Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hamilesin öyle görünüyor hemen kan testi yapmalısın canımKızlar bu gerçek miii, sabah ilk idrarla yaptımmEki Görüntüle 1960405 Eki Görüntüle 1960405
Ayy canımmm tamam inşallah :)Valla hamilesin öyle görünüyor hemen kan testi yapmalısın canım
Tebrik ederim Rabbim sağ Salim kavuşmak nasip etsin çok sevindim@Esra Ali darisi sana tum isteyenlere canim bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hemen yaz buraya ne kadar çok hamile haberleri alıyoruz maşallah bizeAyy canımmm tamam inşallah :)
Yazarım tabiiiHemen yaz buraya ne kadar çok hamile haberleri alıyoruz maşallah bize![]()
Banada aynısı böle ikinci çizgi silik çıkmıştı kan testi yaptım negatif çıktıKızlar bu gerçek miii, sabah ilk idrarla yaptımmEki Görüntüle 1960405 Eki Görüntüle 1960405
Benim dün soğan bitti bende olmadı öyle. BişeySoğan kürü yaptım 5.gün adetimin üstünden 15 gün geçti. kahverengi akıntı gelio normal mi??
Ayyy canim benimmmmm cokkkk sevindimm,cok mutlu oldum Rabbime sukurler olsun sende cok istiyordumDilow benimde melegim geldii hamileyimm :)
Sagol canm aminnn,umutunu kesme sakin hayirlisiyla seninde guzel haberlerini aliriz inssssHayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Bende tiroid var Bi yumurtalık pko bana da ümit oldun
Demek ki zaten temiz senin yumurtalıklarınBenim dün soğan bitti bende olmadı öyle. Bişey
Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlereAyy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın
Masallah masallah aynen bende oyle olmusum adet bitmis ilk iliskinin basinda hamile kalmisim. Bizde 6 haftayi doldurduk allahin izniyle. Kendini koru sende cok agir islere kalkisma.bende bowladim artik iwleri filar cok yuklenmiyorum,gerci mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum yiyemiyorumOyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnuAyyy canim benimmmmm cokkkk sevindimm,cok mutlu oldum Rabbime sukurler olsun sende cok istiyordumhadi gozun aydin. Allah kismetli evlatlardan versin insallah. Kan testimi yaptirdin kacinci haftadasin?bizde 6 doldurduk 7 yedogru ciktik hayirlisiyla
![]()
Hayirli olsun cnm git pazartesi doktora beklcm guzel haberini2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnu![]()
Insallah canm prensesde hamis sukurler olsunHayirli olsun cnm git pazartesi doktora beklcm guzel haberini
İnşallah amin Can'ım saolSagol canm aminnn,umutunu kesme sakin hayirlisiyla seninde guzel haberlerini aliriz inssss
nasıl anladın Cnm ya belirti mi içine mi doğdu2kez kan testi yaptirdim artis var canim ama p.tesi gidicem dr a ben cok erken ogrendim dollenmeden 10gun sonra anladm bebisim oldgnu![]()