- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
Canim gunde bir kere aksmlari ictim ama iki su bardagna yakin bi bardkla ictim hep bugun sondu zaten..sabah beri halsizdim bi usuyodum bi terliodum..usuttum biraz heralde hasta olcam soguk alginligi dedim ama..belim agrimaya badladi..karnim cok kotu afedersin ama utanarak soluyorum acayip gazim var..dun aksam biraz akintim vardi..bugun okadar yok yani silince bisey gelmio ama camadirim batio hissetmicrgim kadar az..testi hergun yapiorum cnm 7.sinden beri sadce 9u yapamadim..yarinsa yapica..umarim yumurtlamayla alakali bi durumdursanada teskir ederim cok canim ilgilendiin icin..gozkapsklarim iicr agirlasti her an uyuyup kalabilirim...sen niye uyaniksin bakalim cnm bu saatte..uykumu tutmadi...sen yaz uyurkalirsam yarin okitum insallah cnm..iyi geceler
anladım canım soğan bendede gaz yaptı sanki... benimde arkadaşın düğünü vardı bugün eve geldik takıldım buraya işte kalkamıyorum ama benimde çok uykum geldi... aslında hergece mybabyciğim ve asyacanımla sabaha kadar konuşurduk burda ama bu gece kızların 2side yok ben yatıyorum canım öptüm senii