Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy umutlanmak istemiyorum yaa bi net gorsemde rhatca sevinebilsem Allah im yaa
Canm ıkıncı testı cek at bakalım ama den sılıkde olsa gorduysen mutlaka bsy wardır bnı bıle heyecanlandırdın burda hafı ınsallah hayırlısı darısı dger arkadaslarımızaAyy umutlanmak istemiyorum yaa bi net gorsemde rhatca sevinebilsem Allah im yaa
Cnm günün geçmiş şüphelenMen normal yerleşme kanaması o zaman oluyo ama herkesin hamileliği farklılik gostere biliyo bence iki gün daha bekle zaten adet kanamasıysa iki güne başlar inşallah hamissindir değilse de üzme kendini çok fazla isteyince olmuyor bazı şeyler hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini duyarız insallahCanım bi de bişey sorucam yaa kasıklarımda batma oluyor kramp giriyor ve zaten 3 gün önce kramp girdi ve akıntıyla hafif pembe kan geldi. Kalçama vuruyor ağrı oturamıyorum bile belim de hafif ağrı var sadece ama adet olurum diye düşünüyorum. Adete girince kasık ağrısı olmuyor bende gerçi adetim ağrısız geçer bir yerim ağrımaz. Kafam karıştı yinesabah ilk idrarla test yapayım evde var zaten bir test çubuğu
![]()
Allah razı olsun canım hayırlısı hepimizin hakkında .. bekliyim aynen girersem girerim zaten gecen ay da kahverengi geldi Bikaç gün ve sonda girdim adete. Ne biliyim umutlanıyor insan en ufak şeyeCnm günün geçmiş şüphelenMen normal yerleşme kanaması o zaman oluyo ama herkesin hamileliği farklılik gostere biliyo bence iki gün daha bekle zaten adet kanamasıysa iki güne başlar inşallah hamissindir değilse de üzme kendini çok fazla isteyince olmuyor bazı şeyler hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini duyarız insallah
İnşallah adetten değildir canım ne dym bekle bakalım daha olmazsan direk kan testi yap derim direk öğrenir ve emin olursun :)ama leke var giricem biliyorum daha önce de böyle oldu bugun yine akıntıyla kan vardı canım yaa ...
Evet canım sağol inşallah :) hayırlısı herşeyinİnşallah adetten değildir canım ne dym bekle bakalım daha olmazsan direk kan testi yap derim direk öğrenir ve emin olursun :)
Dünyadaki en büyük derdim bu olsa gerek.. hep tuvaletim var ve çok afedersiniz oturdukça yapabilirim yani :/ ama ben normalde öyleyim yani soğan küründen değil.Bugün kürde son günüm akşam da içersem bitecek ama kızlar hep çişim var gibi bi his var bende sizde de var mı böyle bi durum
Benim de kürüm yarın bitecek canım, ilk günler hakikaten benim de çok tuvaletim geliyordu ama şimdi azaldı, normal sıklıkta çıkıyorum.Bugün kürde son günüm akşam da içersem bitecek ama kızlar hep çişim var gibi bi his var bende sizde de var mı böyle bi durum
Benim de kürüm yarın bitecek canım, ilk günler hakikaten benim de çok tuvaletim geliyordu ama şimdi azaldı, normal sıklıkta çıkıyorum.
:) sağol canım cevap için inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeCanım henüz hamile değilim, kürü ilk defa bu ay uyguladım. Adetim bittikten 7 gün sonra başladım, 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp yemeklik soğanı soyup 4 e bölüp içine atıyorsun ve bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıyınca içiyorsun.
( hamilelik günlüğü hoşuma gitti diye yaptım öyle :) tabi gerçek olması için de temenni etmiyor değilim)
Kür bebeğe zarar vermiyor demiş ibrahim Saraçoğlu
Adetten 10 gün önce başlayıp ya 5 gün ya da 7 gün yapıcaksın diye biliyorumKızlar ben geçen ay içmiştim 15 günü doldurunca son verdim sonra hasta oldum hastalığım bitti biteli 1-2 gün oldu başlasam mı sizce soğan kürüne ???
Canım ılıktan sıcak için diyor saraçoğlu ılıyunca kimyası değişiyormuşCanım henüz hamile değilim, kürü ilk defa bu ay uyguladım. Adetim bittikten 7 gün sonra başladım, 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp yemeklik soğanı soyup 4 e bölüp içine atıyorsun ve bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıyınca içiyorsun.
( hamilelik günlüğü hoşuma gitti diye yaptım öyle :) tabi gerçek olması için de temenni etmiyor değilim)
Kür bebeğe zarar vermiyor demiş ibrahim Saraçoğlu