- 28 Nisan 2015
- 342
- 181
- 53
- 34
sabır kalmadıCanım dur bakalım adet tarihin gelsin bi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabır kalmadıCanım dur bakalım adet tarihin gelsin bi
Aaaa maşallah canımmmmm hayırlı olsunOrdinary Personn darisi sana tum isteyenlere canim bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mucizen resmen yaa :) ben de hemen yapıcam takvimOyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
Yaptım bakalım olmuş mu :)Nasıl yapılıyor takvim :) bulamadım
Olmamış :/Yaptım bakalım olmuş mu :)
Lekelenme falan oldu musende canım kaç günün gecikti nasıl oldu bi kısaca anlatırmısın :) belirti yaşadın mı...Oyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
Aynn canim ya aynnMucizen resmen yaa :) ben de hemen yapıcam takvim![]()
Lekelenme falan oldu musende canım kaç günün gecikti nasıl oldu bi kısaca anlatırmısın :) belirti yaşadın mı...
Tamam canım yaptım oldu sağol :) Uğur getirdin bana da inşallah :)Canim benim takvimin altinda hamilelik takvimi-imza alanina eklemek icin dokunun yaziyor ya oraya tikla orda bi editor link paylasmis once alttaki links tikla son adet tarihini yaz bebegin tahmini dogacagini gosterir sonrada cik ordan ikinci linke tikla profilin cikicak ordan asagi in tahmini dogum tarihini yaz 've asagi in kaydet bu kadar yap bakalim insallah olur bende ilk yapamadim sonra mina yardimci oldu
Yaaaa inanmıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bir görsen sana yemin ederim eşime sarıldım söyledim arkadaşım hamile diye o da sanki sen hamilesin sanki dedi o kadar yani :))))) şimdi sıra bende bende takvim yapacağım. Lütfen güzel arkadaşım bana da dua et olur muuuOrdinary Personn darisi sana tum isteyenlere canim bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canimmmm yapamıyorum yaaLekelenmem oldu cnm ayin 16 sindan beri sonrada adet gunumde kesildi cok az gelemye basladi yok diyecek kadar 've adetim 25 siydi bugun 1 ayin iste 4 gun gecikti sayilir cnm
Yaaaa inanmıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bir görsen sana yemin ederim eşime sarıldım söyledim arkadaşım hamile diye o da sanki sen hamilesin sanki dedi o kadar yani :))))) şimdi sıra bende bende takvim yapacağım. Lütfen güzel arkadaşım bana da dua et olur muuu
Ya gerçekten ilk kez böyle bişey hissediyorum sanki benim çocuğum olacak kadar sevindim ne blym kan mı çekti bilmiyorum sana karşı çok ısındım. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah oğluşunu canım benimmmmmmmm :)))))Ayy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın
Aaa kural mı vardı kız haberim yoktuTutsun bu totem inşallah. Melike kuralları ihlal etti de olsun canı sağolsun :)