• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın
Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlere

Oyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
Masallah masallah aynen bende oyle olmusum adet bitmis ilk iliskinin basinda hamile kalmisim. Bizde 6 haftayi doldurduk allahin izniyle. Kendini koru sende cok agir islere kalkisma.bende bowladim artik iwleri filar cok yuklenmiyorum,gerci mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum yiyemiyorum :KK12::KK12:ne gecem var ne gunduzum. Basladimi sende de belirtiler? 5 haftan bittiyse doktora gitmen lazim simdi

Ayyy canim benimmmmm cokkkk sevindimm,cok mutlu oldum Rabbime sukurler olsun sende cok istiyordum:KK46: hadi gozun aydin. Allah kismetli evlatlardan versin insallah. Kan testimi yaptirdin kacinci haftadasin?bizde 6 doldurduk 7 yedogru ciktik hayirlisiyla:dua:
2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnu :D

Kızlar Allah için yardım edin çildirmak üzereyim şubat ayında adetim 2 buçuk gün sürdü neden öyle oldu bilmiyorum ovulasyon testi aldım bu ay için onuda kulanmasını bilmiyorum ‍♀️ yardım lütfen:( :( :( :(

Kızlar Allah için yardım edin çildirmak üzereyim şubat ayında adetim 2 buçuk gün sürdü neden öyle oldu bilmiyorum ovulasyon testi aldım bu ay için onuda kulanmasını bilmiyorum ‍♀️ yardım lütfen:KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Canm hergun duzenli olrk gebelik testi gibi yapicaksin 2 cizgiyide ayni koyulukta gordugun gun yumurtlama gunun

Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlere

Allah razi olsun cnm bnm cok saolasin bende bugun doktora gittim kese gozukmedi pazartesi tekrar gidicem ultrasyonda bakicak bisey olmaz demi ya :-(

Back