• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Parmaginin ucuyla kontrol et. Saydam bide aralarinda beyaz varsa krem gibi gebeliktendir surekli varsa. Bende arada sari akntida geldi yapisik tarzda belki o yerlesme sirasinda olmstr suan krem gbi beyaz saydam
Az önce kontrol ettim canım yumurta akından daha sıvı ve bazen dediğin gibi sarı oluyor ama o bende hep oluyor. Yalnız az önceki sıvı olan olmamıştı. Değişik bişey bu ama aralarında dediğin gibi beyaz yok.

Az önce kontrol ettim canım yumurta akından daha sıvı ve bazen dediğin gibi sarı oluyor ama o bende hep oluyor. Yalnız az önceki sıvı olan olmamıştı. Değişik bişey bu ama aralarında dediğin gibi beyaz yok.
Soyle anlatiyim. Giris bolgesini parmaginla ellediginde. Sanki onsevsme olmsta orasi kendni hazirlams gbi kayganlk hissediyosun. Eger oyleyse snnde olablr karnin acikiyosa flann

Soyle anlatiyim. Giris bolgesini parmaginla ellediginde. Sanki onsevsme olmsta orasi kendni hazirlams gbi kayganlk hissediyosun. Eger oyleyse snnde olablr karnin acikiyosa flann
Şu an nasıl açımmm ama yemek yemedim hiç ondan :D aynen aynen o şekildeydi canım tam anlattığın gibi ayyy hadi inşallah :)))

Oyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar siz burda soğan suyu kullanımca adetten önce lekelenme oluyor diyosunuz ya o bende normalde oluyor adetten bi hafta önce belli belirsiz leke geliyor hep bu benim yumurtlamadığı. Anlamına mı geliyor ben miyom olunca oluyor sanıyordum bilgisi olan varsa bana bi anlatsın

Arkadaşlar merhaba ben de 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Soğan kuruyle çok insanın hamile kaldığını duydum. Bi de bal çörek otu tarçın kuru varmış. İkisini aynı anda uygulayabilir miyiz. Yada önce hangisini uygulasam

Arkadaşlar merhaba ben de 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Soğan kuruyle çok insanın hamile kaldığını duydum. Bi de bal çörek otu tarçın kuru varmış. İkisini aynı anda uygulayabilir miyiz. Yada önce hangisini uygulasam
Canım genelde soğan kğrü yalnız yapılıyor diye biliyorum

Sogan kurunu nasil yapiyorsunuz bende yapmak istiyorum
15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. Yapılışı ise şöyle: yemekli soğanı kabuğunu soyup dörde bölüyorsun. 2 bardak kaynayan klorsuz suya atıyorsun 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıktan biraz daha sıcakken suyunu süzüp içiyorsun. Sabah ve akşam teze olarak yapıyorsun.

15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. Yapılışı ise şöyle: yemekli soğanı kabuğunu soyup dörde bölüyorsun. 2 bardak kaynayan klorsuz suya atıyorsun 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıktan biraz daha sıcakken suyunu süzüp içiyorsun. Sabah ve akşam teze olarak yapıyorsun.
cok sagol canim klorsuz suyu nerden bulabilirim

Canm araba tuttu beni bide cok acikiyorum ordan anladim ayrica vajinal akintim var surekli islak yani
Canım ben de çok acıkıyorum maşallah yemek yerken bile sonraki öğünde ne yiceğimi düşünüyorum ilk defa oldu bana :D benim idrarda da tortu var dilow diyordu tortu olduğunu :) kasıklarım da hiç böyle batmamıştı yani bu ay çok var. Ama bir haftadır nerdeyse lekelenme var bazen akıntıyla hafif kırmızı bazen kahverengi dün de hiçbirşey yoktu bugun kahverengi. Yani hep psikolojik yahu ben sanmıyorum artık hamile olduğumu sadece Bikaç gün daha beklicem ve neden adetim gelmiyor doktora gidicem artık :kızgın:

Back