• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim benim takvimin altinda hamilelik takvimi-imza alanina eklemek icin dokunun yaziyor ya oraya tikla orda bi editor link paylasmis once alttaki links tikla son adet tarihini yaz bebegin tahmini dogacagini gosterir sonrada cik ordan ikinci linke tikla profilin cikicak ordan asagi in tahmini dogum tarihini yaz 've asagi in kaydet bu kadar yap bakalim insallah olur bende ilk yapamadim sonra mina yardimci oldu
Tamam canım yaptım oldu sağol :) Uğur getirdin bana da inşallah :)

Ordinary Personn Ordinary Personn darisi sana tum isteyenlere canim bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaaaa inanmıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bir görsen sana yemin ederim eşime sarıldım söyledim arkadaşım hamile diye o da sanki sen hamilesin sanki dedi o kadar yani :))))) şimdi sıra bende bende takvim yapacağım. Lütfen güzel arkadaşım bana da dua et olur muuu

Yaaaa inanmıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bir görsen sana yemin ederim eşime sarıldım söyledim arkadaşım hamile diye o da sanki sen hamilesin sanki dedi o kadar yani :))))) şimdi sıra bende bende takvim yapacağım. Lütfen güzel arkadaşım bana da dua et olur muuu

Ayy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın

Ayy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın
Ya gerçekten ilk kez böyle bişey hissediyorum sanki benim çocuğum olacak kadar sevindim ne blym kan mı çekti bilmiyorum sana karşı çok ısındım. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah oğluşunu canım benimmmmmmmm :)))))

Kızlar bu gerçek miii, sabah ilk idrarla yaptımm
_20170301_080017.JPG
_20170301_080017.JPG

Back