• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Masallah masallah aynen bende oyle olmusum adet bitmis ilk iliskinin basinda hamile kalmisim. Bizde 6 haftayi doldurduk allahin izniyle. Kendini koru sende cok agir islere kalkisma.bende bowladim artik iwleri filar cok yuklenmiyorum,gerci mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum yiyemiyorum :KK12::KK12:ne gecem var ne gunduzum. Basladimi sende de belirtiler? 5 haftan bittiyse doktora gitmen lazim simdi

Hic bi belirtim yok canim ya ne bilim mide bulantisi flnda yok niyeyse canim gittim doktora kese gozukmedi iste :-( pazartesi cagirdi tekrar gidicem

Kizlar adetim 10 gün gecikti soğan kurü yapmistım sağlık ocaginda test yaptirdim negatif soğan kuru yaparmı gecikme ya

Allah razi olsun cnm bnm cok saolasin bende bugun doktora gittim kese gozukmedi pazartesi tekrar gidicem ultrasyonda bakicak bisey olmaz demi ya :-(
Beta kaç çıktı adetin kaç gün gecikti yeniyse ondan gözükmemişti benim ilk gebeliğimde develete gitmiştim göremedi iki gün sonra özelde göründü

Soğan kürüyle hamile olanlar sizde PKO var mıydı ?

Ya da aranızda PKO olup hamile kalanlarınız kimler ?

Lütfen bana cevap verin bir umut olsun yüreğimde..

Oyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
Canimmm sana o kadar dua etmistim ki inanamazsin. Dedim bu kiz boyle yazdi gel artik oglusum diye gonlune dustu gobisine de dusecek dedim
. cok mutluyum canim kucagina almakta nasip olsun. Bize de dua et insallah

Allah razi olsun cnm bnm cok saolasin bende bugun doktora gittim kese gozukmedi pazartesi tekrar gidicem ultrasyonda bakicak bisey olmaz demi ya :-(
Yok omaz canm korkma,kucukur belki ondan.kese 5 haftada ancak gozukuyor oyle biliyorum. Belki senin 4 haftandir. Hayirlisiyla olmaz bir sey

:KK42:Arkadaşlar bugün kremsi beya akıntı çok az geldi az öncede küçük abdestimi yaptıktan sonra az yine geldi bide afedersiniz deliğe baktım beyaz Bi akıntı ve azıcık kan çamaşırda falan yok ne olabilir acaba inçe inçe de adet olcak gibi kasık ağrım var adet mi olcam acaba ya

:KK42:Arkadaşlar bugün kremsi beya akıntı çok az geldi az öncede küçük abdestimi yaptıktan sonra az yine geldi bide afedersiniz deliğe baktım beyaz Bi akıntı ve azıcık kan çamaşırda falan yok ne olabilir acaba inçe inçe de adet olcak gibi kasık ağrım var adet mi olcam acaba ya

Yok omaz canm korkma,kucukur belki ondan.kese 5 haftada ancak gozukuyor oyle biliyorum. Belki senin 4 haftandir. Hayirlisiyla olmaz bir sey
Kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum her gidişimde acaba kalp atışı alcakmıyız yok kese yıprattım kendimi geçen yıl şuan tadını çıkarın bozmayın moralinizi

Aaa kural mı vardı kız haberim yoktu :eek:
Yok yok şaka yaptım kızz :KK70:
Kızlar bu gerçek miii, sabah ilk idrarla yaptımmEki Görüntüle 1960405 Eki Görüntüle 1960405
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnu :KK70:
Hmm bize de anlat bakalım nasıl anladın :))

Back