- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Ah bizde oyle olsak kuzummmm :)Mrb canm,kotuuuuuu giremiyorum ki nete halsiz mide bulantisi asmis artik kafami kaldiramiyorum.cok hassas oldum kokuya filan herseyeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bizde oyle olsak kuzummmm :)Mrb canm,kotuuuuuu giremiyorum ki nete halsiz mide bulantisi asmis artik kafami kaldiramiyorum.cok hassas oldum kokuya filan herseyeeee
Hayır canım ben adetin 7. Günü başladım 15 gün uyguladım korunmadım kuzumHayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah soğan kürü uygularken korunmaya gerek yok galiba dimi kardeşim
Hic belirtin oldumu?Hayır canım ben adetin 7. Günü başladım 15 gün uyguladım korunmadım kuzum
Bende de vardi 35 üzerinde di testere dişli aslan pencesi ile düşürdüm hayit suyu da kullandım şimdi düştü soğan kürü kullanicam şimdi önce yaradana sonra kurlerle güveniyorumTatlım bende de süt hormon yüksekliği var, dostinex kulanıyorum bende, soğan kürünü de ibrahim Saraçoğlu dan duydum onuda kulandım geçen ay 15 gün şuan bilmiyorum hastaneye gitmedim henüz gitim de düşüp düşmediğini burdan paylaşacağım
Bende kullanıyorum bu ay daha belli değil benimki inşallah diyelimMerhaba kızlar ben uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve artık yazmak istedim sizinle birlikte bebeğimi bekliyorum. Soğan kürü yaptım ama bitiremedim .mide bulantısı falan oldu anlamadım. Doktorum inofolik verdi bu ilacı kullanıp hamile kalan var mi
Daha önce hiç gebeliğin oldu mu canım bana bilgi verir misin ben önce den ikiz 5 aylık bi hamilelik sureci geçirdim ama o zman farklı bi tedavi uygulanmıştı klomen ve çatlama ignesiyle hamile kalmistim şimdiki doktorum inofolik combi verdi. benimde ilk ay ikinci kutuma başladım inşallah mutlu haberler alırız hep birlikteBende kullanıyorum bu ay daha belli değil benimki inşallah diyelim
Evet banada burda biri tavsiye etti dr sordum bitkisel destek almanda sakınca yok dedi geçmişimden baka bilirsin test fotolarim var allah dert verip derman aratmasınTabiki canım öncelikle allah yardımcımız olsun inşallah, hayit suyu derken düşürdüğü gerçekten ?
Mrb canm,kotuuuuuu giremiyorum ki nete halsiz mide bulantisi asmis artik kafami kaldiramiyorum.cok hassas oldum kokuya filan herseyeeee
Canim neden test yapmıyorsun 8 gün az değil bence yap ben olsam çoktan yapmıştımBugun 8 gün gecikme 2 gündür lekelenme var adetim gelmedi hala gelecekse gelsin artık
Canım orası biraz karışık evde test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı doktor muayene etti her şey yolunda falan dedi bir hafta sonra kanama oldu sözde düşük dediler ama kanda gebelik görünmedi. Kimyasal olduğunu düşünüyorum. İkizlerine ne oldu sonraDaha önce hiç gebeliğin oldu mu canım bana bilgi verir misin ben önce den ikiz 5 aylık bi hamilelik sureci geçirdim ama o zman farklı bi tedavi uygulanmıştı klomen ve çatlama ignesiyle hamile kalmistim şimdiki doktorum inofolik combi verdi. benimde ilk ay ikinci kutuma başladım inşallah mutlu haberler alırız hep birlikte
İnofolic e gelince bugün bir kutu bitirdim yurt dışında olduğum için burda nasıl bulacağımı bilmiyorum. Yakında buraya gelecek olanlar var adetime de 11 gün var eğer hamile kalmazsam belki getirtirim. Bende daha önce dört kere klomen tedavisi oldum. Ama maalesef sonuç alamadık.. dediğin gibi inşallah mutlu haberler alırız.. son günlerde karnıma dokunarak uyuyorum ve bugün istemsizce elim karnımda fotoğraf çekildim hamile gibi.. Allah gerçeklerini yaşatsın inşallah. Rüyamda da doktordan hamile haberi alıyordum telefonda. Biliyorum hepsi psikolojik ama insanın da elinde değil ki..Daha önce hiç gebeliğin oldu mu canım bana bilgi verir misin ben önce den ikiz 5 aylık bi hamilelik sureci geçirdim ama o zman farklı bi tedavi uygulanmıştı klomen ve çatlama ignesiyle hamile kalmistim şimdiki doktorum inofolik combi verdi. benimde ilk ay ikinci kutuma başladım inşallah mutlu haberler alırız hep birlikte
Hayır canım adetim gecikti sadece başka belirtim Yok başım ağrıdı bu 3 4 gündür ama hamilelikle ilgili olabilir mi bilmiyorum mide bulantısı baş dönmesi kaşık batması göğüs ağrısı vs hiç bir belirtim olmadı sadece karın Ağrı'm ve bel ağrım oldu onda da regl olucam ama sökmüyormuş gibi olan bir ağrıydı kuzum o yüzden belirti çok aramayın ben de bekliyordum ama olmadıHic belirtin oldumu?
Akinti flnda mi olmadi ?Hayır canım adetim gecikti sadece başka belirtim Yok başım ağrıdı bu 3 4 gündür ama hamilelikle ilgili olabilir mi bilmiyorum mide bulantısı baş dönmesi kaşık batması göğüs ağrısı vs hiç bir belirtim olmadı sadece karın Ağrı'm ve bel ağrım oldu onda da regl olucam ama sökmüyormuş gibi olan bir ağrıydı kuzum o yüzden belirti çok aramayın ben de bekliyordum ama olmadı
Ne yazık ki çok küçük oldukları için yasamadılar benimde tam umudum kesilmişti klomen kullanırken 3. Ayında rahim filmi çekecektim ve hamile oldumu öğrendim çok mutlu olmuştum Rabbim isteyen herkese o heyecanı yaşatsin. Ama ne yazık ki 5 aylık erken doğum yaptim. Aradan 9 ay geçti kendi tedavisiz hamile kalırım dedim ama olmadı tedaviye başladım yine hayırlısı artikCanım orası biraz karışık evde test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı doktor muayene etti her şey yolunda falan dedi bir hafta sonra kanama oldu sözde düşük dediler ama kanda gebelik görünmedi. Kimyasal olduğunu düşünüyorum. İkizlerine ne oldu sonra