kızlar yakı duyudunuz mu yumurtlama döneminde yakı yapıstırınca döllenmesi daha kolay oluyormus:18:
ya biz bu gidisle kafayi bir yana aticaz baksana karmakarisik oldu hamile kalicaz diye
duydum ama bilmem ki nasıl olur.
ben maydonoz süt buharına oturdum çok farklı bi deneyimdi
kurdeşen dökecektim sıcaklıktan ayaklarımda 3 kat çorap üstümde kat kat giysi yatarken de çıkartmadım
öle uyudum sabah uyandıgımda dağılmıştım resmen
faydası oldumu bilmiyorum da yapıp hamile kalan olmuş denedim bende sonuçta buhar ne zararı olur dedim
kimi demiş ki yumurtalıklarınızı yakarsınız dikkat edin
bu yorumu okudugumda epey gülmüştümm
yumurtaları yakcak kadar bi sıcaklıgın tepesine çömelemez ki insan zaten:44: artık nasıl bi mantıksa
ozaman sana sıla' dan şarkı yolluyorum : ^^ kafa nereye biz oraya ^^ diyorum
güzel sarkı sercem
rose3507 canım hosgeldin nasılsın
valla kızlar ben bu ay yakı düşünüyorum benimki saçmalama dayanamazsın dedi ama yapacagım o buhar nasıl oluyor canım
iyiyim canım sağol bugün kırmızı kart gördüm canım biraz üzgünüm umudum vardı ilaç içmeme rağmen ama hayırlısı yarın doktoru arayacağım ara demişti neder bilmiyorum merak içinde yarını bekliyorum ..
bugün soğan kürünü denedim tadı hoştu rahatlıkla içtim ama reglim bitsin öyle başlayacağım canım internette araştırma yaptım saraçoğlunun sitesinde pkolu olup iyileşen bir sürü hasta vardı paylaşmış sevindım umut oldu bana .
ay evet ya guzelmi ben duymadim buralarda rusdar bana kalin kakalin kakalin ka mayaokuyorlar evimize gidince bi bakicam kafa sarkimiza bakalim nasil sarki
bel ağrısı için benim eşim almıştı çok dayanıklıdır kendisi lakin en fazla yarım saat dayandı ...
vucudunun ısısıyla o banttaki ilaç buharlaşıyor tatlım mentol nana v.s var canım bantta lakin ben bu akı işini anlamıyorum kaınlar açısından duyduğumda şaşırmıştım ..
canım hiç üzülme bence bu sogan kürü pkolular için süper ihmal etme allah ın izniyle 2 ayda hamiş kalacagına inanıyorum ben
hayır canım arayacağım neder bilmiyorum ama büyük ihtimal çağırır yarından sonra giderim büyük ihtimalle .ben haber veririm yarın yazarım size.gülüm yarın doktora mı gideceksin
canım bende dayanacagımı sanmıyorum çünkü çok yakıyormus
canım gurbet gelini misin