Canım bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin rabbim inşallah hayırlı evlat olsunBen de hikayemi yazayim da umut olsun herkese. 14 aydir istememize ragmen bebis gelmedi, son 3 ay klomen kullandim,ama olmadi, bu ay artik doktora gitmek istemedim, adetimin bitiminden 3 gün sonra sogan kürü yapmaya basladim 15 gün boyunca, ve tabi calismalara devam ettik, bugün beklenen adet günümdü test yaptim ve cok net pozitif:))) önceki aylarda kullandigim klomenin etkisi mi yosa sogan kürünün etkisi mi bilmiyorum ama sogandan olduguna inaniyorum çünkü bu ay baska bise yapmadim. Pkos olsaniz da olmasaniz da bence mutlaka deneyin
Bu konuyla ilgili bir çok yazı okudum herhangi bir yan etkisi olmadığı yazıyordu bence bir sıkıntı olmaz denemekte fayda var derimÖncelikle herkese merhaba . ben bugün hsg çekildim . enfeksiyon ve çikolata kistleri var . biri 18 mm diğeri 3.5 cm .doktor bir ay tedavi olmazsa ameliyat dedi . ama ben soğan kürü denemek istiyorum fakat enfeksiyon için ilaç ve fitil yazdı birlikte kullanmam sakınca yaratır mı lütfen görenler cvp yazabilir mi
Teşekkür ederim ilacım 3 günlük zaten bitsin öyle kullanayım ne olur ne olmaz . kisti yok etcem die buyutmesinBu konuyla ilgili bir çok yazı okudum herhangi bir yan etkisi olmadığı yazıyordu bence bir sıkıntı olmaz denemekte fayda var derim
Ben geçen ay yaptım ama paydası olmadı umarm senin geçer canımTeşekkür ederim ilacım 3 günlük zaten bitsin öyle kullanayım ne olur ne olmaz . kisti yok etcem die buyutmesin
Mrb bnde sizin gibi yim 5 sendedir bekliyor um bi dusugum pko ya iyi gelir mi sogan kuru[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne Adayı[/td]
[td]Yaşı[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td]Beklenen Adet Tarihi[/td]
[td]Kürün Kaçıncı ayı[/td]
[td]Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]folik[/td]
[td]32[/td]
[td]4 Mayıs[/td]
[td]4 haziran[/td]
[td]2.[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]beybişim[/td]
[td]27[/td]
[td16 mayıs[/td]
[td]16 hazıran[/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]serçem[/td]
[td]23[/td]
[td][/td]
[td] 10 ekım[/td]
[td]1.[/td]
[td]hamile:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecem[/td]
[td][/td]
[td]16mhaziran[/td]
[td]16 temmuz[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aybuke07[/td]
[td][/td]
[td]25 mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
A [td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nukra[/td]
[td][/td]
[td]11 eylul[/td]
[td]11-12 ekım[/td]
[td][/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrenecrin[/td]
[td]25[/td]
[td]11 mayıs[/td]
[td]15 haziran[/td]
[td]1[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angelnese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 temmuz[/td]
[td][/td]
[td]hamıle[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hisarbuselik[/td]
[td]29[/td]
[td]7 eylul[/td]
[td]9 ekim[/td]
[td]2[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asyacan42[/td]
[td]27[/td]
[td]1 eylul[/td]
[td]1 ekım[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ferideei[/td]
[td]24.5[/td]
[td]28 nisan[/td]
[td]27 mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nar tanesii[/td]
[td]28[/td]
[td]24 mayis[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]duha22[/td]
[td]Yaşı[/td]
[td][/td]
[td]10 kasim[/td]
[td]hamıle[/td]
[/tr]
[tr] [td]ayscgr[/td]
[td]Yaşı[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td][/td]
[td]hamile[/td]
[/tr][/table][tr]
kızlar ben 27 yasındayım bebegimin yolunu 4 senedir bekliyorum evimizin nesesi biran önce gelmesini istiyorum sizde sogan kürü kullanıp bebeginizi bekliyorsanız gelin beraber umutla bekleyelim
Kızlar listemizde gunu yaklaşanlar hadi hayırlısızfa[/tr]
Mrb bnde kist ve miyim var nasıl kullandınız biraz tarif eder misniz nasıl uygulayacazBu kürü adet düzensizliğine karşı kullanıyorum ben miyomlara karşı iyi geldiğini söyledi doktorum .
Allaha şükür küçüldüler, ağrılarım hafifledi .
İnşallah size de iyi gelir .
Mrb inşallah tutmuştur bnde pko yum nasıl ne şekil hangi aralıklarla kullandınızben de soğankürüyle hamiş kaldım ama düşük oldm.bu ayda soğan sayesnde yumurtam çatladı.normalde çatlmyo pkoluyum. on gün sonra netleşcek hamiş miyim yoksa tutumamş mı diye:18:
Faydası olur diyor heryerde olanlarda varmış aslında bende de pko var geçen ay kullandım ama bu ay bisey yok önümüzdeki ay ovulasyon testi alarak tekrar denicem allahım şifa versin hepimizeMrb bnde sizin gibi yim 5 sendedir bekliyor um bi dusugum pko ya iyi gelir mi sogan kuru
Adet başladıktan sonra üçüncü günü başlanıyor sabahları ve akşamları aç karına 2 su bardağı suyun içine orta boy soğanı dorde bölüp 5 dakika kaynatip ilik olarak iciyorsunuz ,15 gün boyunca hergun böyle devam ediyor sabah akşam her seferinde taze yapıyorsunuzFaydası olur diyor heryerde olanlarda varmış aslında bende de pko var geçen ay kullandım ama bu ay bisey yok önümüzdeki ay ovulasyon testi alarak tekrar denicem allahım şifa versin hepimize
Tsk ederim çok yardımcı oldunuz adetine az kaldı bnde hemen yapacağım kuru sogan hangi renk olacakAdet başladıktan sonra üçüncü günü başlanıyor sabahları ve akşamları aç karına 2 su bardağı suyun içine orta boy soğanı dorde bölüp 5 dakika kaynatip ilik olarak iciyorsunuz ,15 gün boyunca hergun böyle devam ediyor sabah akşam her seferinde taze yapıyorsunuz
Yardımcı olabildiysem ne mutlu
Bu köyü renk olanlardan degil normal taze beyaz olanlardan kullan canimTsk ederim çok yardımcı oldunuz adetine az kaldı bnde hemen yapacağım kuru sogan hangi renk olacak
Eğer kiloluysan bir an önce kilo vermeye çalış ben 60 kiloyum doktorum mümkün oldukça zayifla dediBu köyü renk olanlardan degil normal taze beyaz olanlardan kullan canim
Bnde 23 yaş ima bastım bnde 60 kilo kaç kilo vermeniz gerek kilo vermek iyi mi gelecekEğer kiloluysan bir an önce kilo vermeye çalış ben 60 kiloyum doktorum mümkün oldukça zayifla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?