgiyide ayni koyulukta gordugun gun yumurtlama gununKızlar Allah için yardım edin çildirmak üzereyim şubat ayında adetim 2 buçuk gün sürdü neden öyle oldu bilmiyorum ovulasyon testi aldım bu ay için onuda kulanmasını bilmiyorum yardım lütfen
Ya ne güzel haberler alıyorum gidip kan veresin geldiKızlar kan tahlilini aldım 287.53 :) hamileyimmmmm.
Bu ay soğan kürü yapmıştım
dün adet olmam gerekiyordu normalde. senin adet ne zaman canım. inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlara kavuşursun sen de ben de hepimiz de inşallah.Ya ne güzel haberler alıyorum gidip kan veresin gelditebrik ederim canım günün geçmiş miydi sağlıkla kavuş inşallah
Merhaba hayirlisi olsun canim cok sevindim pko var miydi kac aydir bekliyordundün adet olmam gerekiyordu normalde. senin adet ne zaman canım. inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlara kavuşursun sen de ben de hepimiz de inşallah.
Merhaba canım. Pko yoktu bende, 3 aydır bekliyordum.Merhaba hayirlisi olsun canim cok sevindim pko var miydi kac aydir bekliyordun
Amin Can'ım Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim daha var 9 martda olmam lazımdün adet olmam gerekiyordu normalde. senin adet ne zaman canım. inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlara kavuşursun sen de ben de hepimiz de inşallah.
hayırlısıyla bu ay olur inşallah canım duayı dilden düşürmeyelim :)Amin Can'ım Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim daha var 9 martda olmam lazım
Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?