• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar Allah için yardım edin çildirmak üzereyim şubat ayında adetim 2 buçuk gün sürdü neden öyle oldu bilmiyorum ovulasyon testi aldım bu ay için onuda kulanmasını bilmiyorum ‍♀️ yardım lütfen:( :( :( :(

Kızlar Allah için yardım edin çildirmak üzereyim şubat ayında adetim 2 buçuk gün sürdü neden öyle oldu bilmiyorum ovulasyon testi aldım bu ay için onuda kulanmasını bilmiyorum ‍♀️ yardım lütfen:KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Canm hergun duzenli olrk gebelik testi gibi yapicaksin 2 cizgiyide ayni koyulukta gordugun gun yumurtlama gunun

Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlere

Allah razi olsun cnm bnm cok saolasin bende bugun doktora gittim kese gozukmedi pazartesi tekrar gidicem ultrasyonda bakicak bisey olmaz demi ya :-(

Masallah masallah aynen bende oyle olmusum adet bitmis ilk iliskinin basinda hamile kalmisim. Bizde 6 haftayi doldurduk allahin izniyle. Kendini koru sende cok agir islere kalkisma.bende bowladim artik iwleri filar cok yuklenmiyorum,gerci mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum yiyemiyorum :KK12::KK12:ne gecem var ne gunduzum. Basladimi sende de belirtiler? 5 haftan bittiyse doktora gitmen lazim simdi

Hic bi belirtim yok canim ya ne bilim mide bulantisi flnda yok niyeyse canim gittim doktora kese gozukmedi iste :-( pazartesi cagirdi tekrar gidicem

Kizlar adetim 10 gün gecikti soğan kurü yapmistım sağlık ocaginda test yaptirdim negatif soğan kuru yaparmı gecikme ya

Allah razi olsun cnm bnm cok saolasin bende bugun doktora gittim kese gozukmedi pazartesi tekrar gidicem ultrasyonda bakicak bisey olmaz demi ya :-(
Beta kaç çıktı adetin kaç gün gecikti yeniyse ondan gözükmemişti benim ilk gebeliğimde develete gitmiştim göremedi iki gün sonra özelde göründü

Soğan kürüyle hamile olanlar sizde PKO var mıydı ?

Ya da aranızda PKO olup hamile kalanlarınız kimler ?

Lütfen bana cevap verin bir umut olsun yüreğimde..

Back
X