• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar ben bu ay soğan kürü kullandım adetimin gelmediği ilk gün 3. Gün ve 5. Gün test yapmıştım negatifti bugün gecikmemin 10. Günü pozitifi gördüm çok şükür mucizevi bir nimet bu soğan mutlaka deneyin
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. Uzun zamandır istiyor muydun ?

Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. Uzun zamandır istiyor muydun ?
Can'ım çok sağol 2 aydır fakat doktor muayene sırasında iltihabın çok fazla demişti ben de o yüzden bu kürü yapmıştım hatta adetim gecikince. Baya regl düzenim bozuldu sanmıştım Allah'a şükür olmuş

Hayırr gitmedik şu kürleride yapıyım sonraki aya mecburen gideriz:KK43: siz gittiniz mi?

Gittim cnm erknden gitmenide tavsiye ederim en azindan bir sorun varsa erkenden cozulur bende ilk gunden kalan yara varmis mesela fitil fln verdi kullandim gwcmedi 've yara cocuguda engelliyormus 've anlamadim hic yara oldugunu 've subbatin 8 yaktirdim hemde sogan kuru kullaniyorum bakalim insallah mart ayinda bebisim olur insallah

Kizlar ya ben ha bire iciyorum bu sogan suyunu tik yok acaba bisey olmali mi ne bileyim insan bi akinti agri bisey hissetme mi. Gerci 4.gunum ama yine de biseyler bekliyorum ne bileyim

Ben de aynı durumdayım canım yaa eşim baktı durgunluk var bende daha da ilgilenmeye çalışıyor ama ben öyle daha bi içim burkuluyor :KK61:
Melike üzülme lütfen çocuğun olmuyor diye üzülüyorsun sonra üzüldüğün için stresten çocuk olmuyor bir kısır döngüye giriyorsun lütfen pozitif ol canım

mrb herkese bende pco hastasıyım ama ciddi derecede yalnız benim kilo problemim yok hatta doktorum çok şaşırmıştı fiziksel olarak pco hasta olarak görünmüyorsun diye.genç kızlıgımdan beri adetim düzensizdir doğum kontrol haplarıyla adetim gelirdi hapı bıraktıgımda sogan kürü kullanmıştım bir yıl düzenli gelmişti.şimdi evliyim ve bebek düşünüyoruz bakalım tedaviye basladık biz bebek düşünür düşünmez tedaviye basladık çünkü adetim düzensiz ilk ay klomen verdi fayda etmedi hastalığım gelmediği için iğne yaptı 10-15 güne gelir adetin dedi ama gelmedi bende sogan kürü için adetimi bekliyordum.size sorum şu şimdi soğan kürüne baslayayım mı normalde adetin 5.günü başlanıyor

mrb herkese bende pco hastasıyım ama ciddi derecede yalnız benim kilo problemim yok hatta doktorum çok şaşırmıştı fiziksel olarak pco hasta olarak görünmüyorsun diye.genç kızlıgımdan beri adetim düzensizdir doğum kontrol haplarıyla adetim gelirdi hapı bıraktıgımda sogan kürü kullanmıştım bir yıl düzenli gelmişti.şimdi evliyim ve bebek düşünüyoruz bakalım tedaviye basladık biz bebek düşünür düşünmez tedaviye basladık çünkü adetim düzensiz ilk ay klomen verdi fayda etmedi hastalığım gelmediği için iğne yaptı 10-15 güne gelir adetin dedi ama gelmedi bende sogan kürü için adetimi bekliyordum.size sorum şu şimdi soğan kürüne baslayayım mı normalde adetin 5.günü başlanıyor
Oncelikle gecmis olsun canim. Bende pko hastasiyim ama adetlerim duzenlidir calar saat gibi sali olurum dersemolur o derece. Kilomda yok 1.70 boy 67 kilo gayet zayif gorunuyorum evlendigimde herseyy normaldi 5.ay hamile kaldim bos gebelikmis dustu 6.ay sonra tekrar hamileydim o da kimyasal gebelik o da dustu . aslinda her ay doktora gitmeme ragmen hic kist gorememislerdi bende ama gecen ay gittim bide bu ay iki aydir kist gorunuyo ve pko dedi doktorum. Simdi sogan kuru yapiyorum adetim bittigi gunn basladim 7surdu adetim herhangi sakincasi yok ilk 4 gunu es gec 5.gunden sonra basla insallah sana da bana da bizede sifa olur

:KK55:
Melike üzülme lütfen çocuğun olmuyor diye üzülüyorsun sonra üzüldüğün için stresten çocuk olmuyor bir kısır döngüye giriyorsun lütfen pozitif ol canım
Elimde değil ki yAvrum yaa :( mart ayında soğan kürünü uygulicam pes etmeden Allah'ın izniyle inşallah olucak inanıyorum :anneadayı: ama hala içimde umut var yaa hafif kan geldiği halde umudum var hala :KK48: İsyan etmiyorum asla ama hayırlısı bakalım yaa vakti gelmedi demek hala :)

Elimde değil ki yAvrum yaa :KK43: mart ayında soğan kürünü uygulicam pes etmeden Allah'ın izniyle inşallah olucak inanıyorum :anneadayı: ama hala içimde umut var yaa hafif kan geldiği halde umudum var hala :KK48: İsyan etmiyorum asla ama hayırlısı bakalım yaa vakti gelmedi demek hala :)
Bazı şeyler nasip kısmet negatif olmak sana hiçbirşey kazandurmaz inşallah allah gönlüne göre verir hepimiz o kadar çok istiyoruz ki evlat sahibi olmayı

Merhaba herkese ben soğan kürünün ikinci kısmına başladım. Ama başlamadan da vardı halen devam eden sancı var yokşama çekyor çok yürüyemiyorum kaç gündür sancı oluyor. Evde iş bile yapmıyorum bebek olabilir mi bilmiyorum ama. Soğan kürüne devam etmek bebek varsa zarar verir mi

Bu ovulasyon testleri yüzünden kafayı yicem bide anlasam :( anlayan varsa yardımcı olabilr mi ?

Eklentiler

• 1488028266394-1207521916.jpg
    1488028266394-1207521916.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 67
Elimde değil ki yAvrum yaa :KK43: mart ayında soğan kürünü uygulicam pes etmeden Allah'ın izniyle inşallah olucak inanıyorum :anneadayı: ama hala içimde umut var yaa hafif kan geldiği halde umudum var hala :KK48: İsyan etmiyorum asla ama hayırlısı bakalım yaa vakti gelmedi demek hala :)
Helal kiz sana :)

Back