Evet şükürler olsun, hep 3 kişinin adını andım, biri sendin tabisihihihihihiolsun foliğim dogumun mucizesini sonuna kadar yaşamış oldun tamamen.
çok şükür hiçbi sorun olmadan da dogum yaptın kuzum darısı bize olsun inşallah
bide dua ettin dimi bize
hayırdır burlardasın Ali paşa uyuyormuoyhhhh ne tatlıdır şimdi yaaa pamuk gibiiiiiiiii miss kokuluuuuu
Evet şükürler olsun, hep 3 kişinin adını andım, biri sendin tabisi
Paşayı seyretmekten uyuyamıyorum, doyulmuyor vallahi
Yok bizim kitabımızda epidural falan
Valla sancılar sıklaşıp şiddetlenince doğuma yakın "keşke sezeryan oleydiiim" diye sayıklamış olsam daçok şükür diyorum, çok şükür!
Sağol tostosum, aynen sancı kısmı zordu, doğumhaneye alınınca ıkınma kısmı o kadar değil. Ve kafası çıktı dediklerinde her şey bitti, yeniden tertemiz bi hayat ve büyük bir aşk başladıcanım gecmis olsun Allah anali babali buyutsun masallah sana ve oglusuna aynen bende senin gibi sancilar sıklasnca kendi kendime sezeryan olsaydim keskee diyodum ama dogunca ohh cok sukur ki normal yaptim dedim sancı kısmı zordu bi tek benim icin. Ama sonraki mutluluk hicbiseye degisilmez allahım herkese nasip etsin insallah
askolsun ben yokum
ayhh kuzum unutmuşum seni
Kandilin Mubarek olsun canım
barıştık mı
şimdi kuran ı kerim okumaya devam edeceğim
hepimiz için dualarım Allah ım kabul etsin inşallah
seneye bu vakitlerde bebeklerimiz kucaklarımızda olsun
sağsalim vaktiyle dogsunlar analı babalı büyütelim inşallah
Kuzuuummkızlar nasılsınız yine kayboldunuz
yeni yıl hazırlıklarımı yapıosunuz yoksa
Kızlaarr nasılsınızzz folikimm bebiş nasıl bebiş zorluyomu annesını:)) ben memleketten dondum, sıgarayı bıraktım (eşimle inatlaşmamız son buldu artık) ben arı sutu yıyorum sabahları, esımede proxeed ve kecuboynuzu kuru, durup dınlenıp dejavuuu :) dersaneye başlıyorum bırde yarın hayatımda başkaca bı degısıklık yok, sizler napıosunuz
sağol kuşum iyiyiz şükürefendiiimmmmm kuzum
napıosun canım nasıl keyifler
gaz sancısı çekiyoruz. sigarayı bırakmana sevindim, eşinle uzlaşmanıza daha çokk sevindim. hakkınızda hayırlısı olsun artık. aklımda ve dualarımdasınız.Kızlaarr nasılsınızzz folikimm bebiş nasıl bebiş zorluyomu annesını:)) ben memleketten dondum, sıgarayı bıraktım (eşimle inatlaşmamız son buldu artık) ben arı sutu yıyorum sabahları, esımede proxeed ve kecuboynuzu kuru, durup dınlenıp dejavuuu :) dersaneye başlıyorum bırde yarın hayatımda başkaca bı degısıklık yok, sizler napıosunuz
cnm, tüm kalbimle yanındayım, yanınızdayım A asya20 güzel haberlerinizi bekliyorum...canım hoşgeldin amma uzun kaldın heee memleketteeohh miss valla
hadi hayırlısı olsunbende aşılama tedavisine başladım yeni
çarşamba kontrolüm varinşallah hayırlısıyla nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?